• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya benn çooooooooookkkkk kötüüüüüüü bi anneyimmmmm:(
kesinlikle süt içemiorum hiç içmedim hayatım da yumurtada yiyemiorum sadece sarısını
dayanamıorum günde 2 tane sigara içiorumm
faydalı faydasız ne varsa caanım ne istiosa yiyiyorum homili gırtlak gerçi bu aralar iştahım azıcık kesildi çok şükür
napıcam ben yaaaa üfffff:(

:oklava::oklava::oklava::oklava:

wallahi sende dayak istiyosun ne diim süt içemiyosam sütlaç ye yoğurt ye ama annen evde yapsın ben öle yaptırdım anneme mis gibi doğal yoğurt taze kaşar dil peyniri ye kalsiyim sadece yumurtada sütte yok ki omlette mi yiyemiyosun dr ler eğer haşlanmış yiyemiyosanız omlet yapın diyolar..

hem sigara konusuna hiç değinmiyorum sen kötü bi annesin gerçekten

kızlar ya bendde bişey sorucam ateşini ölçen varmı gittikçe artıyor mu ben ölçüyorum 37,1 yada 36,8 yada 36, 8 falan önceden daha azdı ama öle çok bariz bir artış yok ne olması gerekiyo normalde

hiç aklıma gelmedi tatlım ateşimi ölçmek o yüzden bilemiorum normalmiymiş peki sordun mu google amcaya..

arkadaşlar ilk ultrasona ilk test tarihinden ne kadar sonra gittiniz yada gideceksiniz?

canım 15 nisan test günüm arayıp sonucum bildirdim tüp bebek doktorum 15 gün sonrası için çağırdı değerlerimdeki artış ii diye

ama kendi kadın doğumcum gel ben sana keseyi gösteriim rahat et dedi zaten iki doktorum arkadaş 19 nisanda ilk kontrolümdü kısaca...seni ne zaman çağırdılar

bende iştahsızlık başladı geçen hafta ne yesem doymuyordum.bu bulantılar başladığından beri iştahım yok. midem boşken daha rahat ediyorum sanki. bende hafif şeyler yemeye çalışıyorum. geçen hafta 3 gün nerdeyse sadece çubuk kraker yedim. buaralar limonlu sodaya sardım. ama akşamları sütümü içmeyi ihmal etmiyorum. size bişey anlatiim:
benim bi tanıdığım hamileyken günde 1 paketten fazla sigara içiyodu. bebekte sorun yoktu.ama 5.ayda ve 6.ayda bebeğin hiç kilo almadığını ve bunun çok kötü olduğunu söylemiş dr.u. oda her akşam ufak kutu sütlerden 1 tane içmeye başlamış.bebek 1 ayda 600gr birden almış.yani kızlar süt bebeğe çok fazyadalıymış bizede faydalı tabi.bende şimdiden başladım içmeye.

canım seni anlıyorum ama her sigara içen kişinin bebeğinde sorun olmicak diye bişey yok benim arkadaşımın ablası günde 3-4 tane içiyodu şimdi oğlu hırıl hırıl hırlıyo bi gör azcık koşuyo tıkanıyo çocuk kendi zevklerimiz için onları sağlıksız dünyaya getirmeye hakkımız yok şimdi o ablam öle pişmanki çocuğu gözünün önünde bu yaşta spreysiz dolaşamıyo...daha sonra vicdan azabı çekmemek için bu illeti bırakmanız lazım belki sana komik gelcek ama bende kolayı bıraktım hemde bağımlıydım remsen lıkır lıkır içtiği hayal ediyorum hep aisdin boğazımdan geçişini sizinki gibi değil belki ama dayanmaya çalışıyorum bence sende bi karar al ve bırak şu illeti doktorlarada müsade ettiği için ayrıca kızıyorum ama sizlerin daha da stresli olmamanız için yapıolarmış :(

transferden sonra bir kağıt vermişlerdi.orada üç hafta sonra yazıyor.bu arada doktor ilk testten sonra aradı.ikinci testten sonra aramadı hala.hiç bi şey bilmiyorum.bende kendi kadın doğumcuma mı gitsem diye düşünüyorum.valla doktorum çok ilgisiz çıktı. ne zman arasam o sekreterler çıkıyor.doktor bey sizi arayacak diyor.şu jeli ne zamana kadar kullanacağız bilen var mı?

