2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

çoookkkkkk teşekkür ederim fıstık
sen de gör yarın inşallah kalbinide duy pıt pıt
ama eğlencelere dalıp bizi unutma bi haber ver sevinelim bisdee:)

kızlarrrrrrr düne kadar fazla bieyim yoktu ama bugün baya sancım oldu sanki iğne batırıp çıkarıyolarmış gibi devamlı.normalmidir 4+3 üm korktum ya bide crinone jel siyahlı bişekilde çıkıyo

cnm o batıp çıkmalarda çook normal crinone nin siyah geri gelmeside
sakın korkma için ferah olsun..

canımmm çok sevindimmm
çoook daha mutlusun şimdi değil mi için rahat sonuna kadar böyle gitsin seninde hepimizinde inşallah...
pirinç tanesii yesinler onu 1 cm bile değil:):):)
sonra büyüyecekler kocaman olacaklar inşallah dediğin gibi en büyük duamdır Allahım evlat acısı göstermesin hiçkimseyee...

kızlar mutlu haberlerinizi okudukça bende çok mutlu oluyorum inşallah bu topik kapanmaz çünki diğer hamilelikler bizim gibi duygular sevinçler korkular yaşamıyo bizi anlamalarıda çok zor allah hepimizin bebişlerini korusun ssağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bide bugün ookuduklarıma göre çocuğunuzun kalan yumurtaları ultrasonda görünmüş demek normalmiş aman ultrasonda kan görünüyo kanama yaşayıp düşürebilirsin bebeğini diyen doktorlara inanmayın ben onun acısını yaşadım benim yumurta 34mm olmuştu şuan patlamış sıvı varmış ama korkulacak bişey değil yatarak ve kesinlikle ağır iş yapmayarak geçicek bende jele geçtim artık o inanılmaz ağrılı iğne bitti o pıt pıt seslerinide bi duysam dünyalar benim olucak

gelbebek;
cok tesekkur ederim.. Allah tamamina erdirsin hepimizinkini. Saglikla kucagimiza alalim ins.. Biz bugun haber verdik ailelere ne kadar cook sevindiler. Keske yuz yuze soyleme imkanimiz olsaydi ama telefondan bile insan anliyor ne kadar cok sevindiklerini;-)) K.validem arik doguma gelirim falan demeye basladi. Senelerdir yolu bahane edip gelemem diyordu baktik bugun pek heyecanli gelirim diyo;-)) LoL...

:lepi::lepi::lepi::lepi: yaşasın demek minik kalbi atmaya başladı miniğinin hadi hayırlısı o zaman listemize ekleyelim :))
bıraktımmmm bile tatliş..
hiç içmedim bugün tek bi nefes bile çemedim zor oldu ama başardım:)

aferim sana ezgi harikasın :lepi::lepi::lepi::lepi: inşallah böle devam eder.

kızlar hepinize günaydın sizlere birşey sorucam....

ben balenli ve destekli sütyen takıyorum sizce normal sütyen mi almalıyım..göğüslerimi sıkıştırmasın diye

günaydın kızlar
nasılsınız!

bayadır giremedim ama hep okudum yazdıklarınızı

harikasınız vallaaaa hepiniz

pazartesi ben de gidicem inşallah duyarız kalp atışlarını pıt pıt

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

bu arada benim yavaş yavaş bulantılarım başladı gibi ööööööööö

gizemli canım bence önemli olan çamaşırın göğüsleri sıkıştırmaması bence ama sen yine bir araştır istersen

nerelerdesin meralun sen yahu

arada bi ses ver dün aklıma gelmiştin he bu kız napio diyodum.

e 7 hafta olmuş bulantıların başlaması çok normal

neeee pazartesi pıt pıt günümü yaşasın hayırlı haberlerini ver mutlaka

off ya bnm pıt pıt gününe daha 8 gün var

ğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibiyse,
Tatlılara aş eriyorsanız,
Meyvelere aş eriyorsanız,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz kızdır.

alintidir

8 hafta yaşına girdim ve artık benim adım “fetus”, bu Latince “genç” demekmiş, Latince ne demek? Artık kollarım ve bacaklarım uzadı, omuzlarım, dirseklerim, kalçalarım belirgin hale geldi. Ve ben artık bir çilek kadar büyüğüm . Bugünlerde anne bana kızıyor, bana hamile olduğu için cildi yağ yapıyormuş ve bir çok sivilcesi varmış, doktorumuza “ben sadece bebek istedim sivilce değil” dedi kızgın bir şekilde, doktorumuzda güzel bayan ilk üç aylık dönemden sonra isteseniz de sizinle yaşamak istemeyecek bu ufaklıklara neden kızıyorsunuz, “sakin olun yoksa size inat olsun diye kalabilirler” deyince anne sessizleşti. Bu hafta iki kat daha büyüğüm, ayak ve el parmaklarıma o küçük ressamlar gelip bir şeyler çizdiler, ve bunların adı “tırnak” dediler. Sonra bir de ağzıma diş etlerinin altında diş taslakları
çizdiler. Bunlar çok işine yarayacak deyip kıkır kıkır güldüler. Onlar çok tuhaflar

9 hafta yaşındayım bugün yine küçük ressamlar geldi, gözlerimi, dilimi ve ağzımın içini monte ettiler , bağırsaklarımı kordon içinden karın içindeki boşluğa taşıdılar, parmaklarımı da uzattılar biraz. Daha benimle çok işleri varmış. Ne ukala şeyler… Bu arada annenin midesi yanıyor, hiç dinlemiyor ki doktor ona midesine dokunan yemekler yememesini söylemişti, şimdi ilaç almak zorunda kaldı. Bir de beni besleyecek olan memelere süt gelmeye başladığından onun göğüsleri büyüyor, kendine onlar için destekli bir sütyen alacakmış, o ne demek bilmiyorum ama doktor bunu yapması gerektiğini söyledi. Şu günlerde küçük ressamlardan sonra en çok doktoru görüyorum aslında duyuyorum demek istedim.

