2010 annesi olarak bende yarım. geç kalmadım umarım
28nisanda bitanecik oğlumuza kavuştuk
Biz zor günler geçirdik ayşenur ateş ve öksürükle boğuştu bugün şükürler olsun daha iyi.Biraz yorgunuz ikimizde.Meyve çayı tarifini bir ara yazarım kızlar ayşenura sürekli ondan verdim çok iyi, geldi.Şi,mdi annemede hazırlayıp gönderdim soğuk algınlığına çok iyi geliyor ayşenurun balgamını söktürdü...Şükürler olsun.....
hahaha dılek bendeydı
gımsaya gıttık beraber
gezdık tozduk eren uyudu attık alısverıs arabasına oh tek bennuydu ıkısı olsa zor olurdu
ama dılek hamıle degıl
bendemıstım
kadın doguma gıdecek c tesı,
kızlar napıyoruz 1 subatta emele gıdılıyomu yoksa ben bartına gıdecegım 3 subata erteledım ona göre kesın bellımı emel adresınıde yollamadın nasıl gıdecegımızın planını yapsak yanı ben öle son dakka plan yapmam önceden ne zaman nasıl gıdecegımın planını yaparım
yanı dolmuslamı gelcem taksıylemı özel araclamı ona göre plan yapsam dıyordum
ama
MELTEM özel mesaj kutuna bak canım.Bennuyu öpüyorum..
AYŞEGÜL,TUBİŞ sizlerede göndereceğim adresi.İkinizde kayınvalidelerlesiniz şu ara kolay gelsin.
JALEcim görümceme gezmeye gittik istanbula ama kızım hasta oldu pişman olduk gittiğimizede.
DİLEKcim hadi gözünaydın hamile değilmişsin sevindim senin adına ama bir baksın doktor iyice neden regl olamadığına.Bu arada meltemle beraber geleceksin değilmi 1 şubat salı günü?
SEVİLAYcım yusufu ayarla sen şimdiden haftaya salı sabahı seni ve jaleyi bize bırakmasını söylersen işe giderken.Sonradan işi çıkar falan haberi olsun hem.
Güzel komşum MELTEM seninde annen geldi bir türlü gelemedim ziyaretine ama annenin gönderdiği her şey için çok teşekkür ederim.Seninde ayağına sağlık canım.Şala bayıldım ellerine emeğine sağlık kızıma ördüğü yelekse diğer yeleklerden daha zor model olarak belli zaman harcamış bunun için Allah razı olsun güzel teyzemden...Sarmalarınıza bayıldım.Tekrar teşekkürler egeyi seni anneni öpüyorum.İyiki varsın canımsın...
sıbel galıb aadın gule gule buyut2010 annesi olarak bende yarım. geç kalmadım umarım
kılda yakısmıstı dılek gule gule kullan saclarınıBu arada yine sarı civciv oldum,bir daha asla kızıla boyatmıcam
cok özledım abımlerı hemde balık yıyecem hemde onlar bennuyu özlemısler yengem cok özledm dedıohh ne güzel gezmişsiniz dilekle biz jaleyle pasif kaldık valla yakınız ama ualşmamaız çok zor kız bu soğukta ne işin var bartında yazın git hem belki aynı günlerde gideriz amasrada görüşürüz meltemcim
ben alıstırmdım bennuda gecenlerde ötle ıstemıstı kalkıp oynamak ınatla uyuttum valla oturamam ben öle gece yarısına kadar bebe avutamam sana allah yardım etsıniyi geceler kızlar hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzdur heralde bebişlerinizle çağan 1 haftadır gece 3 ten aşağıya uyumuyo sinir ediyo beni hastada degil bi tarafıda agrımıyo uoyun oynamak istiyo sabaha kadar ama gözündende uyku akıyo altta oturanlarda karı koca çalışıyolar sabahın 7 sinde işe gidiyolar valla çağanın gürültüsü yüzünden kadının suratına bakmaya utanır oldum bu çocuk gerçekten sonuncu olduğu için çektiriyo bana sürekli mızmız huysuz hiçbirşeyden memnun olmayan bi çocuk olacak emelcim şimdi beni salı gününün korkusu sardı eminim rezil edecek beni senin evde uyumuyacak ağlayıp duracakaynı bu bebek gibi bi dakika yerinde durmuyo
bende bugün saçlarımı kestirdirdim benim saçlarımı kısacık kestirdim ve benim saçlarımda kızıl çikolata kahveside boya aldım bakalım boyuyacam eger tutarsa kızıldan dönmek zor biliyosun her renk tutmuyo sen kuaförde saçlarını açtırıpmı boyattın canımm
ayy benim hem çin hem de rus takvimlerine göre hem de ikimizin de aile üyelerine göre kızım olması gerekiyordu ama biz hiç bi kalıba giremedik ve yine oğlumuz olacak inanmıyorum ben artık böyle şeylere
şimdi nasıl ayşenur ilaçların ve çayın faydası oldu mu bari
haa bu arada kıskanıyoruz ama meltemle olan durumunuzu bu ne yaa şallar yelekler ikramlarşaka şaka Allah muhabbetinizi arttırsın arkadaşlığınız daim olsun inşallah :76:
ayy iyi sevindim Ayşenur için bebişler hasta olunca çok üzülüyorum ben çok şükür Rabbime daha 2 kez hastalandı Arda bugüne kadar maaşallah oğluma
2010 annesi olarak bende yarım. geç kalmadım umarım
hoşgeldin aramıza oğlunla isimlerinizi alırsak daha güzel olur sanırım... bi de Ankara'nın neresinde oturuyosun??
