2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya bende ikisini de beğendim.. çift isim olabilir.. ama illa tekse bende ELİZ diyorum..
hadi bakalım maşallah.. sonuş gayet iyi çıkmış...
sen bizim çatlaklarımızla dalga geçersin he.. geç geç... gülme komşuna gelir başına demişler... alacağın olsun senin..

off pelin şimdi bi ana kucağı kalmıştı he aklımı kurcalamayan.. aşkolsun yanii.... zaten herşeyi düşün düşün yakında deli bi anne olucam...

Sevgi'cim hepimiz aynı durumdayız :))) Sabahtan akşama kadar o site senin o site benim dolanıyorum. Fiyatlar, markalar, kullanışlı mı değil mi, eksik kalmasın aman diye diye kafayı yedim ben şimdiden.
Herşeye karar vermeye çalışıyorum. Detaycı ve plancı olduğumdan başka türlü yaşayamam ki :))

cicim ben nerden bileyim senin durumun vahim olduğunu o yüzden dedim
hem sen benim çatlağıma gül gül son gülen ii gülermiş
görücem seni aralıkta
pis kız küstüm seninleeee

pelincim o ev tipi ana kucağında haklısın insan yemek yaparken yanında olsun falan istiyo almak istiyorsan esra bahsetmişti şubatta bi anne çocuk fuarı mı ne olucaktı oraya bakmadan alma derim ben

mama sandalyesine gelince bu tamamen çocuğun gelişimiyle alakalı kimi çocuk o kadar hareketli oluyor ki onda mama yemesi falan imkansız istemiyor sıkılyıor bence onu bebeğinin huyunu suyunu öğrenince al tatlım benim kuzenim bir heves aldı bi dünya para verdi azra bi kere oturmadı yırttı kendini ona koyulunca

Pelin ben de bunu çok araştırdım ve en sonunda sadece ana kucağı almak yerine
bi o arabada da kullanılan ana kucağını aldım.. 9. aya kadar kullanılanlardan
bi de kraft ın DONDY beşiğini aldım..
o hem ev tipi ana kucağı, hem otomatik sallanan beşik, hem tepsisini tak mama sandalyesi oluyor.. Koltuğu çok fonksiyonlu...15 kiloya kadar da kullanılabiliyor.. bence bi bak

Ezgiiii kesinlikle ELİZ... Çok sevdim, hatta bayıldım :))))

O kadar çok Derin var ki etrafta bence ELİZ çok orijinal ve fonetik. Lütfen ELİZ olsun :)))))

evet pelincim yaaaaaaaaaa o kadar çook ki artık derin hem kız da hem erkek de...
bende çok istiorum elizzzi, ilk duyduğum da ağlayasım geldi inanılmaz etkiledi beni, ama çok alıştırmışım derin die herkese kimse ısınamadı birden, bende acaba ben mi yanılıorum ki eliz kötü mü tereddütü yaşadım...
ama şimdi sen bu kadar istekli olunca heyecanladım mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim..
teşekkür ederim..

teşekkür ederim şekerlerrrr
bu referandumdan ELİZ çıkıcak gibi duruyor:)

Funda'cım o Kraft'tan arkadaşımda var, bana çok büyük ve hantal gözüktü hep... Çok sevimli gelmedi ne bileyim.

Merve'cim şubattaki fuarda ben puseti almayı düşünüyorum ama ana kucağı için beklersem geç kalırım. O zaman Kaan kısmetse 3 aylık olmuş olacak neredeyse. En iyisi ben sadece ana kucağını alayım. Maam sandalyesi konusunda dediğin gibi kaan'ın huyunu suyunu görmek lazım :)

Merveee ben de itiraf ediyorum Eflin ismini hiç sevemedim :kedi: Fikrimizi sorduğun için söylüyorum. tabi ki zevk ve karar senin.
Hem bu şekilde 2 isim birlikte çok uzun oluyor ve kulağa hoş gelmiyor bence.
DİLA ya da HİRA tek başlarına daha güzel.
Hira bana Hera'yı (Yunan tanrıçası) hatırllattığı için onu daha çok beğendim gibi...

Nacizane fikrimdir, sadece beni bağlar :)

pelin ben bu alış veriş işine henüz girmediğim için fikrimi ve bilgimi paylaşamıorum ancak bence de en isabetlisi kaan ı tanıdıkça ileri ki alış verişlerini yapman kimi çocuk kesinlikle oturmuyor mama sandalyesinde..

nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan

iyice alışveriş hevesi sarmış maşallah

ben oyun parkı (kratf tp504 benetton renk) almayı düşünüyorum, hem annemlere gidip gelince katlar götürürüz beşik arama derdi de olmaz,

maşallah okuyorum neler neler alınmış, ben daha hala cesaret etmekte güçlük çekiyorum

zaman yaklaştıkça heyecanlanıyor insan,,, bir zamanlar hayal gibiydi, gözyaşımızdı onlar değilmi

herhalde çok ağlarım kavuşunca,

Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

saol cnm objektif fikrini sölediğin için

ya biz iki simi olsun istedik ki en azından ilerde istediğini kullanır ikisiyle hitap etmicez zaten
soyadımıza uyumlu e ve i geçen bi isim istedik

ay zor bu işler yahuuu

ben karar verdim cilveloş işte benim kızımın adı CİLVELOŞŞŞŞŞ
hihoyyythihoyyyt bakın nasıda dans ediorum teyzelerim hihoyyythihoyyyt

Offf yaaa, burda söylenmez ama canım deli gibi tatlı çekiyor :bbo: ama öyle böyle değil, bir oturuşta en az 3 farklı tatlı yiyebilirim.... Ama sonra sabah tartıya çıktığımda 500 gr birden almış olmak istemiyorum.

İmdaaaaat biri beni durdursun :1shok:

beni düşün canının çekmesi gitsin
bak ben az önce bir bardak süt ve 6 kaşık sade nesfit yedim oh mis gibi

Mervecim iki isim çocuğun ileride seçme şansı olması açısından güzel görünüyor ancak kız çocukta özellikle evlendikten sonra ikinci soyadını alıp almama konusunda sıkıntı oluyor. İki isim ve iki soyadı ispanyol asilzadelerinin ismi gibi oluyor. Bir de bu çocuklar her sene ÖSYM'nin vırt zırt sınavlarına girecekler neredeyse, yok kodlama hatası yok satıra sığmama bir sürü pratik olmayan durum yaratıyor.

Ben de nacizane fikrim Eflin ve Hirâ'yı değil de Dila'yı daha güzel buldum.

Herkese Selam,

Bizi hastaneden aramadilar hala;-)) Lol.. Ben de arayip sormadim nasil sonuclar diye.. Beni iyicene kendilerine benzettiler.. Bu gidisle ben salonun ortasinda sisme havuzda ebemle birlikte de dogururum. Annem de orgu orer, esim de bilgisayarda takilir;-))) Ayy catliycammmmmmmmmmmm.. Neyse yarin asi olmak icin gidicem o zaman sorarim artik..

Ezgicim, bizim burda arkadaslarin kizi olcak 37. haftadalar eli kulaginda yani. Onlarda "ELIZ" kycaklar adini. Anlamini el izi gibi soylediler. Ama onlar icin anlamdan ote "elizabeth" in kisaltmasi oldugu icin koycaklarmis.. Hem Elizabeth e benziyor, kisaltmasi falan demislerdi. Ben anlami icin konulmasi taraftariyim aslinda. Kisaltmasi turkceye uyuyor diye yabanci ismi koymayi dusunmem acikcasi. Ogullarina da Kenan koymuslardi. Direk ingilizcede var diye;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…