slm arkadaşlar sohbette baya koyulaşmış yetişemedim ama malesef benim bebiş çok yaramaz size biraz oğlumdan bahsedeyim.malesefki oğlum kolikli hiçbir şekilde onu memnun edemiyoruz sürekli ağlıyo ve sabahın 8 den gece 12 ye kadar belki zorla 1 saat uyursa uyur toplamda benim 2 oğlum daha var ama bu bebek benim ömrümden ömür yedi saçlarımı beyazlattı 3 ayda yaa onu memnun etmek için denemediğimiz yöntem kalmadı çeşit çeşit beşikler damlalar elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi hiçbiri işe yaramıyo şuan yine kucagımda mızırdanıyo dr 6 aya kadar sürer dedi kolikli oldugu için sizin bebişleri sakinleştirmek için yöntemleriniz varmı hadi bakalım birazda siz anlatın bebişlerinizi[/
kolıklı nasıl oluyokucaktamı gezmek ıstıyor hep anlamadım 3 aylıkmı anason fılan verdınmı
bende tanıtıyım yeniden kızlar....adım özlem...28 yaşındayım...üçüzlerim 35 günlükler....belinaycım soruna cevap vereyim tatlım şu anda annem ve bi bakıcımız var...hamile kalmadan önce akademik kariyer yapmaya cabalıyordum yarım kaldı...eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa o zamana kadar bu şekilde devam edicez....yada yatılı bi bakıcı arıycam eylülden sonra çünkü anneminde sorumlu oldugu bi evi var onu baglamak istemiyorum...ama şimdilik düzenimiz böyle....bebeişleri sakinleştirmekten bahsetmişsin inanırmısın benim hiç öyle sorunum olmuyor....genelde sakin ve huzurlular...özbakımları biraz yorucu oda olacak onun dışında herşeyleri düzenli üzmüyolar beni....
çok küçükler daha buyıl çalısmasan sen bılırsunde yatılı 1 bakıcı gunduz çalıscan nasıl olcak bu iş
1 yasına gırsınlerbı azık kaynanalık yapıyım
olumunekankayizsmile
slm arkadaşlar sohbette baya koyulaşmış yetişemedim ama malesef benim bebiş çok yaramaz size biraz oğlumdan bahsedeyim.malesefki oğlum kolikli hiçbir şekilde onu memnun edemiyoruz sürekli ağlıyo ve sabahın 8 den gece 12 ye kadar belki zorla 1 saat uyursa uyur toplamda benim 2 oğlum daha var ama bu bebek benim ömrümden ömür yedi saçlarımı beyazlattı 3 ayda yaa onu memnun etmek için denemediğimiz yöntem kalmadı çeşit çeşit beşikler damlalar elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi hiçbiri işe yaramıyo şuan yine kucagımda mızırdanıyo dr 6 aya kadar sürer dedi kolikli oldugu için sizin bebişleri sakinleştirmek için yöntemleriniz varmı hadi bakalım birazda siz anlatın bebişlerinizi
ayyy maşallah bebişlerine ya ee seninde 3 tane oldugu için allahta sana uslu bebişler vermiş ne güzel bana gelince inanırmısın az önce komşudan geldimm bebişi oraya götürdüm battaniyeye koyup salladık uyudu eve getirdim yatagına yatırdım yine kımıldayıp duruyo işim çok mu zor yada benmi çok sabırsızım bilmiyorum
günaydın özlem
günaydın aslıcım...nasılsın...ogluşun nasıl?
bizde yıkadık onları doyurduk uyuyorlar şimdi....gece cok terlemişti kızlar onların odası gündüz güneş alıyor akşamda sıcak olmuş herhalde onları yıkarken ogluşumda aradan cıktı...
kızlar dısçıye gıttım bugun 20 lık üst dişim çürümüş çektı dr dıger alt 2 sını 45 dakkada çekmıslerdı bugun 3 dak çektı buyuk dogumda ümıt bey eger ıhtıyacınız olursa tavsıye ederım hem tenha oluyo dr bı harıka dıgerınıde çektırcem ellerıne saglık doktorcum kızımda hemsırelerın dr ların sekreterın kucagında gezdı durdu
geçmiş olsun canımm büyük dogumda dişçidemi var ben 3 çocugumuda orda dogurdumm randevumu alıyorsun önceden bide kaplama filanda yapıyolarmı sadece çekimmi yapıyo ssk ya yada bagkura bakıyomu yoksa özelmi gidiyosun eger özlelse sincanda dişçi emin var oda çok iyi bi doktor ama biraz tuzlu burası eger ssk ya filan bakıyorsa bende gidebilirim
evet canım butun kurumlara bakıyor erkeklere ve çocuklarada yok randevuya gerek yok bazen kalabalık oluyomus bazen tenha dr ümıt beyı iste harıka bı dr tel var snr yazayım ara sor neler yaptıklarını bılmıyorum
kızlar gunaydın bugun mısafırlerım gelecek apt komsularım bebek gormeye erken kalktım kı bı an önce yapayım bıseyler dıye unum azmıs kurabıye yaptım bebeklı kadın böle oluyomus dun markete gıttım un hıç aklıma gelmedı kızımı emzırıyorum bıyandanda bı bakıyım dedım herkese ıyı gunler banada kolay gele
,delikafadulden:roflol::1no2:
ok canım bilgilendirdiğin için tşkr .bu arada bebekle misafir agırlamakta pek zor anacımm allah kolaylık versin sanada iii günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?