2010 Ankara anneleri

Hamileyim dersem şaşırmayın Eşimde istiyor ama daha eski kiloma dönemedim ki,,doğuma 100 le falan giderim artık :97:Eren de büyüdü artık,yapayım bir tane daha,beraber büyürler

anacım daha bebişin çok küçk ya kaldırbilirmisin 2. bebişi bu arada kilo durumu belli olmuyo belkide almazsın

ha hamilelikte kilo durumu deyince kızlar hani bana oturmaya ilk geldiğinizde arkadaşım vardıya tombik bide kzı vardı hamileydi emel sende tanırsın aslında hani faruk beyle biz göksu parkta piknik yaparken düğün davetiyesi getirmek için gelmiştinizya o arkadaşım işte 89 kiloyla hamile kaldı geçen haftada doğum yaptı maşallah öbür kızı gibi topaç bi kızı daha oldu hamilelik süresince hiç kilo almadı hatta 2 kiloda verdi 87 le doğuma girdi ve dün aradım nasılsın diye ay şok oldum 83 kilo olmuş ve acayip şiş bide sezeryan olduğu için daha bi 5 - 6 kiloda öyle gider heralde 4 kilo doğum yaptı hamileliğinde bi 7 kilo vermiş ilk defa böle bişey gördüm yani dilekcim belki sende hilal gibi almazda verirsin baya bi kilo

hiç tanışamasakta bende gelirdim valla azda olsa meltemi tanıyorum ama benim meleğim daha çoook küçük neyse artık birdahaki buluşmalara kalsın hevesim((

evt canım ama o batudan önceydi 3 aylık karnımda kalp atuışlrı durmuştu aldılarrr onada güvenmeek lazım en azından ben iyi bilirim sizlerde taktıranlar varsa dikkatli olsunlar
ahandaaa. arkadaşım ne diyorsun yahu? deme öyle şeyler. ben taktırdım. birilerinden duyardım öyle spiralle hamile kalmış falan ama bizzat karşılaşmayınca masal gibi he der geçerdim. sende bizzat kaldım diyorsun yani??
ay valla içime korku düşürdün yaa şimdi ben hamile kalmasamda her ay psikolojik hamilelik belirtileri yaşar ve her ay en azından 2 kez test aldırırım kocişe.
eyvah ya kabus geri döndü desenize bende spiral takınca bi rahatlamıştım bi rahatlamıştım ki sormayın boşuna anlatmam
yahu bende aşırı doğurganım yani 3 buçuk yıllık evliyim bir düşük, 2 bebişte sağlıklı(çok şükür) vaziyet böyle yani.
spiralle kalınıyorsa ben kesin kalırım bak buraya yazıyorum ahanda bunu not edin.

dilek hadi bakalım ilk senmi kalıyon benmi

işin kötüsü ben sezeryanla doğum yaptım ikisinide bana 5 yıl doğum yasak doğurursam tıp beni dışlar ankarada doktorların çoğuda beni tanır yani. gidip gidip beğenmeyip devam etmemiştim

hiç tanışamasakta bende gelirdim valla azda olsa meltemi tanıyorum ama benim meleğim daha çoook küçük neyse artık birdahaki buluşmalara kalsın hevesim((
benim 8 aylık oğluşum var bebişlere bayılıyor görünce o da arabada bakıyor ablasına oyun alanındayken senin bebişle bakışırlar olsun sen gel genede için kalmasın:)))

Çok kızıyorum bu büyükdoğuma yaa... Neyse canım inş. sonuçları güzel gelir çektiği acıya değer...

Tamam canım en yakın optımuma benim.Gelirim Allahın izniyle.Hangi hafta sonu peki?

anam benım 3 bebemde yedıklerı ıcın hıc böle sorun yasamadım
aslarıyla yasasınlar tugbacıgım ya gene unuttum kız ben felaketm kagıda not alam suraya koyam barı
Hamileyim dersem şaşırmayın Eşimde istiyor ama daha eski kiloma dönemedim ki,,doğuma 100 le falan giderim artık :97:Eren de büyüdü artık,yapayım bir tane daha,beraber büyürler
durdugun kabahat
bende öyleydım sevılay hamılelıkte hıc kılo almadan 10 kılo zayıfladım 9 kılo gerı aldım 64 le dogumdan cıktım sımdı 74 um
hamıle kaldıgımda 73 tum
kız sen ne ara dogurdun benım hıc haberım yok

Tamam canım en yakın optımuma benim.Gelirim Allahın izniyle.Hangi hafta sonu peki?

kızlar ya pazarmı olcak bulusma benım koca töbe olmaz der lıse arkadaslarımla bılenem bulusturmadı
ya optımuma gelıyonuz benım ev omtımuma yuruyerek bılem 20 dakka anca tutar ama ben genede snsımı deneyem
ya evde bulussak
banada gelebılırsınızzzzzzzzzzzzzzz

ama belkı dılek gelerse gelerım kocıs onla yollar amakendı gelmezzzz

dilekcim inan benimkide öyle.bizim evde alet falan çoktur babası sever böyle şeyleri.oğlanda ögrendi benden iyi tornovida yapıyor eline gecsin yeter.aman aklım çıkıyor bişey olcak gözüne gircek düşcek falan diye.geçenlerde ben elektrik prizlerini hep kapadım birini evi süpürürken açık bırakmışım sen git içine oyuncak parçası at anında elektrik sigortası attı taa ana sigorta aklım çıktı allahtan bişey olmadı.gercekten çok tehlike bir an olsun gözden ayırmaya gelmiyor.oğlum yapma etme demekten yoruluyor insan.yazları eline çapa alıp çapa yapar gülleri budar budama makasıyla.kız anlatamam valla.elindende geliyor ha ama heran yanındayım tabi allah korusun

ayol kızlar bana hiç kilo demeyin.ben oğlumatoplamda 15 kilo falan aldım hemende verdim 1 ay içerisinde.ama bu kez acayip kilo aldım daha 28 haftadayım 15 kilo aldım galiba 25 i bulucam bu kez.sonra nasıl gitcekse?

slm ankaralı anneler bende ankaradanım.etlik zubeyde hanımda doğum yapanınız varmı?? ben ozel lina kadın sağlığı merkezine gidiorum ama doğumu etlikte duşunuorum bilgisi olan verebilirmi özel oda tutma konusunda felan

slm cnm özel lina kadın sağlığında şükran hanımamı gidiyorsun. süper bir doktordur o yaaa acaip tatlı dilli. ilgili bir doktordur. tesettürlü bir hanım. ben çok sevmiştim.

slm cnm özel lina kadın sağlığında şükran hanımamı gidiyorsun. süper bir doktordur o yaaa acaip tatlı dilli. ilgili bir doktordur. tesettürlü bir hanım. ben çok sevmiştim.

benim doktorum mine hanım evet şükran hanım çok tatlı biri bayağ memnun olan var

evet ben etlıktekı dogum evınde yaptı 97 yılında belden ıgnelı sezeryan oldum memnun kaldım
ama bu kadar bılınclı degıldım sıkıntıda yasamadım

Bak öyle bir yerki kreşte sen bile inanamazsın.Senin koyduğun beslenmeleri değil orda çıkan yemekleri yer.Çünkü tüm olay evden gelen şeylerle ilgili.Ya evde yabancı birileriyle yiyecek birden onları görünce iştaha gelecek hiç yemediği şeyin tadına bile bakacak.Yada dışarda yiyecek topluluk içinde.Yesinde zayıf kalmasın aman...

Canım iki gündür diğer topik çok hareketliydi fena karıştı orası ondan görüşemedik burda... Nasılsın nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…