10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki…doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben “renk” ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor ukala…

12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum . Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressamların öğrettiği gibi çıkarıyorum, yani çiş yapıyorum.

13 hafta yaşındayım ve artık bir şeftali kadarmışım, şeftalinin benim gibi kolları ve uzun bacakları var mıdır? Bu hafta ses tellerimi çizdiler, bağırsaklarımı yerlerine yerleştirdiler, ve karaciğerim ile pankreasım üretime başladı. Anne de benim bu yaşımda eskisi kadar şikayet etmiyor, sadece yorgun olduğumuz için dinleniyoruz. Bazen karnında ve sağ kasığında ağrılar oluyormuş, doktor dedi ki bunun sebebi benim büyümemmiş, ben büyüdükçe beni tutan bağlar geriliyormuş ve ağrı yapıyormuş.

bu anlatım tarzına bayıldım ya, çok şekerrrrr...

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Transfer Tarihi***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo| ***Güncel notları***|
01|Gizemli83 |27 |18 Mart 2010 | 3 Nisan 2010 |23 Aralık |55 |bebeğimin kesesini gördük şükürler olsun|
02|Gelbebek26 |27 |13 Mart 2010| 31Mart 2010 |18 Aralık 2010|60 | 21 nisan ilk usg|
03|Yeshill-Yansima| 27| 26 Şubat 2010|13 Mart 2010| 3 Aralık 2010| 87| bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
04|Angelofsky74|35| 9 Mart 2010 | 29 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |59 |22 nisanda kese görülcek |
05|Sebo|28| 9 Mart 2010 |27 Mart 2010| 14 Aralık 2010 | 57 |22 nisanda kese görülecek |
06|Haymatlos|31| 3 Mart 2010 | 18 Mart 2010 | 8 Aralık 2010|100 | bebişin kalbi pıt pıt maaşallah|
07|Patly|29| 8 Mart 2010| 26 Mart 2010 |12 Aralık 2010| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
08|Pretty|26| 15 Mart 2010 |31 Mart 2010| 20 Aralık 2010|58 | bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
09|Meralun|29| 5 Mart 2010 |23 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |?? |27 nisanda usg randevusu|
10|Bsp|36|11 Mart 2010 |28 Mart 2010 | 16 Aralık 2010 |60 | bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
11|Kaymaklim|24|11 Mart 2010|27 Mart 2010|16 Aralık 2010|76|22 nisan kese görülecek inşallah|
12|Pelly1| 35 |24 Şubat 2010| 16 Mart 2010 | 2-3 Aralık 2010| 56 | bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
13|Narnisan |30 |15 Mart 2010|1 Nisan 2010|20 Aralık 2010|56|annenin mide bulantıları var galiba ? |
14|Esr0411 |28 |13 Mart 2010|27 Mart 2010|16 Aralık 2010|63|ay sonu pıt pıt bekliyor |
15|Aysun5538 |26 |21 Mart 2010|6 Nisan 2010|26 Aralık 2010|59|kese görmeyi bekliyor |
[/table]

Günaydın kızlar. Patly tekrar tebrikler, sanırım orada vajinal muayene oluyor, erkenden duyabilmissin. Burada davajinal yapılıyor normalde ama benim doktorum tercih etmedi.

Ben dün aktarıma gittim (bilgili ve güvendiğim birisidir), bana çatlaklar için badem ve kakao yağı önerdi. Doktorlara da danışmış. aldım ve karıştırdım. Bildiginiz civik siviyag kıvamında ama ciltte yağ kalmıyor, güzel emiliyor. Ayrıca kokmuyor. Dün aksam yatmadan önce karnıma ve göğüslerine sürdüm. Her aksam süreceğim. Bilginiz olsun :)) hoş catlayacagi varsa çatlıyormuş ya. Annemin hiç çatlağı olmamış. Biraz ona güveniyorum ben de.

Son düzenleme:

canım bacaklarına ve kollarınada sür neden dersen çünkü tontileşince kollarımız ve bacaklarımızda şişiyo benim kuzenimde senin gibi sadece karnına ve göğsüne sürdü bacaklar ve kollar çatlak içinde

gizemli ne güzel şeyler yazmışsın

ben de dün vucut atlası ana rahminde diye bir belgesel izledim çok güzeldi

bir de ikiz gebelikle ilgili bir belgesel izlemiştim yer bulmak için birbirlerini itiyorlardı yaa çok hoş

ben çok istiyordum ikiz ama hayırlsı böyleymiş

Rabbim tamamına erdirsin ellerimizde görelim sağlıkla inşallah

yaaaa bende izlemek istiyorum nerden buldun canım o belgeselleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…