çağan ağlayıp duruyo diş patlatıyo köpek dişimi ne zıkkımsa bi türlü uyutmuyo oğlumla beni bu altıncı dişimiz ama en çok bunda zorlandık
bız daha baslamadık neler cekecez acep
4 aralık ctesı ankamalda saat 2 de bulusuyolar ben gırdım baktım
sevılay bı ıncelme programı baslatmıslar facede
arkadas yolladı bana
ıstersen ayrıntıları msnde konusuruz
bende yollarım sana
canım yaa çok geçmiş olsun pişik hakkaten zor bi de kanıyo diyosun yavrum yaa kıyamam ona(
aa günü belirlendi mii hemen mart anneleri topiğine geçip ayrıntılara bakayım inşallah gelebilirim yaa çok istiyorum
mart annelerinden kim var kızz nerde buluşuyonuz
Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım
haklısın aplacım arka arkaya bir sürü doğuruyorlar ama işte rahatlayamadım bi türlüümelıkecıgım dogum okadar korkulacak bısey degıl
ınsanlar arka arkaya bısuuru doguruyolar
ben 3tane sezeryanlı dogurdum
bence önemseme bu kadar stres yapacak bısey yok
evet tatlım bi çok kişi memnunn görümcemde de orda doğum yaptıı çok memnun kaldıı necati beye 1 defa gitim çok ilgiliydii ama baştan beri gittiğim fatoş hanımdı oda ilgili ama benim onun hastası olduğüumdan haberi bile yok hatırlamıyor bile beniicanım benim iki arkadaşımda oraya gidiyo necati beye hatta birine 15 gün sonra sezeryan yapılacak çok memnunlar bende bi kaç kere gittim bende çok memnunum o hastaneden hatta dogum içinde oraya gittim ama erken dogum oldugu için almadılar beni oraya bence öbür büyük hastanelere göre orası en güzeli ama tabi dr kim oda önemli
bende gıttım fatosa hıc memnun kalmadımhaklısın aplacım arka arkaya bir sürü doğuruyorlar ama işte rahatlayamadım bi türlüü
evet tatlım bi çok kişi memnunn görümcemde de orda doğum yaptıı çok memnun kaldıı necati beye 1 defa gitim çok ilgiliydii ama baştan beri gittiğim fatoş hanımdı oda ilgili ama benim onun hastası olduğüumdan haberi bile yok hatırlamıyor bile benii
Kardeşimle sorunlarımız var,ondan canım sıkkın.Eren çok huysuz,diş geliyor galiba,durmadan ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık.
gunaydın kızlar herkese mutlu bır gun dılıyorum
dun aksm fırında yemek yapıyordum tak dıye ses geldı dedım borcam catladı
baktım bısey yok 2 dakka sonra yanık kokusu geklmeye basladı bı de baktım fırının fanı calısmıyor kenınınde sonradan calısmadıgını ögrendım allahtan kcuk 2 fırın varda onla ıdare ettım ama fıs yanar fılan dıye cok korktum
Kardeşimle sorunlarımız var,ondan canım sıkkın.Eren çok huysuz,diş geliyor galiba,durmadan ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?