2010 Ankara anneleri

kızımı 9 da yatırma girişimlerinde bulunuyoruz(22 aylık). yatakta oyun oynamalar, kalkmak istemelerden falan sonra uykuya dalışı 10 oluyor. yanında yatıyoruz mecburen yalnız yatmıyor çünkü( uyuyunca kalkıyorum yanından. gece bir kez uyanıp bizi çağırabiliyor bazende uyanmıyor. gece yatmadan yediriyorum. süt içmiyor çünkü maalesef su içinde uyanabiliyor bazen.
benim uyku konusunda asıl 8 aylık oğlumla problemim var ne yattığı saat ne kalktığı saat belli kızımla tamamen zıt... böyle oluncada annenin kendine, ev işlerine ayırcak zamanı olmuyor maalesef.
kızımında yeme sorunu var. hep zorla yiyor. kendi haline bıraksam gelip mama istiyor ama verdiğim hiçbişeyi beğenmiyor, pasta, çikolatalar hariç...
açlıktan acaip huysuz oluyor ama gel kızım ye bak bunu yaptım şunu yaptım salamdan gözler, penirden burunlar, yumurtadan ağızlar.ayıcıklı kurabiyeler... ne süsler püsler denediysem olmadı. iştahsız çocuk düşman allah kimseye vermesin çok zormuş...
hepimizin derdi ayrı ayrı...

en büyük oğlum 10 yaşında ortancı 5 yaşında ve kazan dibi çağanımızda 10 aylık 3 çocuklu deli diyebilirsin bana ee hepside erkek olunca bide koca olunca 4 erkekli del dahamı güzel olurdu acaba

bende yakında 3 erkekli bir deli olacam bakalım nasıl olcak

seninde işin zor valla benim ortanca oğlumda öyle adeta suyla yaşıyor annem geldiğinde kızkızım bu çocuk aynı hastalıklı bebeler gib diye diye başımı yiyo yok rengi kalmamış yok kurumuş hakkattende öle ama hiçbirşey yemiyo bari vitamin alıyoruz onları içse onlarıda içmiyo ama öbürledride aksine doymak bilmiyooooo

tuba ordamısın olsun ya inşallah görüsürüz o kadar uzak degil bir dolmuşluk mesafe ben gelmeye çalışırım sana dogurmadan

tamam cnm beklerim valla. atlayıp atlayıp gelirsin 2 saatlik kahveye bile olsa. bir dolmuşluk yolun lafını yapma artık:)))

buarada kireçlenmeyi kafaya tama ayrıntılıda bizimde kalp kapakçığında sorun var gibi ama kesin bişey diyemem kardioloğa götürün demişti doktor. götürdük kapanıyor doğunca zamanla sorun yok dedi. çok şükür çıkmadıda.
bunu çocuk kardioloğuna gitmemiz için yapılıyorlarmış. hamileyken kimse gitmiyor çünkü. ücreti falan açısından. ayrıntılı ultrason yapılıncada doktorlar kalp hakkında herşeyi göremedikleri için gidin diyorki bir sorun olursa sorun yok dendi diye mesuliyet kabul etmemek için.
kayınpederim doktormuş rahmetli. kayınvalidem anlar bu işlerden. o söylemişti ve öylede çıktı cidden. takma kafaya sorun olmaz Allahın izniyle

ayy canım benim sağol içim çok rahatladı inan ki bende ara ara aklıma gelince üzülüyordum

öyle valla. bide eşim diyorki gel 2011 modelde bir tane yapalım diye. delimi ne.. aklından zoru var heralde.kızım 2009, oğlum 2010 ya 2011 kusur kalmışşş.
ay düşünmeye bile dayanamıyorum başıma ağrılar giriyor.

o da olursa hiç şaşırmam dikkat et kızım ya napcan 2011 modeli benim ki 2011 model dogunca gösteririm sana bak

canlarım ben çıkıyorum bir pilav yapayım benim ki eli kulagında gelir birazdan

ayşegül yok artık olmaz heralde ayıptır söylemesi spiral taktırdım 5 yıllık artık onunlada olursa kocaya mahkeme kararı aldırcam 100 mtden yakınıma yaklaşamaz diye:))))

tamam cnm benimkide gelir şimdi ben o geldikten sonr ayapabiliyorum genelde yemeklerimi yoksa genelde yakıyorum sürekli ani gittiğim için çocukların peşine.öptüm görüşürüz

benmeltem. ben tuba. 22 aylık kızım ve 8 aylık oğlum var. yaşamkentte oturuyorum. 23 yaşındayım. gencim güzelim seni üzerim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ok mi:)))))
abooooooow aynı yasıtız
bende 23 um ruh yasım
adlarınıda söle tuba bebıslerının
yok kız öle deyıl o cok tatlı o ben sevıyom onu
batıkan annanesı abartmıs
yap yap yap yap
o da olursa hiç şaşırmam dikkat et kızım ya napcan 2011 modeli benim ki 2011 model dogunca gösteririm sana bak
bende bakabülümüyum

aysegulle tugba ıykı geldınız kız sız yokken kımseler yazmıyodu buralara
3 gunden fazla mazeret göstermeden gırmeyenı engelelsekmıkı acep
kendınıze ıyı bakın sıze annatacaklarımm var öptum
ama yarın herıf geldı

teşekkürler canım benim,bende aldım uyku tulumu ama Eren bey sevmiyor boş yere para verdim.Artık kinci bebiş giyer

Eren 11-12 gibi yatıyor sabah en geç 7 de uyanıyor.Tabi 3 saatte bir mama için kalkıyor.Bizim kolik hala devam ediyor dün gece sürekli ağladı kuzum ama gazını çıkarınca da mışıl mışıl uyudu.Gaz sancılarından çok çektik hala da çekmeye devam ediyoruz

Canımsın gel yarın vaktin olduğunda bende evdeyim ama akşamları çıkıyoruz ayşenuru gezdirmek için.Yoksa yavrum dışardan gelen herkese el çırpıyor.Babası giderken arkasından çığlıklar atıyor.Dayanamıyoruz her akşam hava iyi oldukça çıkıyoruz hep beraber.Sende arada çık beraber hava alın canım...

Bende aynı düşüncedeyim realde 50 tl ye düştü ama burdan ta oraya gidip yakacağım gazla orda harcayacağımla fazlasına bile gelir bana.Bu nedenle burdan aldım optımumdan ...

Ben kaçırdım o fırsatı demette yaptıklarından haberim yoktu bende isterdim cd de olmasını sadece resimleri var.Sen mutlaka çektir anı kalsın yavruna...

Kesinlikle katılıyorum.Hele bir onlara mecbur kal sömürme fırsatını hiç kaçırmıyorlar.Onlara sorarsanda mesleklerini yapıyorlar bizlere yardımcı oluyorlardır.Herkesin 1 aylık ev kirasını 10 dk da cebe indiriyorlar gözyaşlarımızı ve çocuklarımıza olan zaafımızı kullanarak... Kızıyorum ve kızacağım böyle doktorluk yapanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…