• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

Mosmor oldu kafası yavrumun,baktıkça ağlayasım geliyor :43::43::43: Eren yemek seçmeye başladı,kahvaltı yapmıyor,yoğurt yemiyor,meyve püresini görünce ağlıyor,sadece sebze çorbası içiyor,İnşallah biran önce düzelir :14:

Canım inan daha çok düşecekler ilk düşmelerde böyle paniklemen çok normal zamanla alışacaksın hatta kendide alışacak ağlamayıp kalkıp devam edecek yaramazlığa.Doktor bize ayşenur için daha bu yaramazlılıkla çok düşer dediğinde anlamamıştık ama o sözünün üstünden kaç kez düştü hatırlamıyorum bile.Jaleninde dediği gibi hoppidi hoppidi dedinmi ağlamıyor susuyorlar.Benim kız yanağını çekmecenin sivri köşesine (ayağa kalkmaya çalışırken) vurduğunda çok korkmuştum çünkü nerdeyse dikiş atılır sandım o denli kötüydü görüntüsü iz kalacak diye panikledim neyseki kalmadı çok şükür ... Rabbim korusun yavrularımızı....

meraba kızlar nasılsınız uzun zamandan beri giremiyordum baktım sohbet koyu bende katılıyım dedim.emelcim ne yapıyorsun canım görüşemiyoruz bu aralar benim koca izinde olduğundan beri evde otur otur canım sıkıldı valla...meltem senin kız nasıl oldu atlattımı üşütmeyi

ayol meltem sende pek unutkansın ayşegül ben yahu hani ikinciye hamile olan
işte sorun orada ben hamıle bırının daha jale den baska hatırlamıyorum
aman neyse aklıma yazam aysegul ethanom hamıle ötekıde hakanmı yasam kette oturanmı ufffffffffff
ne zor ıs mıs
bu neydı bu sey adını bılem hatırlamıyom
lınk degılde o ethanoom un annamı ne merak ettım
neyse
kafam durgun gene nıye bennu benı uyandırdı bugun nasılmı kut dıye bı sesle yataktan dusmus bı actım gözumu yerde aglamasın dıye hemen emzırdım
heral yavas dusmus
Mosmor oldu kafası yavrumun,baktıkça ağlayasım geliyor :43::43::43: Eren yemek seçmeye başladı,kahvaltı yapmıyor,yoğurt yemiyor,meyve püresini görünce ağlıyor,sadece sebze çorbası içiyor,İnşallah biran önce düzelir :14:
canı ıstemıyodur agsısı varsa
kıyamam yavrum yazık kız
meraba kızlar nasılsınız uzun zamandan beri giremiyordum baktım sohbet koyu bende katılıyım dedim.emelcim ne yapıyorsun canım görüşemiyoruz bu aralar benim koca izinde olduğundan beri evde otur otur canım sıkıldı valla...meltem senin kız nasıl oldu atlattımı üşütmeyi

nıye gırmıyon okuyon gıdıyon demı kımse olmasada bıseyler yazarsanız sohbet oluyo canım
atlattıheral napcanızkı atlatmasa gecmıs olsuna mı gelecenız
atlatmadı hadı gelın gecmıs olsuna

Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm.28 haftalık hamileyim doğum korkusu sarmaya başladı artık Gazi ünv polikliniğe gidiyorum acaba orda doğum yapanınız varmı aksilik olmazsa epiduralli normal düşünüyorum siz ne dersiniz Bide ankara 4d ultrason için önerebileceğiniz uygun bi yer varmıı fiyatlar çok fazla :49: bu çizelgeleri nasıl ekliyosunuz :)
cnm 4d ultrason sormuşsun. hem 4d ultrason hemde bebişin ayrıntılı ultrasonunu yani kalp kapakçıkları, böbrekleri falan iç dış organların tamamını ve işlevinin sağlıklı olup olmadığın yani bebişin her şeyini öğrenebildiğin bir ultrason yaptırabilirsin. görüntüsünüde süper göstermiştiler. ve hatıra kalır hem videosu hem fotoları.ilk olaraK herşeyi inceliyor doktor ayrıntısıyla sonrada görüntüsünü seyrettiyor size ve foto olarakda burda hoş görünüyor bunu çekin diyorsunuz bir kaç senin seçtiğin fotoyu ve videosunu çekip cd veriyor.
ama fiyat olarak uygun değil sanırım tam net hatırlamıyorum ama ara bi sor istersen özel fatih üniversitesi beştepede.
ben 2 bebişiminde takiplerini orda yaptırdım. profesör nilgün hanıma gittim kızıma 34. haftama kadar. nilgün hanım hoşdereki hastanede bakıyor. normal takip için eğer bir sorunun varsa profa gitmeni öneririm tecrübeli çok iyi anlıyor herşeyi rahatça kendini teslim edebilirsin ama normal bir gebelikse boşuna her ay profa para yedirmek hiç akıl karı değil. önermem prof nilgün hanımı zaten ben memnun kalmadım samimiyetinden. beni doğum konusunda hiç rahatlatamadı 34. haftamda kafam attı doktor değiştirdim.
beştepede ayrıntılı ultrason yapılıyor başka bir profesör dr yapıyor. adını hatırlamıyorum. ama tek o var zaten öğleye kadar çalışıyor ve en az 1 ay önceden randevu almak gerekiyor çünkü baya yoğun. bu makineden fazla hastanede bulunmuyormuş özellerde falan bulunan bir makine değilmiş o yüzden sanırım talep çok.
ben çok memnun kaldım 4d den.birde herşeyi en ince ayrıntısıyla öğrenebilmek kalp damarlarını bile kontrol ediyordu kadın ve tek tek yanındaki hemşireye not ettirip size veriyor çok güzel bişey rahat ediyor insan.doktorunuzada gösterebilirsiniz o notları.
sağlıklı doğumlar dilerim inşallah:))

benmeltem. ben tuba. 22 aylık kızım ve 8 aylık oğlum var. yaşamkentte oturuyorum. 23 yaşındayım. gencim güzelim seni üzerim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ok mi:))))):66::66::66:

Metro altı çarşısından 50 tl ye almıştım ben,arkadaşımın oğluna.
arada indirime giriyor 50 ye falan inebiliyor. geçende e.bebek tede 50ye indi. ama kısa süreliğine herkes yetişemiyor. burdada 56.99 zaten 7 lirayla ne uzar ne kısalırız yahu:))normal fiyatı 70 küsürlerdeymiş çünkü. zaten oraya yol parası da o kadar gider:)) evden netten siparişi verip kapına gelcek sonuçta.

cnm 4d ultrason sormuşsun. hem 4d ultrason hemde bebişin ayrıntılı ultrasonunu yani kalp kapakçıkları, böbrekleri falan iç dış organların tamamını ve işlevinin sağlıklı olup olmadığın yani bebişin her şeyini öğrenebildiğin bir ultrason yaptırabilirsin. görüntüsünüde süper göstermiştiler. ve hatıra kalır hem videosu hem fotoları.ilk olaraK herşeyi inceliyor doktor ayrıntısıyla sonrada görüntüsünü seyrettiyor size ve foto olarakda burda hoş görünüyor bunu çekin diyorsunuz bir kaç senin seçtiğin fotoyu ve videosunu çekip cd veriyor.
ama fiyat olarak uygun değil sanırım tam net hatırlamıyorum ama ara bi sor istersen özel fatih üniversitesi beştepede.
ben 2 bebişiminde takiplerini orda yaptırdım. profesör nilgün hanıma gittim kızıma 34. haftama kadar. nilgün hanım hoşdereki hastanede bakıyor. normal takip için eğer bir sorunun varsa profa gitmeni öneririm tecrübeli çok iyi anlıyor herşeyi rahatça kendini teslim edebilirsin ama normal bir gebelikse boşuna her ay profa para yedirmek hiç akıl karı değil. önermem prof nilgün hanımı zaten ben memnun kalmadım samimiyetinden. beni doğum konusunda hiç rahatlatamadı 34. haftamda kafam attı doktor değiştirdim.
beştepede ayrıntılı ultrason yapılıyor başka bir profesör dr yapıyor. adını hatırlamıyorum. ama tek o var zaten öğleye kadar çalışıyor ve en az 1 ay önceden randevu almak gerekiyor çünkü baya yoğun. bu makineden fazla hastanede bulunmuyormuş özellerde falan bulunan bir makine değilmiş o yüzden sanırım talep çok.
ben çok memnun kaldım 4d den.birde herşeyi en ince ayrıntısıyla öğrenebilmek kalp damarlarını bile kontrol ediyordu kadın ve tek tek yanındaki hemşireye not ettirip size veriyor çok güzel bişey rahat ediyor insan.doktorunuzada gösterebilirsiniz o notları.
sağlıklı doğumlar dilerim inşallah:))

