Hamileyim dersem şaşırmayınEşimde istiyor ama daha eski kiloma dönemedim ki,,doğuma 100 le falan giderim artık :97:Eren de büyüdü artık,yapayım bir tane daha,beraber büyürler
meltem bebişlerimin isimleri zeynep aybüke ve oğuzhan.
sende iyki beni davet etmişsin şeker msj atmasaydın ben bulamazdım seni sana borçluyum:)
emel neden bugün denk gelemedik yaaaaa iki sohbet edemedik.
ay kızlar bakın aklıma ne geldi buluşma konusunda. optimum deyince şimdi bi hafta sonu kocişlere diyoruzki bizi optimuma götürün yada ben giderim hee sen evde otur falan göz dağı verin azcık:))
sonra orda çocuk oyun alanı var ya hani orda çocukları bırakırız oynarlar bizde 2 sohbet ederiz orda bi yer var hani hemen çocuk oyun alanının orda çocuklar için meyve suyu bişiler alıyoruz orda oturur iki sohbet ederiz kocalarda çocuklara göz kulak olsunlar hatta kocişler bozulmazsa yukarı cafelere çıkabiliriz duruma göre ne dersiniz. ay bu sarışın halimle bide 2 bebişle bu kadar akıl kalmış bende hala kıvılcam var çok sevindim. herkes gelebiliyormu optimuma olurmu dersiniz?
ya gönül isterki hafta içi koca minibüsümüz olsun tüm arkadaşları toplaya toplaya gidelim bi yerlere ama bi arabacığımız var oda kocişte alıyo gidiyo yaaa((
ahandaaa. arkadaşım ne diyorsun yahu? deme öyle şeyler. ben taktırdım. birilerinden duyardım öyle spiralle hamile kalmış falan ama bizzat karşılaşmayınca masal gibi he der geçerdim. sende bizzat kaldım diyorsun yani??evt canım ama o batudan önceydi 3 aylık karnımda kalp atuışlrı durmuştu aldılarrr onada güvenmeek lazım en azından ben iyi bilirim sizlerde taktıranlar varsa dikkatli olsunlar
benim 8 aylık oğluşum var bebişlere bayılıyor görünce o da arabada bakıyor ablasına oyun alanındayken senin bebişle bakışırlar olsun sen gel genede için kalmasın:)))hiç tanışamasakta bende gelirdim valla azda olsa meltemi tanıyorum ama benim meleğim daha çoook küçük neyse artık birdahaki buluşmalara kalsın hevesim((
ok dilek tüm kızlar bi cvplasınlar. hangi hafta sonu olcağını ayarlarız.ben gelirim bi aksilik olmazsa
canım ben aradım onu zekai tahirde yapmışlar bayağı zor olmuş uyuşturmadan yapmışllar hemde birinci iğne çocuğun poposuna gelmiş çocuk geriye çekilmemiş o yüzden ikinciyi sokmak zorunda kalmışlar göbeğin yan kısımlarından çok ağlamış çok üzülmüş başındada dört tane doktor varmış bayağı ürkmüş sonuçları da 25 gün sonra vereceklermiş bakalım inşallah bişey çıkmaz ama amnio sentez gerçekten zor allah kimseye yaşatmasınn...
sende iyki beni davet etmişsin şeker msj atmasaydın ben bulamazdım seni sana borçluyum:)
ay kızlar bakın aklıma ne geldi buluşma konusunda. optimum deyince şimdi bi hafta sonu kocişlere diyoruzki bizi optimuma götürün yada ben giderim hee sen evde otur falan göz dağı verin azcık:))
sonra orda çocuk oyun alanı var ya hani orda çocukları bırakırız oynarlar bizde 2 sohbet ederiz orda bi yer var hani hemen çocuk oyun alanının orda çocuklar için meyve suyu bişiler alıyoruz orda oturur iki sohbet ederiz kocalarda çocuklara göz kulak olsunlar hatta kocişler bozulmazsa yukarı cafelere çıkabiliriz duruma göre ne dersiniz. ay bu sarışın halimle bide 2 bebişle bu kadar akıl kalmış bende hala kıvılcam var çok sevindim. herkes gelebiliyormu optimuma olurmu dersiniz?
ya gönül isterki hafta içi koca minibüsümüz olsun tüm arkadaşları toplaya toplaya gidelim bi yerlere ama bi arabacığımız var oda kocişte alıyo gidiyo yaaa((
anam benım 3 bebemde yedıklerı ıcın hıc böle sorun yasamadımhani derler ya hay ağzını öpim diye pardon emelcim ama aynen öyle valla iyi çözdün:) geçen üstte bir komşum var o zeyneple oynamak istedi temizlik şirketi vardı evde iyi olur evden uzaklaşması diye yolladım 1 saatliğine kadın dediki ee sen yemiyor diyordun tam 6 küçük kase nohutlu pilav yedi dedi ben bir şok yaşadım. geçen alışveriş merkezinde tatlı yerken bende istiommm dedi dedim kesin öyle dicek verincede hayır diye kafasını sallıcak demedi!!!!! yarım tabak ekmek tatlısı tarzı bir tatlıydı(eşim almış ismini bilmiyorum) ve üstünde kaymak vardı o kadar ağır bir tatlıyı yedi yani.
