2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım ya hemen doktora git hemen.. Hiç ihmal etme.. Peline katılıyorum ben de iki çift laf derdim kocana ama boşver.. Hemen git bizede haber ver tatlım..
günaydın güzel anneler ve onların güzel yavruları hayırlı cumalar.
Zemuszemus
günaydın tatlı anne ve tatlı kızı..
kızlar joker'de indirim 10 ekim'de bitiyormuş. Az önce mesaj geldi.
Internetten sipariş verirseniz o gün kargoya veriyorlar. Medela pompa 149 yerine 99 tl mesela, kaçırmayın derim..
canım bende 1 saat önce sipariş verdim.. Pompayı zaten medala alıcakcım.. Baya bi araştırdım netten.. Kadınlar klübünde en çok önerilen oydu..

Kızlar Joker'de indirim 10 Ekim'de bitiyormuş. Az önce mesaj geldi.
İnternetten sipariş verirseniz o gün kargoya veriyorlar. Medela pompa 149 yerine 99 TL mesela, kaçırmayın derim..
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 10 muuu
hani ay sonunda kadardı ben bu akşam yalovaya geçicem orda jokerde yoktur kesin netten aliim bari şu lansiohlardan
pelincim peki bişey soracağım benim internetten ilk alışverişim olucak bu ben hafta sonu yokum pazartesi gelsin desem oluyor mu yarın gelmesin birde bu adrese
ben okurum cnm msj atarım özelden sana ne kadar okuduğumu allah kabul etsin
evet resim koymanda beğenmende beni çok mutlu etti
eşimin çok hoşuna gitti böyle ne güzel birbirinizi tanımasanızda hoş bir anı olmuş dedi
bende bana gelen hediyeyi saklayacağım ayrıca minik bebeğe ilk hediye alan kişi olmaktanda çok mutluyun kızım ve benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan en miniği buydu nalan ya bundan küçüğü yok umarım mayısa sarkmaz giydirmemiz elimizde kalmasında
bende sana katılıyorum insanın kendine yapması daha feyizli oluyor
adetlıykende okunuyormus ben bugun baslamak ıstıyorum bır sorun olmaz demi kırlıyken salavat oldugu ıcın okunur dıolar.....
bence sen yine abdest alıp başlasan daha efdal diye düşünüyorum
Canım Medela en iyisi. ben arkadaşıma almıştım. Bana da eşimin bir arkadaşı verdi. hatta inşallah Medela'dır demiştim. Rahatlıkla kullanabilrisin. Bu fiyatta çok uygun.

bende öle bir sonuca vardım araştırmalarımda hep onu tavsiye ettiler

gizemlicim acil yardımına ihtiyacım var canım..
bugün sağlık ocağında doktor kayıt yapmak için benden idrarda gebelik testi istedi.
ve idrarda negatif çıktı.sence yanıltıcı olabilir mi yaa?kan aldılar o da saat 4 te çıkacakmış.ben napıyım şimdi başka bir hastanede kan mı versem?çok korkuyorum yaa nolur bi akıl verin kızlar?

Merve'cim UPS kargo ile gönderiyorlar. İnternetten kargo numarasını da görebiliyorsun. kargoya verildiğinde sen UPS'yi ararsın (4440033) ve Pazartesi teslim edilmesini istediğini belirtirsin.
Ben dün verdim sipariş, bugün sabah UPS Maslak'a gelmiş, akşama kadar ofise gelecek. Arayınca bilgi veriyorlar. ups sitesinden de takip edebiliyorsun.

Evoevo idrarda gebelik çok geç çıkabiliyor. Sen zaten kan testi yaptırmıştın değil mi... Sorun yoktur. benim 6. haftada bile idrarda negatifti.

