- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
senin biri 5 yaş digerleri kaç yaşlarında
en büyük oğlum 10 yaşında ortancı 5 yaşında ve kazan dibi çağanımızda 10 aylık 3 çocuklu deli diyebilirsin bana ee hepside erkek olunca bide koca olunca 4 erkekli del dahamı güzel olurdu acaba
seninde işin zor valla benim ortanca oğlumda öyle adeta suyla yaşıyor annem geldiğinde kızkızım bu çocuk aynı hastalıklı bebeler gib diye diye başımı yiyo yok rengi kalmamış yok kurumuş hakkattende öle ama hiçbirşey yemiyo bari vitamin alıyoruz onları içse onlarıda içmiyo ama öbürledride aksine doymak bilmiyoooookızımı 9 da yatırma girişimlerinde bulunuyoruz(22 aylık). yatakta oyun oynamalar, kalkmak istemelerden falan sonra uykuya dalışı 10 oluyor. yanında yatıyoruz mecburen yalnız yatmıyor çünkü( uyuyunca kalkıyorum yanından. gece bir kez uyanıp bizi çağırabiliyor bazende uyanmıyor. gece yatmadan yediriyorum. süt içmiyor çünkü maalesef su içinde uyanabiliyor bazen.
benim uyku konusunda asıl 8 aylık oğlumla problemim var ne yattığı saat ne kalktığı saat belli kızımla tamamen zıt... böyle oluncada annenin kendine, ev işlerine ayırcak zamanı olmuyor maalesef.
kızımında yeme sorunu var. hep zorla yiyor. kendi haline bıraksam gelip mama istiyor ama verdiğim hiçbişeyi beğenmiyor, pasta, çikolatalar hariç...
açlıktan acaip huysuz oluyor ama gel kızım ye bak bunu yaptım şunu yaptım salamdan gözler, penirden burunlar, yumurtadan ağızlar.ayıcıklı kurabiyeler... ne süsler püsler denediysem olmadı. iştahsız çocuk düşman allah kimseye vermesin çok zormuş...
hepimizin derdi ayrı ayrı...
tuba ordamısın olsun ya inşallah görüsürüz o kadar uzak degil bir dolmuşluk mesafe ben gelmeye çalışırım sana dogurmadan
bende yakında 3 erkekli bir deli olacam bakalım nasıl olcak
anam çok zor valla şimdiden allah yardımcın olsunnn gerçi senin bebikler akıllıysa sorun olmazda
öyle valla. bide eşim diyorki gel 2011 modelde bir tane yapalım diye. delimi ne.. aklından zoru var heralde.kızım 2009, oğlum 2010 ya 2011 kusur kalmışşş.seninde işin zor valla benim ortanca oğlumda öyle adeta suyla yaşıyor annem geldiğinde kızkızım bu çocuk aynı hastalıklı bebeler gib diye diye başımı yiyo yok rengi kalmamış yok kurumuş hakkattende öle ama hiçbirşey yemiyo bari vitamin alıyoruz onları içse onlarıda içmiyo ama öbürledride aksine doymak bilmiyooooo
abooooooow aynı yasıtızbenmeltem. ben tuba. 22 aylık kızım ve 8 aylık oğlum var. yaşamkentte oturuyorum. 23 yaşındayım. gencim güzelim seni üzerim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ok mi:)))))
yok kız öle deyıl o cok tatlı o ben sevıyom onuseninde işin zor valla benim ortanca oğlumda öyle adeta suyla yaşıyor annem geldiğinde kızkızım bu çocuk aynı hastalıklı bebeler gib diye diye başımı yiyo yok rengi kalmamış yok kurumuş hakkattende öle ama hiçbirşey yemiyo bari vitamin alıyoruz onları içse onlarıda içmiyo ama öbürledride aksine doymak bilmiyooooo
yap yap yap yapöyle valla. bide eşim diyorki gel 2011 modelde bir tane yapalım diye. delimi ne.. aklından zoru var heralde.kızım 2009, oğlum 2010 ya 2011 kusur kalmışşş.
ay düşünmeye bile dayanamıyorum başıma ağrılar giriyor.
