EMEEEEEKKKKK koccaman olmuşun sen oluş yawf:))))) Maşallah sana:)))) kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Kızlar hep sizden bilgi aldım tüp bebek için. şimdi bende hamileyim.allah 9ay sonunda sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.dualarınıza ihtiyacım var.
Kocaman oldu tabi ya Funda teyzesi, daha Tanem'e gezmelere gelecek hem:)))
Hayırlı olsun canım inşallah bizlerde sende tüm anne adaylarıda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızKızlar hep sizden bilgi aldım tüp bebek için. şimdi bende hamileyim.allah 9ay sonunda sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.dualarınıza ihtiyacım var.
Canım bu sefer inşallah olacak ya inşallah doktorun iyi bir ilaç verirgünaydın kızlar
aaaaaaa kimsecikler yok biz d.r gidiyorz inş bir sorun çıkmadan gider geliriz hem kızımı görcem hemde dahiliyeye gidiyorm inş adam gibi ilaç verirlerde bu sefer ileşiriz uykusuzluktan gözlerim kapanıyor(( hiç uyuyamadık gene öksürükten neyse ben kaötım kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Good morning, beautiful mother and a handsome babyGood morning ladies and babies buyrunnnnnnnnn
Günaydınnn kuşummmmgünaydıııııın kıjlaaar a.s.
35. hafta ile ilgili bilgileri okurken 35.-37 haftalar arasında Amerika'da GBS diye bir bakteri taraması yapıldığını öğrendim. Vajina ve serviksten örnek alınarak test yapılıyormuş. Bu B grubu bakteri kadınların %10-%30'unda varmış, bize bir zararı yokmuş ancak doğum sırasında eğer bebeğe geçerse ilk haftasında zatürre, menenjit gibi hastalıklara yakalanabilirmiş.
Eğer anne de GBS pozitif çıkarsa doğum sırasında antibiyotik verilmesi yeterliymiş. bu sayede bebeğe geçmeden bakteriler engellenirmiş.
Bu ctesi kontrolde soracağım. ben böyle bir testi hiç duymadım. Bilginiz olsun arkadaşlar..
günaydın güzel annelerrrropuyorumnanaktan
günaydın minik bebekler
Bugün güzel bir hava var istanbul'da güneşle uyanmak çok güzel....deniz kenarı bir yere gitmek geldi içimizden kızımla belki şöylee sahile doğru çıkar yürüyüşe gideriz....sonrada gazetemizi alıp bir yerlerde oturup kepekli tost yer çay içeriz :)
Ay ne bileyim ben anlamadım hangisi doğru yani usg ye girmek çok güzel bişey bebeğimizi özlüyoruz çünkü onun yanında da tahlillerimiz falan yapılsa fena olmaz mesela benim sağlık ocağında o yapılan çubukla idrar testimde minik bir enfeksiyon görüldü ya bende dün idrar kültürü verdim 3 gün sonra sonucu çıkıcakmış e şimdi bende enfeksiyon çıksa sağlık ocağına gitmesem bilemeyecektim anlamına gelicek bu sanırım accıkta bakmak lazım tahlil mahlilGünaydın meralcım.. Naber tatlış..
Pelincim yine araştırmacı gazeteci olarak görev başındasın bakıyorum.. Tşk ederiz bilgilendirdiğin için..
Mervem sanırım orda ultrasonla bakmak yerine direk tahlillerle sağlık kontrolu yapılıyor.. Aslında onların yaptığı çok daha rahatlatıcı bi yöntem..baksana biz her ay ultrasona giriyoruz.. Patly daha nadir giriyor.. Ama her ay testleri yapılıyor...
kuşum az kaldı sabret cicim yakında sende izinli olacaksınburası da güneşli güzelcim.. Ama biz buraya tıkılıp kalmak zorundayız.. Bizim içinde gez emi merve teyzesi.. Ama dikkat et sakın rüzgarda kalma.. Güneşe aldanıp ince çıkma dışarlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?