2010 Ankara anneleri

ohhh kıskandım valla sizi bende sincanda 8 sene oturdumm bizimde komşuluklarımız süperdisabah kahvaltıları öğle yemekleri akşam bile eşlerimiz geldiğinde birevde oturup yemek yerdik sonuç çok kilo alımı oldu hepimizde şiştik valla yeni evime geleli 9 ayy oldu ama hala haftanın 3 günü eski binama giderimm kızz neler hatırlattın bana alıcam şimdi yaa sen sincanın neresindesin

laledeyım ama sıncan tarafında gel beklerım

günaydın kızlarrrrr......güzel anneler nasılsınız....ara ara girdim baktım kimseler yok bende bişey yazmadım....bebişlerinizi v esizleri kocaman öptümmmmmmmm.........

ıyı aksamlar herkes unaydın demıs gıtmıs
bız bugun gezmelere gıttık demırlıbahçeyr - cebecı yanı eskı mahalleme 4 kapı gezdık çok degıl

arkadasım belınaycım ben face booka hiç girmedım gırmeyıde düsünmüyorum korkuyorum hoslanmıyorum snr msn den hallederız
özlemım arkadaslık teklıfını bılmem becerdımmı kabul ettım ama snr denerım tekrar acemıyım bıraz kafamda karısık belkı eklemısımdır
sagolasın

ha ha ha kımse kuma ıstemezmış becerdım arkadasım

Son düzenleme:

ok canım ben açıldıgında seni eklerimm ohh insanın bebişi uslu olunca böle dört kapı gezer demi

ok canım ben açıldıgında seni eklerimm ohh insanın bebişi uslu olunca böle dört kapı gezer demi

yok uslulugunu dusunmedım zaten usluda degıl eskıden orada oturuyordum nısansa evlendım evtemızlıklerıne gıdıyordum hastaya bakmıstım yanı eskı patronlarım yatırıyorum kalkıyor hep kucakta bızımkı sımdıde uyanık babası 4 buçukta gıdıyor bagırıyor gel ınek hanım dıyo galıba by by

babanız neden okadar erken gidiyorr sen 4.5 tan berii uyumadınmı yoksa oyy açlıga hiç dayanamıyolarr benimkide öle karnı bi acıksın yıkıyo ortalığı prensesini öp benim için benim kızım yokya ba<yılıyorum kızlara

merhaba arkadaslar baslıgı görünce bende katılmak ıstedım 9 mayısta oğlum anneler günü hediyesi olarak dünyaya geldi yarın 40ımız cıkıyo ınsallah bende çankayada oturuyorum

merhaba arkadaslar baslıgı görünce bende katılmak ıstedım 9 mayısta oğlum anneler günü hediyesi olarak dünyaya geldi yarın 40ımız cıkıyo ınsallah bende çankayada oturuyorum

hoşgeldin canımm ayy ne güzel bi hediye olmuş annesi bebeğin cinsiyeti ve ismi ne güle güle büyüt yavrunu bu arada allah saglık ve uzun mutlu bir ömür versin ona

kızlarrr bu arada bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz bu havalarda bizim burda hava çok sıcak ama çokta esiyo benbi çıtçıtlı badi askılı giydiriyorum onun üstünede askılı bi takım daha giydiriyorum acaba üşüyomudur diyede düşünüyorum ama yastıgı hep ter içinde kalıyo kara kuzumun

hoşgeldin canımm ayy ne güzel bi hediye olmuş annesi bebeğin cinsiyeti ve ismi ne güle güle büyüt yavrunu bu arada allah saglık ve uzun mutlu bir ömür versin ona

tskler amın canım cümlemizin evlatlarını ınsallah.bebegım erkek ısmı ahmet alperen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…