:oklava::oklava::oklava::oklava:

wallahi sende dayak istiyosun ne diim süt içemiyosam sütlaç ye yoğurt ye ama annen evde yapsın ben öle yaptırdım anneme mis gibi doğal yoğurt taze kaşar dil peyniri ye kalsiyim sadece yumurtada sütte yok ki omlette mi yiyemiyosun dr ler eğer haşlanmış yiyemiyosanız omlet yapın diyolar..

hem sigara konusuna hiç değinmiyorum sen kötü bi annesin gerçekten

gizem dövmeeeee beniiiiiiiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
utanıorum zatennn kendimdenn:(
ben sadece maydanozlu omlet yerdim kokusunu alıor die ama dediler ki maydanoz ve adaçayı yiyip içmee o seçenekte gitti:((
ama bi formül bulucam hiç olmadı patatesle yapıcam karbonhidrat falan ama napalım:)

canım ben jel kullanmıyorum ama progesteron takviyesi içinse eğer ben 30 nisanda kalp atışı duyucam inşallah o zamana kadar kullan dediler....

ben transferden sonra maydonozda çok yedim.adaçayıda içtim.hiç bilmiyordum zaten zararı olacağını.bence saçmalık.maydanozda bol c vitamini var.çok faydalı

gizem dövmeeeee beniiiiiiiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
utanıorum zatennn kendimdenn:(
ben sadece maydanozlu omlet yerdim kokusunu alıor die ama dediler ki maydanoz ve adaçayı yiyip içmee o seçenekte gitti:((
ama bi formül bulucam hiç olmadı patatesle yapıcam karbonhidrat falan ama napalım:)

canım o zaman ne yap biliyomusun kuru nane seviyosan içine kuru nane lor peynir koy pide azcık pul biber karıştır at tavaya mis gibi omlet ohhhhh nası fikir

transferden sonra bir kağıt vermişlerdi.orada üç hafta sonra yazıyor.bu arada doktor ilk testten sonra aradı.ikinci testten sonra aramadı hala.hiç bi şey bilmiyorum.bende kendi kadın doğumcuma mı gitsem diye düşünüyorum.valla doktorum çok ilgisiz çıktı. ne zman arasam o sekreterler çıkıyor.doktor bey sizi arayacak diyor.şu jeli ne zamana kadar kullanacağız bilen var mı?

öyle sanıorum ki ilk üç ay kullanılıor o jel doktorum öyle demişti die hatırlıorum..
sen stress yapma kendine arar doktorun baktın aramadı gidersin başkasına sıkma canını

canım o zaman ne yap biliyomusun kuru nane seviyosan içine kuru nane lor peynir koy pide azcık pul biber karıştır at tavaya mis gibi omlet ohhhhh nası fikir

oooooffff o kadar güzel anlatmışsın ki canım istedi:)
zaten açım her zaman ki gibi
sen de açmısınn şu an aç olan arkadaş var mıııııııııııııııı ne yesekki:)

Sigara bağımlılığını hiçbir zaman anlamadım. Hiç kullanmadığım için icenlerle empati de kuramam ama hadi diyelim ki kendi sağlığınızın hiç önemi yok, peki bu kadar ugrasip, tedaviler görüp zar zor kavuşacağınız bebeğin sucu ne?

Özellikle sert yazıyorum, lütfen bırakın sigara içmeyi . Doğurduktan sonra da icmeyin. Sade anne karnında değil her yasta cocuk veya yetişkin SıGARA sizi yavaş yavaş OLDURUYOR!!!

ben transferden sonra maydonozda çok yedim.adaçayıda içtim.hiç bilmiyordum zaten zararı olacağını.bence saçmalık.maydanozda bol c vitamini var.çok faydalı

saçmalık mı bilemem de ki C vitamini için söylediklerinde haklısın ancak çılgının biri gözünün içine bakıp sakın yemeeeee düşük sebebii diyincee insan bi ürperior en azından ben ''hadi canım saçmalık'' diicek iradeyi gösteremedim maselef 3 ayın sonun da geçer sanırım

Sigara bağımlılığını hiçbir zaman anlamadım. Hiç kullanmadığım için icenlerle empati de kuramam ama hadi diyelim ki kendi sağlığınızın hiç önemi yok, peki bu kadar ugrasip, tedaviler görüp zar zor kavuşacağınız bebeğin sucu ne?

Özellikle sert yazıyorum, lütfen bırakın sigara içmeyi . Doğurduktan sonra da icmeyin. Sade anne karnında değil her yasta cocuk veya yetişkin SİGARA sizi yavaş yavaş OLDURUYOR!!!

PELİNN sende azarladın hem de çok fena daha da içmiorum..

Özellikle sert yazıyorum, lütfen bırakın sigara içmeyi . Doğurduktan sonra da icmeyin. Sade anne karnında değil her yasta cocuk veya yetişkin SİGARA sizi yavaş yavaş OLDURUYOR!!!

aynen katılıyorum

tam dumansız hava sahası tam sağlıklı bebişler haklısın pelin

Back