2010 Ankara anneleri

Hadi geçmiş olsun.... Sırada gelecek misafir varmı?

emeel etimesgut eryaman arası otobüs hattı var kafama takılmıştı egonun sitesinden bakayım dedim
sana uzak mı kalıyo numarası 531-1

Jalecim hemen bakıyorum bizim burdan geçiyormu diye?Evin önünden geçmediğine eminim ama en azından yakınımdan bir bölgeden geçiyormu diye bakacağım güzergahına... Benim ev etap 5 de.Metro ve kızılay otobüsü geliyor etimesgutu bizim etapta görmedim ama eryamana geldiğine göre yakın bir yerden geçiyordur herhalde 531.Bakıyım hemen...

Yenikent sincana yakın canım yani en azından aynı bölgelerde oturuyoruz hepimiz.Etimesgut,eryaman,sincan vardı şimdi yenikentte eklenmiş oldu.Bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Rabbim... Eğer şimdiden bebek sesi duymak beni yormaz dersen gel bekleriz gürültülü buluşmalarımıza ...

slm anneler ben 2009 eylül annesiyim ama ankara lafını duyunca atladım valla:) kızım 13 aylık ve yürüyor tam bir canavar:) yıldız da oturuorum... yakınlarda olan var mı???

Allah bağışlasın yavrunu maaşallah.... Yıldızda oturan pek yok ama eğer sincan,eryaman,etimesguta ulaşım sorunun yoksa senide bekleriz buluşmalarımıza... Maksat çocukların kaynaşması zaten biz tamamen konuk oyuncuyuz :)

kızlar gunaydın

guzel bır gun gecırmenız dılegıyle
sevılay yaptınmı kız nısanı allah utandırmasın hayırlı ugurlu olsun
kendınıze ve bebelerınıze ıyı bakın

Günaydın canım yoğun bir hafta sonu geçirdim.Dün abimlerdeydik akrabalar aileler karman çorman herkes ordaydı kalabalıktı bayağı.Abim ayın 4 ünde hacca gidiyor.Aynı tarihte kaynanam ve görümcem kaynanamın ameliyatı için geliyor.Abimin kızları 1 hafta annemlerle kalacak bizde kaynanayla ilgileneceğiz.Bayram tatiline girerkende abimin kızlar bende kalacak abimler hacdan gelene kadar.Yani anlayacağınız bayram bitene kadar başım bayağı kalabalık olacak.Dün de büyük ablam bizde kaldı.2,5 yaşında bir oğlu var tam bir canavar.Evde kırıp dökmedik yer bırakmıyor.Zaten benim evde fazla eşya yok ama yinede çocuk dökecek bir şeyler buluyor.Elinde ekmek dolanıyor her yer ekmek oldu.Daha yeni temizlemiştim hep battı her yer.Kızıda 13 yaşında ablamla aramıza oturup laf dinliyor.Bilgisayarı açtım internette dolansın gitsin tepemizden diye 10 dk sonra kapattı geldi yanımıza.Ablam uzakta oturduğu için ayda yılda bir gelir evime zaten iki laf edemiyorsun ya oğlu gece çığlık çığlığa uyanıyor ya kızı tepemizde laf dinliyor.Zaten ayşenur da gün boyu yapıştı bana kime gitse iç çeke çe eağladı çocuğum.Bir yandan ablamın çocukları diğer yandan ayşenur diğer yandan eşim rahatsız üşütmüş kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım.... Sıkılıyorum bazen milletin bencilliğinden......

Jalecim güzergaha baktım.Şaka gibi resmen
Aile yaşam merkezi önünden geçiyormuş bunada eryaman demişler ... E pes doğrusu.... Eryaman nere aile yaşam merkezi nere?Ayaş yoluna eryaman diyor etimesgut belediyesi...

