2010 Ankara anneleri

son kararım dılek yarın ıkımız gıdıyosak yaz bana
ben dısarı cıkıyorum

ben korkmuyorum cocuguma dıger ınsanlardan yada bebeklerden hastalık gececek dıye gelıyorum
5 te gelıp okurum saglıkla kalın yarın görusuruk

Slm kızlar hastanedeyim şu an sonuç göstermek için 13:30 u bekliyorum ayrıntılı ultrason çekildi sonuç yine aynı parlak nokta yine var ama eko temiz oldugu için sorun edilecek bişey degil sanırım dr'a soracagım bakalım... telden girdigim için okuyamıyorum sizi telin hafıza yeterli gelmedi ekranı büyütmeye seçemiyorum harfleri kk için çok hafıza gerekliymiş... eve dönünce bakarım artık

inş canım bişeycik yoktur bebişin genel durumu nasıl kesin erkekmi gözüküyo ultrasyonda

Yarın için bi sorunum yok cok şükür k.validem gelmedi bizle yani...
Sevilay kaçta hazır olayım götürüyosunuz demi beni :)
Ben msn e geçeyim sizden kim varsa bakayım bakalım

evet canım senin durumun daha zor ama inanıyorum herkez gelecek

Hadi hayırlısı bir sağ salim toplansaydık Allahın izniyle...

Kaçarsan daha çok gelir zaten.En azından ben öyle yapıyorum.Çünkü korktukça başıma gelir hastalıklar.Elbette tedbir bizden takdir Allahtan.Tedbirimizi alalım önce.Olacağı varsa her yerde olur.Hstalık sonuçta...

Canım güzel çıkacak her şey emin ol.Maaşallah sağlıklı tosun bir oğluş doğuracaksın Rabbimin izniyle.Sen kötü düşünmez Rabbime inanırsan her şey daha iyi olur...

Babamdan arabayı isticem,vermezse beni de alın hayrına

Kaçır arabayı sığdığımız kadarını gezdir

tamam ama benimle gelecekler kesin akşam üstü yazsınlar buraya ona göre hareket edelim

Sevilay dolduracanmı kız herkesi arabaya?

Yarın için bi sorunum yok cok şükür k.validem gelmedi bizle yani...
Sevilay kaçta hazır olayım götürüyosunuz demi beni :)
Ben msn e geçeyim sizden kim varsa bakayım bakalım

Sabah 8 gibi çıkacaklarmış canım evden.

üff meltem saçma sapan laf sokmalar yok o gelmezse ben gelmem gibi laflarda noluyor canım çocukmusun sen? burda ben başkasıyla muhattap oluyorum sen neden her lafa müdahele ediyorsun senin rahatsız olmadığın birşeye ben rahatsız olabilirim noluyor alttan alta laf sokmalar falan? ayşegül birşey diyor yok tavrını koyuyorsun ben birşey diyorum bana alttan laf sokmalar falan noluyor ya sen bu topiğin muhtarımı ilan ettin kendinide haberimiz yok???
hiç hoşlanmam böyle laf sokmalardan eğer buluşmadada böyle yapçaksan cidden herkese laf sokmalar falan gelme yani tartışma çıkmasın çünkü bende kaldıramam böyle şeyleri hiç hoş olmaz...

emelcim ben başından beri geliyorum zaten zeynebi getirmek konusunda kararsızım sadece ama çocuklar kaynaşsın istiyorum getirmek istiyorum ama kararsızım...

hastalık konusundada asla kimseyi kırmak değil amacım arkadaşlar yani zeynep bir kere hasta oldu bugüne kadar ve bir kez antibiyotik kullandı 2 yaşına geldi. o hastalık geçirdiği zamanı unutamam kilo verimleri falan baya kötü geçmişti. o yüzden tedirgin oluyorum sadece bana geçsin hiç problem değil atlatırım bir şekilde ama zeynebe geçmesi demek oğuzhana geçmesi demek...umarım doğru anlaşılmışımdır asla kişisel değil yani olay ama emelin dediği gibi yorumların hepsini okudum sonradan baya atlatılmış hastalıklar allahın izniyle bir sorun olmaz hiçbirimizin bebişlerine...

