• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım internette sorun vardı giremedim şimdi açıldı hayırlısı inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

amin canım ben ne yapmayı düşünüyorum biliyomusun ya doktordan cd isticem yada foto makinasıyla videoya alıcam kalp atışlarını sana cd verdiler mi

tabi allahın izniyle kalp atışlarını görürüm inşallah

kızlar merhaba;
ben 6+1 de usg ye girdiğimde bebişim tam yarım santimdi.yani 5mm dr.çok iyi demişti. bende ona pirinç diyorum tam pirince benziyo diye:)

sabahları ve akşamları bulantım oluyo.ama soda içince rahatlıyorum.günde 2-3 tane içiyorum. sanki sindirim yapamıyor gibiyim. 1 mayısta dr.kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. lekelenmelerimde kesildi çok şükür.

buarada dr. a sormadım ama soda zararlımı diye.netten biraz araştırdım günde en fazla 2-3 tane için diyolar. hatta içindeki minerallerden dolayı faydalı olduğunu söyleyende var. sizin bir bilginiz varmı bu konuda?

sabahları ve akşamları bulantım oluyo.ama soda içince rahatlıyorum.günde 2-3 tane içiyorum. sanki sindirim yapamıyor gibiyim. 1 mayısta dr.kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. lekelenmelerimde kesildi çok şükür.

ohh en azından mide bulantılarının geçici de olsa bi çözüm bulmuşsun canım ama asitli değil biliyosun dimi sodayı maden suyu içmen lazım onuda kapağını önceden açıp asidini gidericeksin...

sindirim için bol bol kayısı ye yada kompostosunu yap hiç yapamıyosan posalı yiyecekler ye portakal gibi benim anladığım kadarıyla 7. haftadan sonra mide bulantısı başlıo

heh işte demekki bebiş 8 mm daha bi cm bile değil bebişlerimiz

ay yerim ben onları ya minik şeyler ne tuaf dimi ezgi ya içimizde insan oluşucak düşündükçe allahın büyüklüğüne daha çok inanıyorum mucize ya bu

gerçektennn Allahın mucizeee başka hiç bir açıklamaıs yok canm yaaa.
ben doktora dedim ki benim alerjim var sürekli hapşuruorum ve korkuorum dedim o da dediki ''bi doktorun bunu söylemesi belki çok yanlış ama bu alın yazısından başka bişeey değil dedi..eğer o düşecekse biz ne yaparsak yapalım düşecek yaşayacaksa yaşayacak ''
üstünne söylenecek bişey yok bencede bize düşen sadece yapmamız gerekenleri yapmak ve sabretmek...

gerçektennn Allahın mucizeee başka hiç bir açıklamaıs yok canm yaaa.
ben doktora dedim ki benim alerjim var sürekli hapşuruorum ve korkuorum dedim o da dediki ''bi doktorun bunu söylemesi belki çok yanlış ama bu alın yazısından başka bişeey değil dedi..eğer o düşecekse biz ne yaparsak yapalım düşecek yaşayacaksa yaşayacak ''
üstünne söylenecek bişey yok bencede bize düşen sadece yapmamız gerekenleri yapmak ve sabretmek...

aynen öle canın bide benim doktorum dediki sağlıklı beslen hazır gıdalar tüketme dışarda salata kesinlikle yeme salam sosis sucuk falan yeme onun dışında sağlıklı beslen yeter şimdiden devamlı şunu yicem dersen tiksinirsin dedi nitekimde ben artık somon yiyemiyorum resmen tiksindim

buarada dr. a sormadım ama soda zararlımı diye.netten biraz araştırdım günde en fazla 2-3 tane için diyolar. hatta içindeki minerallerden dolayı faydalı olduğunu söyleyende var. sizin bir bilginiz varmı bu konuda?

