2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

saol cnm dikkate alıcam dediklerini
hirayı sevmeyeceğini tahmin ettim arapça isimlere gıcık olmandan dolayı a.s

cnm yarın haber alınca bizede yaz umarım ii dir boşver onlara benzemen de ii olmuş
telaş yapmamış olursun

ay bu arada elizabeth çok güldüm ezgiyle geyik ypmıştık bu gün msn de tam üstüne geldi

ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak patly ne yazmış eheheheheh

Sevgi ve Merve:))))))) Ben çatlaklarınızla dalga geçmedim yaw, sadece Mervenin çatlağını görünce verdiği tepkiye güldüm:))) Olacak anacım bunlar... Estetikti bilmem neydi anne olmaya karar veren hatunların geri planındaki işer artık.. Bunlara ağlayıp sızlanmayın:) ha tedbirinizi alın, ama olursada napalım, olacak modunda olmanızı tavsiye ederim... Ha belki ben 40 ıma merdiven dayadığım için çok önemsemiyorum.. Ama kadın her yaşta kadın değil mi:) benim de zaaflarım var... Mesela emzirme dönemimden sonra eski fit kiloma 36 bedenime inmek istiyorum:))) Kocaman elbiseler giymek istemiyorum, S beden tshirt almak istiyorum falan filan... Ama şimdi XL olmanın da tadını çıkarıyorum.. Haa sonunda gülen siz olursanız eğer o zaman da şunu söylerim size... Yaşasın.. bebeğimden bana kalan izlerim var:)))) Kızıma gösteririm baak ananı nasıl çatlattın diye:)) Siz mutlu olun yeterki:) Son gülen olun anacım:))

günaydın dostlar :sm_cool:

günaydın minik kuzular alkisalkisalkis

herkese güzel bir perşembe günü diliyorum biz miniğimle bir haftayı daha geride bıraktık

bugün hepinize benden kocaman öpücükler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızımından da zemuszemushihoyyytzemuszemus minik bir dans

gızemlı canım ozel mesaj kutun dolu oldugundan dolayı sana cvp atamadım

yasını okudugunu sölemıstım
Allah razı olsun
hakkını helal ettttttt

gızemlı canım ozel mesaj kutun dolu oldugundan dolayı sana cvp atamadım

yasını okudugunu sölemıstım
Allah razı olsun
hakkını helal ettttttt
heh tamam sölemedim sanıyodum da haber veriim dedim
Günaydınlar herkeseeee sositososito
Bizde 30. haftamıza başladık bugün :lepi:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ay az kaldııı ya düşünsene 10 hafta ne kadar az sona geliyormuyuz ne :lepi:
kızlarrr ne olursunuz bnaada dua edın su tup bebek sonucum hayırlara vesıle olsun dıger ay baslıorum

cnm hakkında hayırlısı ise olsun diye dua et
rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin

amın canım amınnnnnn

iyiyiz meralcım.. valla bir hevesle bakılıyor herşeye ama hala pek elimiz gitmiyor almaya.. bakalım allah sonumuzu hayır etsin inşallah..
fundam o söylediklerinin hepsine kayılıyorum valla.. o daracık kotların içinde kızları görünce birden gözüme koca göbüşüm ilişiyo.. gülümsüyorum.. olcak be oda olucak.. bizde gircez o dar kotların içine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarrr ne olursunuz bnaada dua edın su tup bebek sonucum hayırlara vesıle olsun dıger ay baslıorum

canım allah hakkında hayırlısını versin.. bütün dualarımda varsınız.. allah hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah..

Merve'can bir mucizeyi yaşıyoruz.. Kaan'ın sağlıkla doğmasını çok istiyorum ama bir yandan da hamile olmayı çok ama çok özleyeceğim ben. İnşallah Allah oğluma bir kardeş de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…