Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh sana ii olmuş klava: içmicaksin tabi bebiş küsücek
ama tamam awwttıkk yetewww kısmayııınn
bırakıcammm hatta bıwakktım gitti bile
yeter ki küsmesin bebişim bana
sissde kısmayınnn
walla helal olsun ne diim..zaten ben şunu çok ii biliyorum fazla sigara içenler daha çabuk bırakıyor günde 3-4 kere içenler bırakamıyo kolaykızlarrrrr; maydonoz nane adaçayına gerçekten dikkat. C vitamini deposu oldukları doğru ama fazla tüketildiklerinde içlerindeki bilmemne maddesi rahimde kasılmalar, ve dolayısıyla ayına göre düşük ve erken doğuma sebep olabiliyormuş.Omlete konulacak bir iki sap maydonozun ya da bir fiske nanenin bir zararı yok ama adam akıllı yememekte fayda var.
Sigara konusuna gelince; 15 yaşında üniversiteye hazırlanırken başladım. 30 yaşıma kadar günde bir paket düzenli içtim. hiç bırakmayı denemedim bile. Eşim içmez, o bile engel olamadı. annemle babamla az kavga etmedim. İki yıl Sibirya'da -48 derecede binanın dışına çıkıp çıkıp içtim. 1 Sene de Umman'da + 52 derecelerde sokaklarda içtim, ramazanda Umman'da hapse atılmayı göze alarak hem de. Sonra henüz tedavisiz çocuğumuzun olamayacağını bilmediğim ve korunmamaya yeni başladığımız ilk günlerde tam 10 gün geciktim, üstelik o ay Zona olmuştum ve ciddi ilaçlar kullanmıştım. Feci şekilde stres yaptım bebek istiyorduk allah verdi ama ilaç kullandım, aldırmam gerekir mi birşey olmuş mudur diye, o streste bırakmadım, sonra hamile olmadığımı öğrendim ama kendimden nefret ettim ne hakla bebek ihtimali varken sigara içerim diye ve saniyelik bir kararla bıraktım. 23 Mart 2009 tarihinden beri sigara içmiyorum. Kurtuldum o illetten. 85 kg'idim 100 kg oldum ama doktorum kilo kolay sen sigarayı bırak, biz kiloyu hallederiz diyordu. Bebek için bırakılıyor arkadaşlar azıcık gayret....
canım biz kaynattık bayağı liste kabardı bu arada sesleri çıkmasada yeni arkadaşlar var sen neler yaptın bakalım nedir son durum
kızlarrrrr; maydonoz nane adaçayına gerçekten dikkat. C vitamini deposu oldukları doğru ama fazla tüketildiklerinde içlerindeki bilmemne maddesi rahimde kasılmalar, ve dolayısıyla ayına göre düşük ve erken doğuma sebep olabiliyormuş.Omlete konulacak bir iki sap maydonozun ya da bir fiske nanenin bir zararı yok ama adam akıllı yememekte fayda var.
Sigara konusuna gelince; 15 yaşında üniversiteye hazırlanırken başladım. 30 yaşıma kadar günde bir paket düzenli içtim. hiç bırakmayı denemedim bile. Eşim içmez, o bile engel olamadı. annemle babamla az kavga etmedim. İki yıl Sibirya'da -48 derecede binanın dışına çıkıp çıkıp içtim. 1 Sene de Umman'da + 52 derecelerde sokaklarda içtim, ramazanda Umman'da hapse atılmayı göze alarak hem de. Sonra henüz tedavisiz çocuğumuzun olamayacağını bilmediğim ve korunmamaya yeni başladığımız ilk günlerde tam 10 gün geciktim, üstelik o ay Zona olmuştum ve ciddi ilaçlar kullanmıştım. Feci şekilde stres yaptım bebek istiyorduk allah verdi ama ilaç kullandım, aldırmam gerekir mi birşey olmuş mudur diye, o streste bırakmadım, sonra hamile olmadığımı öğrendim ama kendimden nefret ettim ne hakla bebek ihtimali varken sigara içerim diye ve saniyelik bir kararla bıraktım. 23 Mart 2009 tarihinden beri sigara içmiyorum. Kurtuldum o illetten. 85 kg'idim 100 kg oldum ama doktorum kilo kolay sen sigarayı bırak, biz kiloyu hallederiz diyordu. Bebek için bırakılıyor arkadaşlar azıcık gayret....
tamam tamam anlaştık bakalım sen sevimlilik yap böle kandır bizi bakalım neyse paylaştığım linki seyretsene ezgi çok güzel bebeğin oluşumu var içinde
amaaannn uffff sinir oldum böyle yarım kalınca film ne güzel merakla izliordum şimdi hiç başlatmıor linki açınca
açılmıooooooooo gizeeeemmm
ben salak gibi donunca linki kapattım tekrar açiim die şimdi hiç başlamıo link
yani link açılıo ama film başlamıo
akşam tosuncuk da izlesin istemiştim oysa ki
gerçi national ın belgeseli bu; cd si bu senenin başında elime geçmişti de çocuklara izletsem mi acaba die düşünmüştüm okulda bi araştriim yarın; olmazsa gidilip alıncak artık kaçış yok merak sardı bi kere bünyeyi..
ahhh canım sen benim yaşadıklarımı bi bilsen kanserle mücadele etmek hiç bişeye benzemez ama herkes yaşadığını bilir tabi kötü günler inşallah geride kaldı artık yavrularımızla yepyeni bir dünyamız vargizemli83 neler yaşamadımkiiii...zordu yaa gerçekten biz farklıyız herkese gıptayla bakıyodum nsl normal yolla hamile kalabiliyolar acaba değerini biliyolarmı??çok sorardım bu soruyu.oysaki kıymet bilmeyen çok vardı..çok şükür inş.bizde hamiş olduk.inanamadım çok agladım hastanede sakinlestirmeye çalışmışlardı kendime geldiğimde herkes bana gülüyodu butun hastalar görevliler...ama ben olmucak diye diye gittim kendime 3.ye hazırlamıştım o yüzden şoka girmdim.şimdi bile tuhafım görmeden inanamıcam.bi görsem rahatlıcam.ben yeni evliyım yani 1,5 yıllık ama çoookkk istedik.allahım inş devamı gelir sağlıkla kucamıza alırız inş.dondurulmuşumda varr.yasa yüzünden hast.kaldı( zamanını bekliyo tutunmak için.öle yanii hayırlısı.optm herkesiii
canım ben jel kullanmadım ama bence doktora sor bi neden böle oluyor acabakızlarrrrrrr düne kadar fazla bieyim yoktu ama bugün baya sancım oldu sanki iğne batırıp çıkarıyolarmış gibi devamlı.normalmidir 4+3 üm korktum ya bide crinone jel siyahlı bişekilde çıkıyo
aman boşver hayırlı haberler alıcaksın inşallah ve kutlamaya değer değil mi o kadar bekledik içinden ne geliyorsa öle yaşagelbebek bebişini görmüşsün hadı hayırlı olsun tatlımm...
ramıza yeni katılan annelerede bu uzun maratonda beraber olacağız hayırlı olsun diyorum...
ee bsp kalp atışını duymuş yazısını okuyamadım ama onada çook sevindim darısı bizim başımıza diyerek ondan bir gün sonra transfer günümdü bende şimdi heyecanlandım belki bende yarın kalp atışı duyabilirim mi acaba diye...
çünküü yarın benim ilk kontrolüm...bakalım...çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok mutluyum....walla ben yarın bizim milleti organize bile ettim kutlamaya :))yuhh ama napıyım duramadım....