Canım hastayken çok mızmız oluyorlar.Hem çağan hasta ola ola bağışıklık kazanmıştır.Artık ayakta atlatacak zamanla bünye tanıdığı için hastalığı sağlamlaşıyor gitgide...
ayşegül dilek jale tubadanda ses yok meltemde gidecek büyük bihtimal
ya ozaman kızlar bugün bu konuyu netleştirelimm ve mümkünse çoğunluk gelmeye çalışalımmm valla çağanı 2 gündür iyileştirmeye çalışıyorumm
bende ona şaşıyorumya benim bildiğim hastalar yatar uyur diinlenir yok bizimkinde uku myku boyna bi ağlama hiçbirşeyden de geri kalmıyo yaramazlık yine aynı dün odadaki oyuncakları toplayım dedim yusufta çağanda mutfaktaydı bi baktım ağlama sesi arkasındanda çekmecelerin sesi pat küt diye benim oğlan 5 lt suyun üstüne çıkmış tabi aradada çekmeceleride karıştırmak istemiş kayınca gözünün kenarı çekemeceye gelmiş bayabi delinmiş yusufta sinirlenmiş bi yandan bağırıyor bi yandan çekmeceleri tekmeleyip dururyodu halbuki çekmecelerin ne suçu var senin oğlun yaramaz değilmi
hadi gözün adın canım allah şifalarversn
Nane limon yaptım,belki kusmasını keser diye ama fayda etmedi,ne yese anında çıkarıyor
Antibiyotiğe başladık bugün,ateşi çok şükür 38 i hiç geçmedi ama sürekli kusuyorKızlar gelip gelemeyeceğim Eren in durumuna bağlı,eğer biraz olsun düzelirse kesin gelirim
inş iyiyleşir canım biran önce çağanda hasta
Antibiyotiğe başladık bugün,ateşi çok şükür 38 i hiç geçmedi ama sürekli kusuyorKızlar gelip gelemeyeceğim Eren in durumuna bağlı,eğer biraz olsun düzelirse kesin gelirim
emelcim YAZA KALDIK SANIRIM
tamam emel
kim geliyosa gelsin bende gitmiyorum biletimi çarşambaya alıyorum buluşmak için gelen gelsin canım
Neyse buluşma olayından bir türlü giremedim kendi konuma.
Bugün fizik tedaviye gittim nihayet.11 aydır hiç böyle dinlenmedim sanırım.Çıktığımda resmen mayışmış uyumak üzereydim. Ömür boyu gitsem doymam herhalde.Eşimle ayşenurda bekleme yerinde oyalandılar.Eşim 'bendemi gitsem acaba' demeye başladı.Ama kısa sürdü çok yoğunluk vardı.Keşke 15 gün değilde 1 ay sürse.Tek sorun seans bitince sıcaklığımı koruyamıyorum kramp giriyor haliyle.Neyse bir kaç hırka götürcem yarın giderken yanıma... Valla dinlenmek isteyen herkese tavsiye ederim dermişim.
Aslında yaza doğru bir hafta sonu ayarlayalım kızlar yakınlarda bir hamam varsa hep beraber gidelim çocukları 2 saatliğine eşlerimize bırakıp hem hamam keyfi hem masaj hemde sauna yapalım.
emel fızıkten sonra dıkkat et yoksa zarar verır yarardan cok
gecmıs olsun ınsallah sıfa olsun ya kızarak yazmadım normal yazdım özel msj aldın demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?