ya canımm hiç sormaa belim ağrımaya başladı dün birazda benim yüzümden acısı çoğaldıı düşecektimm yüz üstüü belim kütlediii(
şimdi haçşururken bile ecıyor az bi yürüyüm ağrıı çoğalıyorrr(((
yanii gezmeler sınırlandıı tatlım
insallah hayırlı gıt gel calem
bayram ertesı temızlık olur
anam bna nasıl gelecenız ama ben beklıycem
şöylekı sevılay 3 5 tane balıkı aldım hafıf hsasladım
soganı kavurdum sonrada ıçıne patates jkırmızı mercımek koydum balıkıda dıttım bennu begenmedı ama benım elıme dustu yememek gıbı sansı yoktu
lımonun zarrı olmaz sevılaycım ver bolce vıtamını
gecmıs olsun dusunce agrıtmıssın benım oglanlarda 9 ay agrıı belımya canımm hiç sormaa belim ağrımaya başladı dün birazda benim yüzümden acısı çoğaldıı düşecektimm yüz üstüü belim kütlediii(
şimdi haçşururken bile ecıyor az bi yürüyüm ağrıı çoğalıyorrr(((
yanii gezmeler sınırlandıı tatlım
gerçi sen de haklısın son zamanlardada ağrılar sızılar çok oluyo kızz dikkat et kendine bel açıklığı filanmı olduki anam iyiki sancın tutmasın bebegin erkekmiydi erkek bebekte sancı belden çok vurur en azından benimkiler öle olmuştu geçmiş olsun
zavallı bennuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyi midesi kaldırmış o çorbayı meltem biz bile zor içeriz valla :)
gerçi sen de haklısın son zamanlardada ağrılar sızılar çok oluyo kızz dikkat et kendine bel açıklığı filanmı olduki anam iyiki sancın tutmasın bebegin erkekmiydi erkek bebekte sancı belden çok vurur en azından benimkiler öle olmuştu geçmiş olsun
saolun şekerlerr ya anammmmm şimcikk tırstımm ha bel açığı falan olur da aboooo bugün daha yoğun ağrıı bide deli gibi dün temizlik yaptım otur kalk o şekilde yaptım amaa iştee bugün daha kötüü belimm eğilemiyorum artıkın gezerken kociş giydirir botlarımı:)))gecmıs olsun dusunce agrıtmıssın benım oglanlarda 9 ay agrıı belım
bennuda hıc agrımadı gercı dr omur ılıgın dengesı bozuldugu ıçın agrır demıstı ama
zavallıkı ne zavallı
artan dolma iini balkabagı ve havucla bırlestırıp yemek etmısem onuda yıyır garıbım
mıdesı kaldırır da tadını bende begendım
nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyor topıgıne bakın sız asıl oradakı yemeklerı bı duysanız
bugun aksam 7 den snr gezmeye cıktıık
kendıme bot aldım spor tıp
2 tanede lcv penye swıt aldım
bennuya 1 corap bılem almamısım ne kötu anaymısım
mıdesı kaldırır da tadını bende begendım
nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyor topıgıne bakın sız asıl oradakı yemeklerı bı duysanız
bugun aksam 7 den snr gezmeye cıktıık
kendıme bot aldım spor tıp
2 tanede lcv penye swıt aldım
bennuya 1 corap bılem almamısım ne kötu anaymısım
saolun şekerlerr ya anammmmm şimcikk tırstımm ha bel açığı falan olur da aboooo bugün daha yoğun ağrıı bide deli gibi dün temizlik yaptım otur kalk o şekilde yaptım amaa iştee bugün daha kötüü belimm eğilemiyorum artıkın gezerken kociş giydirir botlarımı:)))
evet ttalım erkek benimdee bayramdan sonra hemen gidecem inşalahh hastaneyee
güle güle giyinn quzuuu bende 2 tane elbise 1 tanede gömlek aldım hamileliik giymeye başladım
kıss yazıkk kıss gerçii daha vardır onun hiç giyilmemiş kıyafetlerii
saol tatlımm benimm ya inşalahh geçerr ağrıımelıkecım sende gule gule gıy kıyafetlerını dınleırsen bel agrın gecer artık agırlastınya ondan agrıyo belın ış yapıyosun ya bayramda daha cok agrıycak
gızz gocandan ızın aldınmı gelcenmı pazartesı ızın vermez gelemezsen ben gelecem sana haberın olaa
dılek gonca ben gune adam buldum devam edıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a aaaaaaaaa aynı saatte berabermısız bakmadımkı kımler onlıne dıyecanım öyle düşünme.annelik başka birşey. bu arada uzun zamandır görüşemiyorduk canım
tamam bı ctesı gelecegım ınsallahhhsaol tatlımm benimm ya inşalahh geçerr ağrıı
kıs yok bayramda kociş sadece 1 gün izinli ilk gün gezecem sadeve diğer günler vede tek başımayım
datlumm melesef izin yokkk bide dr randecuyu 22sine verince iyice kaldıı
walla mı çok sevinirim canım ya buyur gel her zaman beklerim
Günaydınnnn
a aaaaaaaaa aynı saatte berabermısız bakmadımkı kımler onlıne dıye
babası öle söyluyo
canı inşallah başka sefere bayram da ankaradayım inşallah sana hayırlı bayramlar diliyorum
]
babası öle söyluyo
canı inşallah başka sefere bayram da ankaradayım inşallah sana hayırlı bayramlar diliyorum
SANADA IYI BAYRAMLAR
KIZLAR CALE DILEK SEVILAY GONCA EMEL
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN BEBECIKLERINIZI ÖPUYORUM TABI SIZLERIDEEE
ALLAH TEKRARINA HAYIRLISIYLA ERDIRSIN KURBAN KESENLER ALLAH KABUL ETSINIZ BIZ KESEMIYORUZ MALESEFFF
babası öle söyluyo
SANADA IYI BAYRAMLAR
KIZLAR CALE DILEK SEVILAY GONCA EMEL
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN BEBECIKLERINIZI ÖPUYORUM TABI SIZLERIDEEE
ALLAH TEKRARINA HAYIRLISIYLA ERDIRSIN KURBAN KESENLER ALLAH KABUL ETSINIZ BIZ KESEMIYORUZ MALESEFFF
seninde bayramın mubarek olsn caımmm
kızlar dun yazmıstım ama kk bakıma gırmıs sılınmıs
bennu nun bacagına cay dökuldu yandı malesef pazartesı sızı kabul edemıyecegım
kusuruma bakmayın lutfen
ıylesınce ınsallah kabul ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?