2010 Ankara anneleri

bende tanıtıyım yeniden kızlar....adım özlem...28 yaşındayım...üçüzlerim 35 günlükler....belinaycım soruna cevap vereyim tatlım şu anda annem ve bi bakıcımız var...hamile kalmadan önce akademik kariyer yapmaya cabalıyordum yarım kaldı...eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa o zamana kadar bu şekilde devam edicez....yada yatılı bi bakıcı arıycam eylülden sonra çünkü anneminde sorumlu oldugu bi evi var onu baglamak istemiyorum...ama şimdilik düzenimiz böyle....bebeişleri sakinleştirmekten bahsetmişsin inanırmısın benim hiç öyle sorunum olmuyor....genelde sakin ve huzurlular...özbakımları biraz yorucu oda olacak onun dışında herşeyleri düzenli üzmüyolar beni....

ayyy maşallah bebişlerine ya ee seninde 3 tane oldugu için allahta sana uslu bebişler vermiş ne güzel bana gelince inanırmısın az önce komşudan geldimm bebişi oraya götürdüm battaniyeye koyup salladık uyudu eve getirdim yatagına yatırdım yine kımıldayıp duruyo işim çok mu zor yada benmi çok sabırsızım bilmiyorum

meltemcim diyorum ya bunlar şu an için düşündüklerim duruma göre bakıcam....sonuçta 1 yıl daha ertelenebilir..

merhaba bende sanırım şanslı annelerdenim çok bir sıkıntımız yok bazen huzursuzlanıyor ama o zamanda kucağımıza alınca sakinleşiyor. ama kolik bebek gerçekten çok zor ablamın oğlu kolik bir bebekti ve çok zorlandıklarını biliyorum. ablamın sabaha kadar saç kurutma makinesi çalıştırdığını bilirim. zor yani kolay gelsin

biraz zor bi bebişin var canım allah kolaylık versin....herkes bana allah dagına göre kar verirmiş 3 tane verince uslu bebekler vermiş diyolar galiba dogruluk payı var....ama düzene girer canım ya merak etme...

bizde yıkadık onları doyurduk uyuyorlar şimdi....gece cok terlemişti kızlar onların odası gündüz güneş alıyor akşamda sıcak olmuş herhalde onları yıkarken ogluşumda aradan cıktı...

bizde yıkadık onları doyurduk uyuyorlar şimdi....gece cok terlemişti kızlar onların odası gündüz güneş alıyor akşamda sıcak olmuş herhalde onları yıkarken ogluşumda aradan cıktı...

:) çok iyi ya sizin ev süper şenliklidir. ama bebeklerin gerçekten çok şanslı eğitimci olmandan dolayı tabi belkişimdi bu sana pek yardımcı olmuyordur ama ileride çok iyi olur diye düşünüyorum. çünkü ben bazen gerçekten çok korkuyorum oğluma yeterli olup olamamak konusunda. buarada ben sanat tarihi mezunuyum. yani bu konularda hiçbir bilgim yoktu.

okurken bu konular hep uzak gelirdi ve bazı bilgiler gereksiz gelirdi...ama şimdi o bilgiler için dogru zaman diyorum...birde aslında tabi bu konuda egitim almak önemli ama egitmek ve ögretmek biraz yetenek işi bence...kendini geliştirmek ve o yetenege sahip olmakla halledilebilir diye düşünüyorum...bende zaman zaman kitaplardaki bilgilere ragmen anneme sorma geregi duyuyorum mesela...ilerisi içinse benimde korkularım var yanlış şekillendirmekten korkuyorum mesela...

bakalım yaşayarak görücez nasıl anneler olucağımızı :) buarada benim ufaklık uyandı. dahasonra yine konuşuruz sana da kolay gelsin bebişlerinle

slm kızlar güne güzel başlamışınızz bende sabahın 6 sından beri oğlanı uyutmaya çalışıyorumm neyseki az önce elektrik süpürgesiyle hem evi süpürdümm bi kolumdadabebeğimi uyuttum allahım nolur 1 saat bari uyusunn öbürleride sabah bi kalktılar abi kardeş birbirlerini yiyolarrr bugün ben yine güne sinirli mutsuzz başladımm allahıma yalvardımm biraz huzur istiyorum diyee ayyy vallaha uyandı yaaamafoldumben

kızlar dısçıye gıttım bugun 20 lık üst dişim çürümüş çektı dr dıger alt 2 sını 45 dakkada çekmıslerdı bugun 3 dak çektı buyuk dogumda ümıt bey eger ıhtıyacınız olursa tavsıye ederım hem tenha oluyo dr bı harıka dıgerınıde çektırcem ellerıne saglık doktorcum kızımda hemsırelerın dr ların sekreterın kucagında gezdı durdu

geçmiş olsun canımm büyük dogumda dişçidemi var ben 3 çocugumuda orda dogurdumm randevumu alıyorsun önceden bide kaplama filanda yapıyolarmı sadece çekimmi yapıyo ssk ya yada bagkura bakıyomu yoksa özelmi gidiyosun eger özlelse sincanda dişçi emin var oda çok iyi bi doktor ama biraz tuzlu burası eger ssk ya filan bakıyorsa bende gidebilirim

evet canım butun kurumlara bakıyor erkeklere ve çocuklarada yok randevuya gerek yok bazen kalabalık oluyomus bazen tenha dr ümıt beyı iste harıka bı dr tel var snr yazayım ara sor neler yaptıklarını bılmıyorum

kızlar gunaydın bugun mısafırlerım gelecek apt komsularım bebek gormeye erken kalktım kı bı an önce yapayım bıseyler dıye unum azmıs kurabıye yaptım bebeklı kadın böle oluyomus dun markete gıttım un hıç aklıma gelmedı kızımı emzırıyorum bıyandanda bı bakıyım dedım herkese ıyı gunler banada kolay gele
,delikafadulden:roflol::1no2:

ok canım bilgilendirdiğin için tşkr .bu arada bebekle misafir agırlamakta pek zor anacımm allah kolaylık versin sanada iii günler

ok canım bilgilendirdiğin için tşkr .bu arada bebekle misafir agırlamakta pek zor anacımm allah kolaylık versin sanada iii günler

açıkçası çok zorlanmadım hunkü samımı komsularım hepsı yabancı yok onun kucagından ötekıne geçtı zaten sabah kahvaltılarını bıle beraber yapıyoruz daha yenı gıttı bırı kocası bakkal 11 den önce gelmez benımkınınde saatı bellı degıl her an gelebılır
ben elışı bılem yaptım bugun çok sükür allah ne verırse hayırlısını versın
özlem aslı sız nerelerdesınız sesınız çıkmıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
turkbayragişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…