28 nisan bizim evlilik yıldönümümüz bu yıl 9 bitip 10'a giriyoruz vay bee ne çabuk geçiyo yıllar.....
HCG sonucu 0.1 ,yani hamile değilimHafta sonu doktor bulabilirsem muayene olucam inşallah.
Evet Emelcim,kısmet olursa Meltemle beraber gelicez.
Bu arada yine sarı civciv oldum,bir daha asla kızıla boyatmıcam
bende bugün saçlarımı kestirdirdim benim saçlarımı kısacık kestirdim ve benim saçlarımda kızıl çikolata kahveside boya aldım bakalım boyuyacam eger tutarsa kızıldan dönmek zor biliyosun her renk tutmuyo sen kuaförde saçlarını açtırıpmı boyattın canımm
bizimde 10 bitti 11 e girdik aynen jalecim çok çabuk geçiyor zaman bazen ben kendimi çocuk gibi görüyorum bi de bakıyorum doğukan yanıma geliyo boyu neredeyse bana yetişmiş allahım diyorum ne kadar çabuk geçiyor zaman rabbim sağlıklı ve uzuzn uzun ömürler versin canım hepimize
çok zor degilmi emelcim hastalıkla ugraşmak bizde maşallah çağan ishale yakalanmıştı ozamandan beri dr gitmedik bi daha ayşenur kuzuma çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin bu arada bu meyve çayını çok merak ettim acil ilk fırsatta yaz tarifini canımm
tamam canım haberi var biz sabahtan geliriz bi isteğin varsa söle canım zannedersem kısır yapacaktım ben sende ama pasta börek türü bi isteğinde olursa sakın söylemek için çekinme canım benim
iyi geceler kızlar hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzdur heralde bebişlerinizle çağan 1 haftadır gece 3 ten aşağıya uyumuyo sinir ediyo beni hastada degil bi tarafıda agrımıyo uoyun oynamak istiyo sabaha kadar ama gözündende uyku akıyo altta oturanlarda karı koca çalışıyolar sabahın 7 sinde işe gidiyolar valla çağanın gürültüsü yüzünden kadının suratına bakmaya utanır oldum bu çocuk gerçekten sonuncu olduğu için çektiriyo bana sürekli mızmız huysuz hiçbirşeyden memnun olmayan bi çocuk olacak emelcim şimdi beni salı gününün korkusu sardı eminim rezil edecek beni senin evde uyumuyacak ağlayıp duracakaynı bu bebek gibi bi dakika yerinde durmuyo
sagol emelcim.tamam bekliyorum.MELTEM özel mesaj kutuna bak canım.Bennuyu öpüyorum..
AYŞEGÜL,TUBİŞ sizlerede göndereceğim adresi.İkinizde kayınvalidelerlesiniz şu ara kolay gelsin.
JALEcim görümceme gezmeye gittik istanbula ama kızım hasta oldu pişman olduk gittiğimizede.
DİLEKcim hadi gözünaydın hamile değilmişsin sevindim senin adına ama bir baksın doktor iyice neden regl olamadığına.Bu arada meltemle beraber geleceksin değilmi 1 şubat salı günü?
SEVİLAYcım yusufu ayarla sen şimdiden haftaya salı sabahı seni ve jaleyi bize bırakmasını söylersen işe giderken.Sonradan işi çıkar falan haberi olsun hem.
Güzel komşum MELTEM seninde annen geldi bir türlü gelemedim ziyaretine ama annenin gönderdiği her şey için çok teşekkür ederim.Seninde ayağına sağlık canım.Şala bayıldım ellerine emeğine sağlık kızıma ördüğü yelekse diğer yeleklerden daha zor model olarak belli zaman harcamış bunun için Allah razı olsun güzel teyzemden...Sarmalarınıza bayıldım.Tekrar teşekkürler egeyi seni anneni öpüyorum.İyiki varsın canımsın...
selam şekerler nasılsınız?
sagol emelcim.tamam bekliyorum.