ayşegülcüm zeynep evde hep sıkılıyor getirmeyi düşünüyorum ama kesin değil, yalnız kalmaz seninkide oynarlar:)))

canım sakın kişisel alma ben genel olarak söyledim kırdıysam hakkını helal et ama yukrıdaki yazımdada kendimi ifade ettim umarım anlamışsındır beni...

ne uzadı konuda ne zormuş tanımadıgın insanlarla nette anlaşmak.yada ben beceremiyorum

ne uzadı konuda ne zormuş tanımadıgın insanlarla nette anlaşmak.yada ben beceremiyorum

canım hoşlanmadığım şey ben biriyle muhattap oluyorum olayla alakan yok sen neden karışıyorsun laf sokmaya falan çalışıyorsunki kendi çapında yani hiç hoşlanmam böyle şeylerden vede alttada kalmam hakeden hakettiğini alır benden iyiyse iyi kötüyse kötü yani...

Yarın ne güzel tanışıp kaynaşcaz,boş yere birbirimizin kalbini kırmayalım.Tubacım,Meltem seni kırmak için yazmamıştır emin ol,o beni burada yalnız bırakmamak için öyle yazmıştır.Sen öyle yazınca,ben kırıldım açıkçası,çünkü öyle büyük bir hastalık yok ortada,ben gelmiyorum deyince,meltem de üzüldüğü için öyle yazmıştır.Unutun gitsin bu meseleyi,boş yere üzülmeyelim.Bakın ben yarın düğün cd mi getiricem,benim süper firikiki mi göreceksiniz,hatta güleme krizine bile girebilirsiniz

Canım hepimiz az çok birbirimizi tanıdık burda.Meltem delisi dışına biri aslında içinde pek bir şey tutmaz.Birden çıkışları kimimize ters gelir kimimizede samimi gelir.Herkesin karakteri birbirinden değişik.Evliliklerde bile ne kadar zorlanıyoruz eşimizle iletişim kurarken ki burda kaç tane bayanız elbette yanlış anlamalar farklı yorumlamalar olacak.Üç günlük dünyada değmez inan kalp kırmaya.Ne meltemin içinde sana karşı bir olumsuz düşüncesi var nede senin ona karşı.İkinizde birbirinizi gördünüz tanıdınız.Üzmeyin boşver birbirinizi.Belli yaşlara geldik hepimiz neler öğrendik hayattan.Bugün kızdığımız gücendiğimiz insanlara yarın gülümsemeyi,bugün sırdaş can ciğer olduğumuz insanlara yarın sırtımızı dönmeyi öğrendik.Herkes herkesle anlaşamaz hayatta.Bak gör yarın meltem sana şaka bile yapar.Onunda dilinde herşey seninde.İçinizde bir şeyiniz yok kimseye.Senin güzel düşüncelerinin olduğunu biliyorum.Ama inan hayatta kimseyi değiştiremiyoruz.Zamanla kabulleniyoruz sadece.Zeynep kızımızı getir tanışsın çocuklarla.Zeynebin yaşıtı çok var sanırım.Sevilay batuşuda getirecekmiş oynarlar beraber.Ayşegülünkide geldimi güzel ekip olur onlar kaynaşırlar...

Yok canım iletişim sıkıntısı yada bazen yanlış anlaşılma sıkıntısı yaşanıyor.Aman derdimiz bu olsun Allahaşkına.Rabbim sağlık versin herkese.Konuşa konuşa çözülür herşey.

Evet tubişim boşver yanlış anlaşılma olmuş takma kafana.Yarın sevilayda getirecek düğün cd sini.Şimdiden başladı aramaya evde.Nereya koyduğunu unutmuş
Bu arada dilek senin frikik ne yahu? Gelinlikle nasıl frikik verdinki? Yoksa ben gibi gelinlik batmasın diye havayamı kaldırdın? Ben öyle yaptım beyaz donumu görmeye ramak kalmıştı

Eğer benim daha komik anılarım var ben getireyim izleyelim diyen varsa bekleriz seve seve izleriz

Emel şimdi baktım da,nasıl ağlamışım salondan çıkarken,içim parçalandı kendimi o halde görünceBirde beni sevmeyen amcam da ağlamış ne hikmetse :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…