Dilekcim kardeşine geçmiş olsun.Rabbim herkesi kazadan beladan korusun ........
GünaydınnnnKardeşim cumartesi sabahı kaza yapmış,otobüse yandan çarpmış.Nişanlısı hala hastanede,zavallı burcum kafasını cama çarpmış frenin şiddetiyle,mr de falan bişey çıkmadı çok şükür ama belinde zedelenme olmuş sadece Kardeşimin bişeyi yok gibi,sadece hala olayın şokunu yaşıyor.Allah korudu ikisini de,iyi ki çok hızlı değilmiş kardeşim,otobüs önüne kırmış arabanın
meltem hayırlı olsun yeni nick'in
sevilay birazcık sıkıntılı ama çook güzel geçti buluşmamız keşke sen de olsaydın
çıkmak üzeredir o zaman bu arada pekbi erkencisiniz analı kızlı maşallah sizehey ankaranın guzel annelerı emel cale dılek ve gonca sevılay ve melıke
gunaydın
bız guccuk kızımla 6 30 da basladık gune
herkeslere mutlu gunler
bennusun salyası bı akıyo bı akıyo hala dısı yok
ayy maşallah yakışıklıyaslm millet nasılınızzniye kimsecikler yokk ortalıkta çağan maşallah saat 2 den beri uyuyo daha uyanmadı hayret ettim valla bende zannedersem iyi grip olacam havalar birden soğudu inş çağan ve diger çocuklara geçirmeden atlatırımm
ay anne deyince ,hey ankaranın guzel annelerı emel cale dılek ve gonca sevılay ve melıke
gunaydın
bız guccuk kızımla 6 30 da basladık gune
herkeslere mutlu gunler
bennusun salyası bı akıyo bı akıyo hala dısı yok
çok geçmiş olsun çok şükür Rabbim ağırlarından korusun acı vermesinGünaydınnnnKardeşim cumartesi sabahı kaza yapmış,otobüse yandan çarpmış.Nişanlısı hala hastanede,zavallı burcum kafasını cama çarpmış frenin şiddetiyle,mr de falan bişey çıkmadı çok şükür ama belinde zedelenme olmuş sadece Kardeşimin bişeyi yok gibi,sadece hala olayın şokunu yaşıyor.Allah korudu ikisini de,iyi ki çok hızlı değilmiş kardeşim,otobüs önüne kırmış arabanın
beklıyoz 4 gözleçıkmak üzeredir o zaman bu arada pekbi erkencisiniz analı kızlı maşallah size
sevılay sodalı grıpın ıc kımseye bulastırmadan gecırırsınslm millet nasılınızzniye kimsecikler yokk ortalıkta çağan maşallah saat 2 den beri uyuyo daha uyanmadı hayret ettim valla bende zannedersem iyi grip olacam havalar birden soğudu inş çağan ve diger çocuklara geçirmeden atlatırımm
ayy maşallah yakışıklıya
inşalah hasta olmazsın canım ya
ay anne deyince ,
içim bi tuhaf oldu şaka maka bende ane oldum ya ne güsel bi duygu
çok geçmiş olsun çok şükür Rabbim ağırlarından korusun acı vermesin
slm millet nasılınızzniye kimsecikler yokk ortalıkta çağan maşallah saat 2 den beri uyuyo daha uyanmadı hayret ettim valla bende zannedersem iyi grip olacam havalar birden soğudu inş çağan ve diger çocuklara geçirmeden atlatırımm
slm millet nasılınızzniye kimsecikler yokk ortalıkta çağan maşallah saat 2 den beri uyuyo daha uyanmadı hayret ettim valla bende zannedersem iyi grip olacam havalar birden soğudu inş çağan ve diger çocuklara geçirmeden atlatırımm
Yaa sevilay bu evinizmi soğuk yoksa senmi artık bakmıyorsun kendine?Farkındamısın aylardır ya çağan hasta ya sen yada diğer çocuklar.Bir şeyi gözdenmi kaçırıyorsun yoksa evdemi bir eksiklik var?Kış geliyor herkes hasta olacak bende bekliyorum haliyle her yerde virüs olacak illaki bizede gelecek ama siz aylardır hastasınız kış boyu hastamı yatacaksınız?Birşeyler yap canım yaa doktora git evin pencerelerine filtre çektirt yusufa.Sigarayı azalt bol meyve ye sıcak tutun kendinizi...
kım o sevılaymı yapacak emel saldım cayıra mevlam kayıra
bı bebeye bakamıyo bıde dedeyı hasta etmese barı
ayy inşalah aplacım yabeklıyoz 4 gözle
sevılay sodalı grıpın ıc kımseye bulastırmadan gecırırsın
evet melıke az kaldı seneye bu zamanlar anne der artık yaramaz bebecık
saolun kızlar ama ben bi yakalandımmı gripe beni süründürmeden bırakmaz ilaç milaç kafi gelmez bana illaha bi çekecem o hastalığı kemiklerimi sızlatana kadar bu arada akşam otururken süpriz misafirim geldi dedem uzun zamandır görmüyodum ne kadar sevindim geldigine halamı lokman hekim hastanesinin yogun bakımına yatırmışlar dedecimde oralarda kala kalmış eşim sağolsun gitti aldı geldi bir kaçgün misafirim olacak ama nasılda çekiniyor benim evimde ee damatta yabancı olunca yemek yerken çay içerken erkenden gidip yattı içim burkuldu onu öle mahcup görünce
ay kıyamam canım benim ya içim bi tuhaf oldubu arada meltemcim dede hasta olmasın inş demişinde deeyle ilgili başımıza ne geldi bugün sabah yine erkenden kalktık eşim onu hastaneye bıraktı cep tel yazdık dedeye akşam mutlaka bizi ara biz gelip seni alırız dedik sonrada aramayınca bizde gelmiyecek heralde dedik bide akşam saat 9 gibi annem aramasınmı dede yok ortalıkta diye aman allahım hepimiz tutuştuk eşim hemen lokma hekim hastanesine gitti bide içeri girsin ne görsün dedem zavallı hasta bekleme bölümünde uzanmış koltuklara uyumuş eşim kaptığı gibi eve getirdi zavallım açlıktanda ölmüş vede oda zannedersem şifayı kapmış öksürük grip camiye filan gitmiş namaz kılmaya biraz sincnı gezmiş vakit geçsin diye şimdi agrı kesici soğuk algınlığı ilacı filan verdimde hemen uyudu zavallım yarın teyzemler gelecek 2-3 gün bi yere çıkamaz heralde inş ilerlemezde hastalığı zaten yaşlı vucudu kaldıramaz allahım sırf eşimle beni rahasız etmemek için oralarda sürünmüş bizdemi öle olacazki yaşlanınca
herkese merhaba.. uzun zamandır yoktum fakat başıma neler geldi..bebeğim 6 hafta erken doğdu sarılık, kanda enfeksiyon, ıslak akciğer vs bi dünya sorunla boğuştuk 14 gün yogun bakımda kaldık vs.. 14 gun cok zor geçti neyseki hastaneden taburcu edildik.. şimdi acil olarak iyi bir çocuk doktoru bulmalıyım tavsiyeleriniz var mı? siz kimlere gidiyorsunuz.. bir de sizin bebeklerinizin ağzından ve burnundan süt fışkırıyor muydu? uyurken bile burnundan sut fışkırıyor lütfen bi akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?