Evoevo idrarda gebelik çok geç çıkabiliyor. Sen zaten kan testi yaptırmıştın değil mi... Sorun yoktur. benim 6. haftada bile idrarda negatifti.

evet 1 ekimde kanda 178 çıkmıştı.bugün 1 hafta oldu yani.içim rahatladı bak şimdi inş.öledir.değerim düşmemiştir inş.

cnm endişekenme idrarda geç çıkar zaten hep
birde sağlık ocağında ki makineler öle büyük özel hastanelerdeki gibi hassas cihazlarda değil
sen sıkma canını ama bizide haberdar et
Saol Pelinciğim haklarını helal et İYİKİ VARSIN
katılıyorum evocuğum sen içini ferah tutu kanda çıktıysa tamamdır bu iş

evocum bence sen git bir başka hastaneye kanda baktır başka bir sürü olasılıkta var
Pelin'in dediği gibi keşke baktırsaydın katlanma oldu mu diye

saolun kızlar sağlık ocağında zaten bizim kullandığımız idrar testleri varya onunla baktılar.
kanı da alıp hastaneye gönderdiler.sonuç o yüzden 4 te çıkarmış.nerden gittim valla moralimi bozdular resmen.

evocum bence sen git bir başka hastaneye kanda baktır başka bir sürü olasılıkta var
Pelin'in dediği gibi keşke baktırsaydın katlanma oldu mu diye

doktorum gerek yok dedi canım ne bileyim.10 gün sonra ultrasona gidersin dedi bana.
şimdi eşimde uyuyo gece çalıştığı için.bekleyeyim bari 4 teki kan sonucuna göre başka bir hastaneye gideriz olmazsa.inşallah olumsuz bişey çıkmaz dua edin nolur :Saruboceq:

ya se onu desene evocuğum ya o testlere güven olur mu benim kanda 536 ken bile doğru dürüst çift çizgim çıkmadı hemde o 20 tl lik tetslerde öle 2-3 tl ye de almamıştım

sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar sandım ben sana aklıma neler geldi

sıkma sen canını yahuuu ama 4 te muhakkak bizede haber ver olur mu

Pelinciğim artık benden gına geldi biliyorum ama bir sorum daha olucak.Bu jokerin sitesinde emzirme sütyeni ve emzirme atleti var sence bebe fox marka özellikle atlet gibi olan çok kullanışlı geldi bana çünkü göbeğimizide tutar sıcacık..Bu markadan hiç fikrin var mı bende netten bakacağımda sana da bir sorayım dedim

Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri

Merve'cim ben oldum olası atlet giyemem, sevmem. bebefox'u sadece internetten duydum, 2 tane sütyen sipariş ettim. gelince göreceğim güzel mi.. İrembebe'den alışveriş yaparken de dikkat etmiştim vardı ama benim bedenim yoktu.
gelsin bir göreyim sana yazarım. Yine de fiyatı uygun, al bence.

Pelinciğim çok saol walla artık soru sormicam bu sondu

tünaydın güzel anneler ve bebişleri:) hava yağmurlu ve soğuk bende birazdan çıkıp annemlere gidicem önce bi gireyim merhaba diyeyim dedim.
havada karanlık gibi ya sürekli yatasım var:)
pelincim hakılsın benim çocuklumdada playskool vardı almanyadayken. önemli olan nerde üretildiği değil üretim sonrası gerekli sertifikaları alabilmesi. çinde daha ucuza işçi çalıştırdıkları için tercih ediyolar. ben henüz oyuncak faslına girmedim hep bakıyorum 0-6 aylık oyuncaklara ama heralde fuardan bakarım onlarada:) belki hediye filan da gelir acele etmiim diyorum o yüzden.
bu arada teyzeleri biz 33.haftamıza girmişiz bu gün

aramal cnm yazını bir panik içinde okudum ve şok oldum tatlım benim rabbim melegini sana bagışlasın inş bir sorun yoktur bu kadar geldin rabbim melegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm dualarım seninlee ve yavrunla cnm rabbim cumlar hürmetine dualarımız kabul etsin inş

merhaba kizlaaarrrr;

dun aksam Kozyatagi Carrefour Joker'deydim, lansinoh manuel pompa 25, gogus kremi 15,5. 60lik ped 10 tl idi. Buzdolabi posetleri de vardi ondan da aldim ama fiyati neydi hatirlamiyorum.

Kizlar bu dediginiz medela pompa elektrikli mi manuel mi? Elektrikli almayi ise donmeyi dusunmedigim icin fazla gerekli gormemistim, el pompasi da bebegin sikilip emmedigi zaman sutu kusturmemek icin aldim. Eger o medela elektrikliyse onu da alabilirim.

maşallah sübhanallah cnm rabbim bizede o günleri görmeyi nasıp etsin cnm saglıkla melegini kucagına al inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…