çok teşekkür ederim tatlım bi bakayım dediğin yere ben ayrıntılıyı yaptırdım ama 4 boyutlu değildi çok şükür normal çıktı herşeyi ama görüntü alamadıkcd de.amacım sadece bebeğimin yüzünü görebilmek bi kaç fotosu ve görüntüsü olsun istiyorum karnımdayken :49: demetevlerde servet ünsal polikliniği varmış oraya giden varmı acaba ordada yapıyolarmış sanırım bi arayayım orayıda fatihide:49:

çok teşekkür ederim tatlım bi bakayım dediğin yere ben ayrıntılıyı yaptırdım ama 4 boyutlu değildi çok şükür normal çıktı herşeyi ama görüntü alamadıkcd de.amacım sadece bebeğimin yüzünü görebilmek bi kaç fotosu ve görüntüsü olsun istiyorum karnımdayken :49: demetevlerde servet ünsal polikliniği varmış oraya giden varmı acaba ordada yapıyolarmış sanırım bi arayayım orayıda fatihide:49:

onun belirli zaman aralığı vardı ama. yani son sınır haftasını geçtimi yaptırtamazsın hiçbir yerde.çünkü bebişler büyüyor artık 4d de görünmüyor. acele et o yüzden randevuda hemen verilmiyor.
ben başka özel hastanede ayrıntılı ultrasonumu yaptırmıştım. ama kızımda ki gibi olmadığın görünce gene ordaki ayrıntılıya gittim yani orda yapılan ayrıntılı ultrason diğer özel hastanelerinkine hiç benzemiyor. gidersen ne demek istediğimi anlıcaksın. iki ayrıntılı ultraosnu karşılaştırınca fark ediceksin.
birde doktorların önerdiği 4d yapılan özel kliniklere gitme derim. yani fiyatı sana uygun geliyorsa git ama doktorum burayı önerdi demekki burası iyiymiş diye düşünme çünkü doktorlar kliniklerle gönderdikleri hasta sayısına göre anlaşıp ücret alıyorlarmış. benim profumda 2 yıl önce 250 tl olan bir kliniğe göndercekti beni ayrıntı ve 4d olarak. kendi hastanesine değilde düşün artık. her iş için para kazanmak adına yapılanlara hoş bakılabilir bir nevi ama doktorluk mesleğine para gözlülük hiç yakışmıyor yaaa.

onun belirli zaman aralığı vardı ama. yani son sınır haftasını geçtimi yaptırtamazsın hiçbir yerde.çünkü bebişler büyüyor artık 4d de görünmüyor. acele et o yüzden randevuda hemen verilmiyor.
ben başka özel hastanede ayrıntılı ultrasonumu yaptırmıştım. ama kızımda ki gibi olmadığın görünce gene ordaki ayrıntılıya gittim yani orda yapılan ayrıntılı ultrason diğer özel hastanelerinkine hiç benzemiyor. gidersen ne demek istediğimi anlıcaksın. iki ayrıntılı ultraosnu karşılaştırınca fark ediceksin.
birde doktorların önerdiği 4d yapılan özel kliniklere gitme derim. yani fiyatı sana uygun geliyorsa git ama doktorum burayı önerdi demekki burası iyiymiş diye düşünme çünkü doktorlar kliniklerle gönderdikleri hasta sayısına göre anlaşıp ücret alıyorlarmış. benim profumda 2 yıl önce 250 tl olan bir kliniğe göndercekti beni ayrıntı ve 4d olarak. kendi hastanesine değilde düşün artık. her iş için para kazanmak adına yapılanlara hoş bakılabilir bir nevi ama doktorluk mesleğine para gözlülük hiç yakışmıyor yaaa.
Çok haklısın gerçekten çoğu yer para tuzağı doktorlara güvenmeyeceksek halimiz Allaha kalmış.Fatihi aradım ancak 20 ocağa günverdi 150 mis ama 20 de asistana veriliyo ne gibi bişey dedi.20 ocak çok geç olacak 33. hafta olacak.servet ünsalı aradım bu cumaya randevu verdi 100 tl mis cd dahil demetevlerde.Google dan arattım giden varmı diye geçen yıllarda gidenler olmuş çok memnun kalmışlar ama yakınlara ait bi yorum bulamadım sanırın servet ünsala gidicem geç kalmamak için.Bakalım umarım iyidir :49:

slm kızlarrr ben geldimm nasılsnız baıyım keyifleriniz asıl meltm seninkız dişte çıkartıyo oabilir ayrıca ben çağna kan damlası pek verdim sayılmaz ne yalan söyeyim unutuyodum çogunlşukla ama mutlaka hergün yarım çay bardağına yakın pekmez içer kan degerleride iyi geçen hafta baktılar dilekcim çok geçmiş olsunn inş en hafif düşüşü bu olur erenciğin biz günde kaç posta düşüyoz bizim evde durumlar iyi doğukanın veli toplantısı vardı bugün öğretmenimiz çok iyi diyo derslerine çok memnunum diyo bakalım karne nasıl olacak çağan dişi patlamak üzere onun huysuzluğu üstünde kızlar unutmadan size soracaklarım vardı bebeklerine uyku tulumu giydiren varmı ben giydiriyorum kıyamet koparıyo sıkılıyo unun içinde öbür türlüde üstünü çok açıyo hatta çoraplarını bile gece yatarken kendi çıkartıyor artık.Diger sorum ise bebeişleriniz akşam uykusuna kaçta yatıyor ve gece ortalama kaç kere kalkıyolar çağanı 9 da yatırıyorum saat gece 2 ye kadar bi 2-3 kere kalkıp mama içip yatıyor ama gece 2 de uyandığında bi daha uyumak istemiyo evde gezmek emeklemek istiyo acaba saat 9 erkenmi akşam uykusu için hadi bakalım sizin bebişler nasıl uyuyolar paylaşımlarınızı bekliyorum kızlarr

Çok haklısın gerçekten çoğu yer para tuzağı doktorlara güvenmeyeceksek halimiz Allaha kalmış.Fatihi aradım ancak 20 ocağa günverdi 150 mis ama 20 de asistana veriliyo ne gibi bişey dedi.20 ocak çok geç olacak 33. hafta olacak.servet ünsalı aradım bu cumaya randevu verdi 100 tl mis cd dahil demetevlerde.Google dan arattım giden varmı diye geçen yıllarda gidenler olmuş çok memnun kalmışlar ama yakınlara ait bi yorum bulamadım sanırın servet ünsala gidicem geç kalmamak için.Bakalım umarım iyidir :49:[/QUOT
canım ben hamileliğimin 19.haftası gitmiştim levent ünsal tıp merkezine herşeyini söylüyor net olarak söylüyor heryerini gösteriyor ama cdsi pek güzel değil çekimleri çok kötü bilmiyorum belki benimki öyle olmuştu fiyatı 100 tlydi,doktoru çok beğendim işini çok iyi yapıyor zaten kendi dokturumla arkadaşlardı o önermişti,bu arada benim oğluma ayrıntılı ultrosonda bakarken kalp kapakçıklarında kireçlenme var hafif demişti bende çocuk kardiyolojisine karnımdayken ultrosonda bir saat baktırdım öyle birşey çııkmadı maşallah sapsağlam çıktı oğluşumun kalbişi yani diyeceğim o ki çok küçük olumsuz bişey bile söyleseler hemen üzülme doğru çıkmıyabiliyor....

belinaycım ben ayşegül benim oğlum sizinkilerden biraz büyükçe 31 aylık 11 den aşağı yattığı olmaz bizle yatar bizle kalkar valla

Son düzenleme:
selam ceylincim bende şimdi 28 haftamadayım ayrıntılı ultrasyonda banada kalp kapakçıklarında biraz kireçlenme var dedi ben çocuk kardiyolojiye gittim 2 kez çok az dedi.bende biraz endişendim.gebelik ilerledikçe geçer dedi dr.bişey olmaz dimi canım ya

tuba ordamısın olsun ya inşallah görüsürüz o kadar uzak degil bir dolmuşluk mesafe ben gelmeye çalışırım sana dogurmadan

Back