bu topiği yeni gördüm gerçi yeni üyeyim zaten:)
bende ankaraya geleli 2,5 yıl oldu..evlendiğim için buraya yerleştim..
slm arkadaşlar bende 16 hamileyim ankarada nerde doğum yaptınız benim için tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı oluranız sevinirim :)
hoşbulduk jale. kader arkdaşıyız demek bende kızım 5 buçuk aylıkken hamile kalmıştım.kızım 27.01.2009 oğlum 01-04.2010 doğumlu. çok zor yapma falan diyemicem artık olan olmuşethanroom - Ayşegül
melaike - Melike
zak2009 - Tuba
hoşgeldiniz arkadaşlar ben jale 9.5 aylık Arda isminde oğlum var ve ayrıyetten 3.5 aylık hamileyimartık o da ayşegül'ün bebişiyle arkadaş olur :)) ben de etimesgutta oturuyorum
Sevilay Çağan nasıl oldu normale döndü mü artık çok geçmiş olsun kuzuma
Meltem sen nasılsın Aleynanın doğum gününü kutladınız mı?? nasıl geçti?
Dilek maaşallah Eren'e emeklemeye başlamış darısı yürümesine inşallah pek tatlı oluyolar emeklerken yaa
Emel diş buğdayı çok güzeldi tekrar teşekkür ederim herşey harikaydı beni evden alıp bıraktığınız için de ayrıyetten teşekkür ederim yoksa hayatta gelemezdim Allah razı olsun... ablana da selamlarımı ve teşekkürlerimi ilet tekrardan
ayy çok güzelmişteşekkürler paylaşım için
hoşgeldin nergiscim.bende 27 haftalık oldum.ben hakanı zekai tahirde doğurdum.buda inşalla orda.ama ufukta çok iyiymiş birde oraya bakıcam.
evet bebekler küçük ya burda birtek alışveriş merkezlerine gidilir ordada napcan çok bunaltıyorlar.yaşamkentte sıkıcıdır degil mi.inan sitesinde tanıdıklar var benim.bir gün gelirim inşallah o tarafa
tuba ay işin zor dimi ya.benim oğluşum 2 buçuk yaşında.aralarında nerdeyse 3 yaş olacak.hiç kıyamıyorum daha gözüme öyle küçük geliyor ki.söyle 4 5 yaş olsa daha ii gibime geliyor.şimdi ben hakanın üstüne öyle düştüm ki bir dediğini iki etmiyorum.işi gücü bırakıp onla oynuyorum.kardesi doğunca ilgilenemem belki diye.ama göz bebegim benim yine cok severim ilgilenirim.bakalım jale ve ben napcaz
Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm.28 haftalık hamileyim doğum korkusu sarmaya başladı artık Gazi ünv polikliniğe gidiyorum acaba orda doğum yapanınız varmı aksilik olmazsa epiduralli normal düşünüyorum siz ne dersiniz Bide ankara 4d ultrason için önerebileceğiniz uygun bi yer varmıı fiyatlar çok fazlabu çizelgeleri nasıl ekliyosunuz :)
gene senin işin biraz daha kolay olabilir gözün korkmasın. çünkü 3 yaşında bir çocuk söylediklerini anlar yanlış yaptığında yapma dendiğinde çekinir yapmaz korkabilir. zeynep 14 aylıktı oğuzhan doğduğunda ikiside bebekti yani. böylesi çok zordu. gene iyi olmuş arayı çok açmaman 4-5 sene sonrada rahatlardın gözünde büyürdü. en ideali bence 3 yaş
aman büyük evinde işi cok oluyor.ben bıktım şahsen artık.yap yap.oda deogru cocuk küçük olunca sehre yakın olsan ne olcak.ama ben sehre yakın olsam hani tek ya şimdi:)demesi kolay diceksin çıkardım valla aman evde durup napcazyaşamkentte site ortamım güzel. yaş grubuna göre parklar, kapalı ve açık yüzme havuzları, spor salonu falan filan bi sürü şey var hem bizim için hem çocuklar için. şehir içiyle pek alakamız olmuyor ihtiyaç duymuyoruz.yani bu olanakları için birde burayı tercih ettik evi.şehir içinde bu olanakları kolay kolay bulamıyorsun sitelerde. bide ben illa büyük ev istiyordum 4+1 olsun oğluşumada ayrı oda yapayım kocaman bir ev olsun falan derken bir baktık çankayadan taaa buralara gelmişiz burda. buldum içime sinen evi. ama şöyle arkadaşım benim zamanımın tümü evde geçiyor nerdeyse.yani şehrin içinde kızılayda bile yaşasam çarşıya gene hafta sonu çıkabilirdim anca. eski evimde kızılaya 10 dk kadar mesafe vardı. ama kızılaya gitme sayım gene 2 elim parmaklarını geçmez. gerçi ben ankaraya geldim geleli hep hamileydim o da ayrı mevzusite içindeki olanaklar güzel ama ozi küçük sonuçta her zaman onunla çıkılmıyor havalar soğuk. tek zeynep olsa tut elinden hergün parka götür falan ama 2 siyle olmuyor.
Emel'le birlikte gelin madem bu tarafları biliyosun ne güzel. beklerim valla süper olur.
emel eryamandaymış.aman büyük evinde işi cok oluyor.ben bıktım şahsen artık.yap yap.oda deogru cocuk küçük olunca sehre yakın olsan ne olcak.ama ben sehre yakın olsam hani tek ya şimdi:)demesi kolay diceksin çıkardım valla aman evde durup napcazinşallah canım pek iyi bilmem aslındada burdaki arkadaslar hep ters bir tek senle yakın sayılırız ama geliriz emel nerdeydi
emel eryamandaymış.
sen gene şehre yakın olsan çıkabilirsin. zeyneple siteye çıkıyorum çocuk arabasını tutuyorum tabi zeynep araba geliyordan falan anlamıyor tabi daha bazne kaçıyor anlıyor gibi gelsede kesin değil yani. çarşıya çıkayım bu ikisiyle yalnız başımada insanlar bi köyden indim şehre görsünler dimi
düşünsene ben biyandan zeynep diye bağırıyorum peşinden bi yandna bbek arabasını nerde bırakmıştım ben ya falan
merhaba elif.gazi hakkında bir fikrim yok malesef.ben normal sancılı yaptım valla.suda oldugumdan pekte olmadı.aynı imiş gebeligimiz seninle.ben cizelgeyi 2011 mart anneleri sayfasında bir sürü link var ordan yaptım canım
hayal ettimde simdi gülmekten öldüm vallaEryamanda benim eşim çalışıyor ay.bak ben gidebilirim o tarafa.sende bana dogru gelirsin.eşim işe giderken bırakır bizi olmaz mı?
naber meltemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?