Aferin Ezgi, inşallah başarırsın bırakmayı. Gerçekten çok sevineceğim tamamen bırakırsan :)
gelbebek bebişini görmüşsün hadı hayırlı olsun tatlımm...
ramıza yeni katılan annelerede bu uzun maratonda beraber olacağız hayırlı olsun diyorum...
ee bsp kalp atışını duymuş yazısını okuyamadım ama onada çook sevindim darısı bizim başımıza diyerek ondan bir gün sonra transfer günümdü bende şimdi heyecanlandım belki bende yarın kalp atışı duyabilirim mi acaba diye...
çünküü yarın benim ilk kontrolüm...bakalım...çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok mutluyum....walla ben yarın bizim milleti organize bile ettim kutlamaya :))yuhh ama napıyım duramadım....
kızlarrrrrrr düne kadar fazla bieyim yoktu ama bugün baya sancım oldu sanki iğne batırıp çıkarıyolarmış gibi devamlı.normalmidir 4+3 üm korktum ya bide crinone jel siyahlı bişekilde çıkıyo
herkese merhaba,
birazdan donup neler yazmissiniz okuyacagim inss. Ama once guzel haberler bizim bidigin kalbide gup gup atiyordu masaallah. Iki embryo transfer edilmisti biri tutunmus.. Canim yaa minicik 1 cm bile degil. Ultrasonda 6 week+ 1 day cikti. Allah isteyipte olmayanlarada versin guzel allahim.. Evlat acisi gostermesin, elimizdekini almasin...
:lepi::lepi::lepi::lepi: yaşasın demek minik kalbi atmaya başladı miniğinin hadi hayırlısı o zaman listemize ekleyelim :))herkese merhaba,
birazdan donup neler yazmissiniz okuyacagim inss. Ama once guzel haberler bizim bidigin kalbide gup gup atiyordu masaallah. Iki embryo transfer edilmisti biri tutunmus.. Canim yaa minicik 1 cm bile degil. Ultrasonda 6 week+ 1 day cikti. Allah isteyipte olmayanlarada versin guzel allahim.. Evlat acisi gostermesin, elimizdekini almasin...
bıraktımmmm bile tatliş..
hiç içmedim bugün tek bi nefes bile çemedim zor oldu ama başardım:)
Günaydın kızlar. Patly tekrar tebrikler, sanırım orada vajinal muayene oluyor, erkenden duyabilmissin. Burada davajinal yapılıyor normalde ama benim doktorum tercih etmedi.
Ben dün aktarıma gittim (bilgili ve güvendiğim birisidir), bana çatlaklar için badem ve kakao yağı önerdi. Doktorlara da danışmış. aldım ve karıştırdım. Bildiginiz civik siviyag kıvamında ama ciltte yağ kalmıyor, güzel ekiliyor. Ayrıca kokmuyor. Dün aksam yatmadan önce karnıma ve göğüslerine sürdüm. Her aksam süreceğim. Bilginiz olsun :)) hoş catlayacagi varsa çatlıyormuş ya. Annemin hiç çatlağı olmamış. Biraz ona güveniyorum ben de.
gizemli ne güzel şeyler yazmışsın
ben de dün vucut atlası ana rahminde diye bir belgesel izledim çok güzeldi
bir de ikiz gebelikle ilgili bir belgesel izlemiştim yer bulmak için birbirlerini itiyorlardı yaa çok hoş
ben çok istiyordum ikiz ama hayırlsı böyleymiş
Rabbim tamamına erdirsin ellerimizde görelim sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?