Son düzenleme:
kız emel gelecek mısafırım yok baska acık kapının gelenı olur eral yada ben bulurum bırını
alıntı yapsana ya sayfayı ısgal edıyon bosa
allah yardımcın olsun bızım bebeler nasıl olur acep ama laf dınleyen bebeden nefre ederım yanı
bu arada bennuyu 6 dan berı emzırdım uyuttum memeyı bıraktı uyandı sımdı uyuttum bakalım ne kadar uyuycak

slm cnm anlaşılan baya yogun bi dönem geçireceksin çocuklada çok zor olacakkk abininde hacca gidiyomuş ahmet abinmi allah kabul etsinnn onun çocukları uslumu barii faruk abiyede geçmiş olsun yusufta öle hasta oda üşütmüşşş napacan bi süre böyle idare edecen biraz zor olacak ama

ayyy senin kızda iyice emmeye alıştı ha bu çok kötü bişey memeci olacak kızın

slm kızlar nasılsınız en sonunda nişan işini atlattık darısı düğününe olur inş çok güzel bir gün geçirdikk o kadar çok oynamışızki valla ayaklarım hala şiş kızkardeşimde öle allahımmm oynayacam diye çatladı bi dakika oturmadı ne roman havası koydu ne pop ne halayyy anam eskiden ayıptı oynamak şimdiki gençler maşallahhh hiç durmuyolarr ama en iyisinide yaptı bir kere oluyo zaten prenses gibi olmuştu canım benim çok mutluydu yaa inş yüzünün gülümsemesi bi ömür boyunca sürer allah huzur mutluluk dolu bi yuva nasip eder

evet canım yakın sincana 5dklık mesafe ay ne güsel ya hemen aldıınız aranıza çok saolun inşalahh eşimi ikna etmeye çalışacamm yaa o tatlı miniklerin sesi hiç yorarmı benii kurban olduğum seselrini eksik etmesinn
Allah razı olsun tatlım inşalahh sağlılklı sıhhatli nnasib eder Rabbim

Eren bugün ilk vukuatını gerçekleştirdi,örümcekle gezerken yemek masasının örtüsünü çekti ve Allah tan sadece meyve tabağı vardı da birşey olmadı kuzuma

hoşgeldin canım aramıza bebişini sağlıcakla kucagına alırsın inşş yenikentte oturuyormuşunn baya uzak çay bahçesinin oraya yakınmı evin yanındada büyük bi market varya adını unuttum neyse buluşmaya gelirsen uzun uzun konuşuruz

bennuyu sabah 6 dan berı öglen yarım saatten fazla ayagımdan bırakana kadar uyuttum bıde sımdı uyudu ayyy öldum ya
sadece 1 saattır bagırıyor gözunde tek damla yok
yanı denız yıldızı basladı agladı hatta bagırdı bıttı denız yıldızı susutu
dılek artık herseyı ceker dıkkatlı

kızzzzzz adın melıkemıydı unuttum ya bayab kutluay kocanın yuzune ayetel kursyı oku allahım agzını dılını bagla de sonra ızın ısteeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Eren bugün ilk vukuatını gerçekleştirdi,örümcekle gezerken yemek masasının örtüsünü çekti ve Allah tan sadece meyve tabağı vardı da birşey olmadı kuzuma
ayy geçmişş olsun içim bi tuhaff oldu ya çok şükür bişey olmamış fındığaa
hoşbuldumm datlımm inşalahh gelirimm de görüşürüzz size çok ısındımm yaaaa

buyrun benimm
tememmmm okurummm datlımm çok saoll inşalahh izin verirr yaa
bilmiyordum inşalahh bikerede evet derr ya gerçekten apartmanda ki komşularım dışında başka hiç kimseyle görüşmüyorum çok güsel olur ya bi gün inşalahh banada gelirsinizzz size börek de yaparımm

buyrun benimm
tememmmm okurummm datlımm çok saoll inşalahh izin verirr yaa
bilmiyordum inşalahh bikerede evet derr ya gerçekten apartmanda ki komşularım dışında başka hiç kimseyle görüşmüyorum çok güsel olur ya bi gün inşalahh banada gelirsinizzz size börek de yaparımm[/QUOTE]

sade börekemı gelcez ben evde kendım yapar yerım

calem nerelerdesın merak edıyom sakın dusudugum gıbı olmasın
yanı bızı görunce gözunmu korktu yoksam
bıda gelıp evımı batıraaklar dıye gözunumu korkuttuk
gelmeyız dogurna kadarın
ama sen arada gır ve yaz ösledık mor yazılarını

sade börekemı gelcez ben evde kendım yapar yerım

calem nerelerdesın merak edıyom sakın dusudugum gıbı olmasın
yanı bızı görunce gözunmu korktu yoksam
bıda gelıp evımı batıraaklar dıye gözunumu korkuttuk
gelmeyız dogurna kadarın
ama sen arada gır ve yaz ösledık mor yazılarını[/QUOTE]

çok datlısın yaaa yok datlım sadece börekk olarmı neler yaparım nelerrr siz isteyin yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…