canım bende eskiden çay çok içerdim şimdi dolduruyorum ama içemiyorum ama banada soda çok iyi geliyo bide ayran dün doktora sordum soda yı çok abartmadığın sürece içebilirsin zararı yok dedi benimde midem şu 2 gündür ilginç sürekli bişeyler atıştırmam gerekiyo açlığa gelemiyorum

kızlar benimde öle ya tıka basa yiyorum ama 1 saat sonra içim kazınıyo bişiler atmak istiyorum ağzıma

o yüzden meyve atıştırıyorum badem ceviz falan alıyorum yanıma sonra akşam üzeri organik soğuk üst ve burçak bisküvi yiyorum kendimce öle bişiler yaptım yoksa 100 kilo olcam:))

bende iştahsızlık başladı geçen hafta ne yesem doymuyordum.bu bulantılar başladığından beri iştahım yok. midem boşken daha rahat ediyorum sanki. bende hafif şeyler yemeye çalışıyorum. geçen hafta 3 gün nerdeyse sadece çubuk kraker yedim. buaralar limonlu sodaya sardım. ama akşamları sütümü içmeyi ihmal etmiyorum. size bişey anlatiim:
benim bi tanıdığım hamileyken günde 1 paketten fazla sigara içiyodu. bebekte sorun yoktu.ama 5.ayda ve 6.ayda bebeğin hiç kilo almadığını ve bunun çok kötü olduğunu söylemiş dr.u. oda her akşam ufak kutu sütlerden 1 tane içmeye başlamış.bebek 1 ayda 600gr birden almış.yani kızlar süt bebeğe çok fazyadalıymış bizede faydalı tabi.bende şimdiden başladım içmeye.

gizemli canım hayırlı olsun topiğin::::::D
inşallah rabbim bizede burdan yazılarımıza devam etmeyi nasip eder.
bu arada bizi unutma devam et bizimlede:D

gizemli canım hayırlı olsun topiğin::::::D
inşallah rabbim bizede burdan yazılarımıza devam etmeyi nasip eder.
bu arada bizi unutma devam et bizimlede:D

unuturmuyum canım benim asla acı çektiğim günlerde dertlerimi yazdığım arkadaşlarımı...

inşallah en kısa zamanda sizde buraya geliceksiniz hem burda hem diğer topicte olucaz tatlım dualarım sizinle

Ya aranızda sıgara kullanan varmı ben bıraktım tedavıye baŞlarken ama hala canım ıstıyor bazen kendımı baŞka Şeylerle avutuyorum...

kızlar ya bendde bişey sorucam ateşini ölçen varmı gittikçe artıyor mu ben ölçüyorum 37,1 yada 36,8 yada 36, 8 falan önceden daha azdı ama öle çok bariz bir artış yok ne olması gerekiyo normalde

Ya aranızda sİgara kullanan varmı ben bıraktım tedavİye baŞlarken ama hala canım İstİyor bazen kendİmİ baŞka Şeylerle avutuyorum...

cnm ben maalesef hala arada bir yakıp 1-2 nefes çekip söndürüyorum.hala tam bırakamadım.ha bugün ha yarın diyorum ama olmuyor. bende zararı birazda olsa telafi etmek için bol bol c vit alıyorum.

cnm ben maalesef hala arada bir yakıp 1-2 nefes çekip söndürüyorum.hala tam bırakamadım.ha bugün ha yarın diyorum ama olmuyor. bende zararı birazda olsa telafi etmek için bol bol c vit alıyorum.

:oklava::oklava::oklava:

bu küçücük şey içinde can taşımak için çırpınıyo beyni ciğerleri tüm organları bir ay sonra oluşmuş olucak annecik beni daha doğmadan potansiyel astım hastası yapma diye sana bak duydun mu sabret annecik diyo

canım biliyorum zor ama olsun sen en kısa zamana bırakmaya çalış olur mu

ya benn çooooooooookkkkk kötüüüüüüü bi anneyimmmmm:(
kesinlikle süt içemiorum hiç içmedim hayatım da yumurtada yiyemiorum sadece sarısını
dayanamıorum günde 2 tane sigara içiorumm
faydalı faydasız ne varsa caanım ne istiosa yiyiyorum homili gırtlak gerçi bu aralar iştahım azıcık kesildi çok şükür
napıcam ben yaaaa üfffff:(

Back