• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

MERVEM biz dila ismine çok alıştık.. babasıda kızımı öyle seviyor.. ama EYLÜL DİLA olucak.. büyüyünce belki eylülü kullanmak ister..

kızlar sonunda siparişi verdim
hamile terliği için yarın elimde olurmuşşş
yaşasın ayak ve bel ağrılarına saon
şişliğe ve varise son zemuszemus

ya niye kimse göbüşünün resmini koymuyo.. bak topik yine kayıplara karıştı..şeboooo o 21.haftalık olmuş göbeğin resmin istiyoruz...

MERVEM biz dila ismine çok alıştık.. babasıda kızımı öyle seviyor.. ama EYLÜL DİLA olucak.. büyüyünce belki eylülü kullanmak ister..
ay süper walla netleştirmek
ben hala hira istiyorum
babacıkta eflin dila olsun diyo
bende hira diyorum
bu arada biz daha 18 haftalığız niye beşinci bebeğe geçtik..

hahahaha maaşallah bizde
5. çiçeğe geçtik
maaşalah dimi ya

mervecim sen kullan bakiim.. memnun kalırsan ben de alırım..

canım ben arkadaşıma tavsiye ettim aldı çok memnun
zaten memnun olmayan duymadım
çok güzel yorumlar yazmışlar
yarın gelicek
ben sana deneyip hemen detay veririm
bu arada üzerinde cicileri var kaç aylıksan onu takıyorsun çok hoşuma gitti

panyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasılsın canım

saol canım toparlanmaya çalışıyoruz eşim ve ben....
dün prof.dr.recep has'ı aradım dedım hocam benım durumum bu sizinlede gorusmek istiyorumdedım 2 hafta bos yer yok randevularınız dolu dedım saolsun pazartesine cagırdı.dalında en iyilerdenmiş cok araştırdım özellikle ikiz gebeliklerde.....
rabbim hakkımızda hayırlısını versin dün eşim biraz kafam dagılsın diye sinemaya goturdu hıc bebiş konusu açmadık ...(ama hep içimizde)endokrin drumda başka drlarlagorusmemi önerde recep hası diyince baya bi ii dr gıt mutlaka dedi.....bakalım hersey pazartesi belli olacak,,,ya ben ruyamda 1 den 30 a kadar cüz dagıtıyordum acaba bebişler için hatim mi dagıtmam gorundu bende dagıtmaya başlicam eğer artarsa kızlar sizlerede dagıtcam haberınız olsun....
bize dua edın yapılacak tek seyy o cunku.....canlarım sızın yazılarını okuyorum takıp edıyorum ama cvp yazacak bişey bulamıyorum bende cok hayaller kuruyordum sımdı bişey belli olmadan hiç bişi almıcam hepinizi opuyorum kızlar bebişlerinize ii bakın:emir_bebek::emir_bebek:

canım arkadaşım her yoluna girecek ben eminim.. senin ve bebeklerin için hayırlısı olması için hep dua ediyoruz..

saol canım toparlanmaya çalışıyoruz eşim ve ben....
dün prof.dr.recep has'ı aradım dedım hocam benım durumum bu sizinlede gorusmek istiyorumdedım 2 hafta bos yer yok randevularınız dolu dedım saolsun pazartesine cagırdı.dalında en iyilerdenmiş cok araştırdım özellikle ikiz gebeliklerde.....
rabbim hakkımızda hayırlısını versin dün eşim biraz kafam dagılsın diye sinemaya goturdu hıc bebiş konusu açmadık ...(ama hep içimizde)endokrin drumda başka drlarlagorusmemi önerde recep hası diyince baya bi ii dr gıt mutlaka dedi.....bakalım hersey pazartesi belli olacak,,,ya ben ruyamda 1 den 30 a kadar cüz dagıtıyordum acaba bebişler için hatim mi dagıtmam gorundu bende dagıtmaya başlicam eğer artarsa kızlar sizlerede dagıtcam haberınız olsun....
bize dua edın yapılacak tek seyy o cunku.....canlarım sızın yazılarını okuyorum takıp edıyorum ama cvp yazacak bişey bulamıyorum bende cok hayaller kuruyordum sımdı bişey belli olmadan hiç bişi almıcam hepinizi opuyorum kızlar bebişlerinize ii bakın:emir_bebek::emir_bebek:

canım haklısın
şimdi bi hayal kurmaya çekinmen çok normal
recep hoca dalında en iilerden bende duydum adını
baksın bakalım o ne dicek
sonuçta seninde bildiğin gibi ne gelirse rabbimden
hatim kuranı kerimin türkçesinden okunarak oluyorsa seve seve yardım ederim ama bildiğim kadarıyla arapça okumak gerekiyor
eşinin bu dönemde sana destek olmasıda çok güzel kendi derdinin yanında sana da destek olmuş ne kadar sanslısın bak minikler için ve senin için en hayırlısı ne is o olsun tatlım dualarımız seninle

Ya off zaman geçmiyo..
Saat hemen 7 olsun
zaten fırça yedim kocişten niye o kadar geçe almışım randevuyu.. Nöbet istirahatli olduğunu bilmiyomuşum.. Nasıl zaman geçicekmiş şimdi.. Pek özlemiş anlayacağınız.. :)

Ya off zaman geçmiyo..
Saat hemen 7 olsun
zaten fırça yedim kocişten niye o kadar geçe almışım randevuyu.. Nöbet istirahatli olduğunu bilmiyomuşum.. Nasıl zaman geçicekmiş şimdi.. Pek özlemiş anlayacağınız.. :)

ay canım yaa yazık özlemezmi
bebek sanki bizim bebeğimiz gibi gelio ama onlarında bebeği
dün eşime şıarıklık yapıodum bende serdar ortaçı açtım önünde mini geceliğimle oynuorum
oyyy benim kızıma bak kocaman oldu diyo
sanki
orda kıvıran göbek atan kızı zemuszemus

Son düzenleme:
:)) çok tatlılar ya sorma.. bize bakınca direk bebeği görüyolar artık..
canım ben karışım kullanıyorum.. badem-kakao-buğday-elma-havuç birkaç tane daha vardı bak unuttum.. hepsini karıştırdım.. her sabah sürüyorum..

:)) çok tatlılar ya sorma.. bize bakınca direk bebeği görüyolar artık..
canım ben karışım kullanıyorum.. badem-kakao-buğday-elma-havuç birkaç tane daha vardı bak unuttum.. hepsini karıştırdım.. her sabah sürüyorum..

doktorum bu gitiğimde artık çatlamaya başlarsın
sür merve düzenli dedi
ay ödüm kopuyu ama kaçamicaz galiba bu işten

Ben her sabah badem+kakao+portakal sürüyorum biliyorsun. Çok da güzel kokuyor. çok şükür henüz çatlamadım. kremler, yağlar çatlamayı %100 önlemiyor biliyorum ama ne kadar azaltırsak kardır Merve. Üşenme bence.
ben eşime "portakallı brownie" geldi diyorum her sabah. Aynen öyle kokuyor çünkü :)

Back
X