bende bakabülümüyumo da olursa hiç şaşırmamdikkat et kızım ya napcan 2011 modeli benim ki 2011 model dogunca gösteririm sana bak
ayşegül yok artık olmaz heralde ayıptır söylemesi spiral taktırdım 5 yıllık artık onunlada olursa kocaya mahkeme kararı aldırcam 100 mtden yakınıma yaklaşamaz diye:))))
tamam cnm benimkide gelir şimdi ben o geldikten sonr ayapabiliyorum genelde yemeklerimi yoksa genelde yakıyorum sürekli ani gittiğim için çocukların peşine.öptüm görüşürüz
geçmiş olsun dilekcim ya
slm kızlarrr ben geldimm nasılsnız baıyım keyifleriniz asıl meltm seninkız dişte çıkartıyo oabilir ayrıca ben çağna kan damlası pek verdim sayılmaz ne yalan söyeyim unutuyodum çogunlşukla ama mutlaka hergün yarım çay bardağına yakın pekmez içer kan degerleride iyi geçen hafta baktılar dilekcim çok geçmiş olsunn inş en hafif düşüşü bu olur erenciğin biz günde kaç posta düşüyoz bizim evde durumlar iyi doğukanın veli toplantısı vardı bugün öğretmenimiz çok iyi diyo derslerine çok memnunum diyo bakalım karne nasıl olacak çağan dişi patlamak üzere onun huysuzluğu üstünde kızlar unutmadan size soracaklarım vardı bebeklerine uyku tulumu giydiren varmı ben giydiriyorum kıyamet koparıyo sıkılıyo unun içinde öbür türlüde üstünü çok açıyo hatta çoraplarını bile gece yatarken kendi çıkartıyor artık.Diger sorum ise bebeişleriniz akşam uykusuna kaçta yatıyor ve gece ortalama kaç kere kalkıyolar çağanı 9 da yatırıyorum saat gece 2 ye kadar bi 2-3 kere kalkıp mama içip yatıyor ama gece 2 de uyandığında bi daha uyumak istemiyo evde gezmek emeklemek istiyo acaba saat 9 erkenmi akşam uykusu için hadi bakalım sizin bebişler nasıl uyuyolar paylaşımlarınızı bekliyorum kızlarr
meraba kızlar nasılsınız uzun zamandan beri giremiyordum baktım sohbet koyu bende katılıyım dedim.emelcim ne yapıyorsun canım görüşemiyoruz bu aralar benim koca izinde olduğundan beri evde otur otur canım sıkıldı valla...meltem senin kız nasıl oldu atlattımı üşütmeyi
arada indirime giriyor 50 ye falan inebiliyor. geçende e.bebek tede 50ye indi. ama kısa süreliğine herkes yetişemiyor. burdada 56.99 zaten 7 lirayla ne uzar ne kısalırız yahu:))normal fiyatı 70 küsürlerdeymiş çünkü. zaten oraya yol parası da o kadar gider:)) evden netten siparişi verip kapına gelcek sonuçta.
çok teşekkür ederim tatlım bi bakayım dediğin yere ben ayrıntılıyı yaptırdım ama 4 boyutlu değildi çok şükür normal çıktı herşeyi ama görüntü alamadıkcd de.amacım sadece bebeğimin yüzünü görebilmek bi kaç fotosu ve görüntüsü olsun istiyorum karnımdaykendemetevlerde servet ünsal polikliniği varmış oraya giden varmı acaba ordada yapıyolarmış sanırım bi arayayım orayıda fatihide
onun belirli zaman aralığı vardı ama. yani son sınır haftasını geçtimi yaptırtamazsın hiçbir yerde.çünkü bebişler büyüyor artık 4d de görünmüyor. acele et o yüzden randevuda hemen verilmiyor.
ben başka özel hastanede ayrıntılı ultrasonumu yaptırmıştım. ama kızımda ki gibi olmadığın görünce gene ordaki ayrıntılıya gittim yani orda yapılan ayrıntılı ultrason diğer özel hastanelerinkine hiç benzemiyor. gidersen ne demek istediğimi anlıcaksın. iki ayrıntılı ultraosnu karşılaştırınca fark ediceksin.
birde doktorların önerdiği 4d yapılan özel kliniklere gitme derim. yani fiyatı sana uygun geliyorsa git ama doktorum burayı önerdi demekki burası iyiymiş diye düşünme çünkü doktorlar kliniklerle gönderdikleri hasta sayısına göre anlaşıp ücret alıyorlarmış. benim profumda 2 yıl önce 250 tl olan bir kliniğe göndercekti beni ayrıntı ve 4d olarak. kendi hastanesine değilde düşün artık. her iş için para kazanmak adına yapılanlara hoş bakılabilir bir nevi ama doktorluk mesleğine para gözlülük hiç yakışmıyor yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?