2010 Ankara anneleri

kızlar bende hepsiburadadan çamaşır kurutma makinesi aldım. siemensin kendi mağazasında 999 tl olan makineyi 749 tlye aldık 12ye bölüyorlar süper bişey büyük rahatlık yahu bebişli annelere ve çalışan bayanlara çok lazım bişey

slm arkadaşlar bende 16 hamileyim ankarada nerde doğum yaptınız benim için tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı oluranız sevinirim :)

yaa kızlar nerden verdiniz bende bizim oğlana almak istiyorum fiyat çok uygunmu?nerden sipariş verdiniz

ben perşembe günü vermiştim siparişi hepsiburada.com'dan 4.79 kargo ücretiyle toplamda 59.70'e almış oldum ama cuma günü bi baktım 74.89'a çıkmış fiyatı

ya cale nıye bızedehaber etmedın kız ıyıymıstı
slm arkadaşlar bende 16 hamileyim ankarada nerde doğum yaptınız benim için tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı oluranız sevinirim :)
buyuk dogum
zekaı tahır bugra kadın hastanesı derım ben
yada etlık ssk hastanesı 2 sındede dogum yaptım
ben perşembe günü vermiştim siparişi hepsiburada.com'dan 4.79 kargo ücretiyle toplamda 59.70'e almış oldum ama cuma günü bi baktım 74.89'a çıkmış fiyatı

böle seylerde ındırım olunca bızede haber edın kızlarrrrrrrrrrrrrr
yazın buraya
ya ben bıssuru alıntı yaptıydımdı
nere gıtmısler

slm kızlar ben geldim bugün topik baya koyu sohbet geçmiş oku oku bitirmedim çağan maşallah çok iyi bugün bi dr daha götürdüm sağlık ocagına baktım özellerde olmuyor bide burayı deneyim dedim ama oda öbürleri gibi dişten kaynaklandığını söyledi neyse artık iştahı yerinde ishalide geçti bi tek derdimiz sürekli elleri agzında diş kaşımakla meşgul bu arada hafta sonlarıda büyükler babannedeydiya benim derdim bitermi dün de doğukan bey hastalandı onu kayınvalideden alıp dr götürdük bogazı şişmiş bugün okula gidemedi o düzelir 1 hafta sonrada batu başlar heralde offffffff bazen isyan edesim oluyo sonra şükür rabbim diyorum ama ne yalan söleyim bıktım artık bu hastalıklardan çocukların mızırdamalarından eski hayatımı çok özledim çokk allah can beden sağlığı versinde çocuklarıma ama artık sabır mabır hakgetire

emelcim diş bulgurun hayırlı olsun inş ömrü boyunca hep böyle güzel şeyler yaşar kızın inşallah aranızda olmak nasip olmadı ama doğum gününde buluşuruz allah nasip ederse umarım kusuruma bakmamışındır sen benim her zaman yanımda olmuşundur canım arkadaşım benimm ama biz senin hiç yanında olamıyoz ne güzel nede kötü gününde hakkını helal et canım bana
jalecim arabanız hayırlı olsun inş arda kuzu hemen yürümeyi öğrenir arabasıyla güle güle kullansı
meltem sende önemli bi gelişme yok heral doğum gününüz nasıl geçti
dilek sen nasılın eren nasıl emkleeye başlayınca her tarf el atmaya başlamıştır imd evin hertarafına keşif ypar durur o

YENİ GELENARKDAŞLARHEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ARAMIZA BBEİŞLERİNİZİ GÜLE GÜLE VE SAĞLICAKA BÜYÜTÜN.

Helal olsun canım ne demek biliyorum senin durumunu çağana çok geçmiş olsun inş. doğum gününde beraber oluruz inş.

Canım asıl sen sağol bizi böyle güzel bir günde yalnız bırakmadın ardada sakindi maaşallah enesin arkasından dolandı hep ....

O gün bizdeki haline bakarsak bayağı sevecek annesi... Güle güle kullansın ardacım ...

Hemen bende yapıcam jalecim....

Güle güle kullan canım .... Birde ütü yapan bir makine olsa çoook mutlu olucam...

Aleynanın doğum günü bugün değilmiydi ? Nice yaşlara olsun aleynaya ...

emelcıgım bugundu yanı 20 sınde
bennu geceden berı kusuyo
hıc uyumadık nane lımon yaptım ıcmedı sadece lımon verdım sımdı kasıga sıkıp yıne kustu yıne verecem bu seferde aclıktan durmuyo kuzum
emıyo emıyo kusuyo ne olacak

evet bebekler küçük ya burda birtek alışveriş merkezlerine gidilir ordada napcan çok bunaltıyorlar.yaşamkentte sıkıcıdır degil mi.inan sitesinde tanıdıklar var benim.bir gün gelirim inşallah o tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…