Sağol canım iyiyz şükürler olsun sen nasılsın?Kayınvaliden nasıl oldu?
Tubişe face ten yazarım birazdan.Sanada gönderirim mesajla.Berabermi gelirsiniz diyeceğim ama sen sabahtan geleceksin eşin bırakacak değilmi?Sabah beraber yaparız kahvaltıyı sevilay,jale,sen ben.Peki Tubişim nasıl gelecek?
Bitki meyve çayı tarifim ;
1 adet kök zencefil
1 adet kök zerdeçal
1 adet kök tarçın
1 çimdik çörek otu
4-5 adet karanfil
1 çimdik ıhlamur
1 çimdik rezene (bunu her zaman katmıyorum bazen unuttuğum oluyor)
1 tatlı kaşığı nane
(Önce kökleri 5 dakika kaynatıyoruz ben 500-600 ml arası suya koyarak kaynatıyorum.Kökler kaynadıktan sonra ıhlamur,nane ve diğerlerini ilave ediyoruz.1-2 dakika daha kaynıyor ama ocağın altı kısık olarak)
(Bir ara hatmi çiçeğide kullanmak istiyorum bunların içine.Güzel olur umarım.)
En son evde bulunan meyvelerinizi kabuklarıyla dilimleyerek ilave ediyorsunuz.
Yarım portakal
Yarım limon
yarım elma
yarım armut
yarım mandalina
yarım havuç
yarım greyfurt
Hepsi olmak zorunda değil olan meyvelerinizden koyarsınız.5 dakika kısık ateşte hepsi birden kaynayınca ocaktan alıp biraz ılık duruma gelince süzerek bir sürahiye boşaltıyorum.Duruma göre bal yada pekmezle karıştırıp tatlandırıyorum.Pekmezle tatlandırırsanız kısa sürede içirmeniz gerek tadında değişmeler olabiliyor.Bal şart değil ama kesinlikle şeker kullanmayın henüz yasak 1 yaşından önceki bebeklere.Bal alerjen olduğu için yasak fakat onuda göğsünü yumuşatmak için ve o ekşi tadı kırmak için katıyorum.Siz isterseniz pekmezle yapabilrsiniz...
iyi valla biraz önce gittim yoktu evde.annesine falan gitti galiba.düşün yani:)))))))) o kadar iyi.sandıgımdan daha cabuk iyi oldu.canım ben büyük ihtimal sabahtan gelmicem eşim eryamandan çıktı bahçelide takılıyor şimdi.eger bırakırsa ne ala.bırakamazsa sözleştik kendim gelicegim.tuba ile konuşurum pek görmüyorum aslında kendisini.olmadı birlikte geliriz onunla daha iyi benim için.
ellerine sağlık canım:) eminim nefis oluyordur.
kızlar zamanda ne çabuk geçiyor.şu çizelgeye bakıyorumda 50 gün kalmış.birde benim bebek bi buçuk hafta ilerden geliyor.40 gün de 40 gün sonra doguracagım inşallah:))))))
Yok canım açtırırmıyım hiç,yıpranır saçlarım.Bizim dükkanda boyattım,özel boyaları var onlarla yaptı,yoksa zırt pırt renk değiştirmekten kafamda saç kalmazdı
amiiiiiiiiiiinnbizimde 10 bitti 11 e girdik aynen jalecim çok çabuk geçiyor zaman bazen ben kendimi çocuk gibi görüyorum bi de bakıyorum doğukan yanıma geliyo boyu neredeyse bana yetişmiş allahım diyorum ne kadar çabuk geçiyor zaman rabbim sağlıklı ve uzuzn uzun ömürler versin canım hepimize
ayy valla pasif kaldık biz.. yarın sana mı gelsem naapsamohh ne güzel gezmişsiniz dilekle biz jaleyle pasif kaldık valla yakınız ama ualşmamaız çok zor kız bu soğukta ne işin var bartında yazın git hem belki aynı günlerde gideriz amasrada görüşürüz meltemcim
iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasılselam şekerler nasılsınız?
amiiin canım benim hepimiz öyle olalım inşallahCanım nice 10 yılları böyle sevgiyle saygıyla mutlulukla çoluk çocuk ailece devirirsiniz inş.
kızlar zamanda ne çabuk geçiyor.şu çizelgeye bakıyorumda 50 gün kalmış.birde benim bebek bi buçuk hafta ilerden geliyor.40 gün de 40 gün sonra doguracagım inşallah:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?