ama evde sabah kalktığımda başlıyor yeme eziyetimiz. tamam dışarıda her zamanda değil arada yiyor ama ben her öğün dışarı çıkaramamki bu kızı yahu.... tek olsa gene bayılırım bende dışarıda yemeye gezmeye tozmaya ohhh bende çıkarım gordiona giderim tüm gün iki gezenti gezerizde oziyi nereye atçaz:)))
seneye kreşe vercem onlar adam etsinler valla napim seneye kadar ben akli melekelerime sahip çıkabilirsem inşallah
aslarıyla yasasınlar tugbacıgım ya gene unuttum kız ben felaketm kagıda not alam suraya koyam barımeltem bebişlerimin isimleri zeynep aybüke ve oğuzhan.
durdugun kabahatHamileyim dersem şaşırmayınEşimde istiyor ama daha eski kiloma dönemedim ki,,doğuma 100 le falan giderim artık :97:Eren de büyüdü artık,yapayım bir tane daha,beraber büyürler
bende öyleydım sevılay hamılelıkte hıc kılo almadan 10 kılo zayıfladım 9 kılo gerı aldım 64 le dogumdan cıktım sımdı 74 umha hamilelikte kilo durumu deyince kızlar hani bana oturmaya ilk geldiğinizde arkadaşım vardıya tombik bide kzı vardı hamileydi emel sende tanırsın aslında hani faruk beyle biz göksu parkta piknik yaparken düğün davetiyesi getirmek için gelmiştinizya o arkadaşım işte 89 kiloyla hamile kaldı geçen haftada doğum yaptı maşallah öbür kızı gibi topaç bi kızı daha oldu hamilelik süresince hiç kilo almadı hatta 2 kiloda verdi 87 le doğuma girdi ve dün aradım nasılsın diye ay şok oldum 83 kilo olmuş ve acayip şiş bide sezeryan olduğu için daha bi 5 - 6 kiloda öyle gider heralde 4 kilo doğum yaptı hamileliğinde bi 7 kilo vermiş ilk defa böle bişey gördüm yani dilekcim belki sende hilal gibi almazda verirsin baya bi kilo
kız sen ne ara dogurdun benım hıc haberım yokhiç tanışamasakta bende gelirdim valla azda olsa meltemi tanıyorum ama benim meleğim daha çoook küçük neyse artık birdahaki buluşmalara kalsın hevesim((
ahandaaa. arkadaşım ne diyorsun yahu? deme öyle şeyler. ben taktırdım. birilerinden duyardım öyle spiralle hamile kalmış falan ama bizzat karşılaşmayınca masal gibi he der geçerdim. sende bizzat kaldım diyorsun yani??
ay valla içime korku düşürdün yaa şimdi ben hamile kalmasamda her ay psikolojik hamilelik belirtileri yaşar ve her ay en azından 2 kez test aldırırım kocişe.
eyvah ya kabus geri döndü desenize bende spiral takınca bi rahatlamıştım bi rahatlamıştım ki sormayın boşuna anlatmam
yahu bende aşırı doğurganım yani 3 buçuk yıllık evliyim bir düşük, 2 bebişte sağlıklı(çok şükür) vaziyet böyle yani.
spiralle kalınıyorsa ben kesin kalırım bak buraya yazıyorum ahanda bunu not edin.
dilek hadi bakalım ilk senmi kalıyon benmi
işin kötüsü ben sezeryanla doğum yaptım ikisinide bana 5 yıl doğum yasak doğurursam tıp beni dışlar ankarada doktorların çoğuda beni tanır yani. gidip gidip beğenmeyip devam etmemiştim
Tamam canım en yakın optımuma benim.Gelirim Allahın izniyle.Hangi hafta sonu peki?
hep kendine zarar verecek şeylerle oynamaya çalışıyor,2 dakika boş bırakmaya gelmiyorNerde kablo var Eren orda,geçenler de de telefonluğu düşürdü,Alllah tan üstüne düşmemiş Düştüğü zamanda ortalığı yaygaraya veriyor,susturana kadar canım çıkıyor
seninkindede yoktur canım endişelenme.....
ha hamilelikte kilo durumu deyince kızlar hani bana oturmaya ilk geldiğinizde arkadaşım vardıya tombik bide kzı vardı hamileydi emel sende tanırsın aslında hani faruk beyle biz göksu parkta piknik yaparken düğün davetiyesi getirmek için gelmiştinizya o arkadaşım işte 89 kiloyla hamile kaldı geçen haftada doğum yaptı maşallah öbür kızı gibi topaç bi kızı daha oldu hamilelik süresince hiç kilo almadı hatta 2 kiloda verdi 87 le doğuma girdi ve dün aradım nasılsın diye ay şok oldum 83 kilo olmuş ve acayip şiş bide sezeryan olduğu için daha bi 5 - 6 kiloda öyle gider heralde 4 kilo doğum yaptı hamileliğinde bi 7 kilo vermiş ilk defa böle bişey gördüm yani dilekcim belki sende hilal gibi almazda verirsin baya bi kilo
slm ankaralı anneler bende ankaradanım.etlik zubeyde hanımda doğum yapanınız varmı?? ben ozel lina kadın sağlığı merkezine gidiorum ama doğumu etlikte duşunuorum bilgisi olan verebilirmi özel oda tutma konusunda felan
slm cnm özel lina kadın sağlığında şükran hanımamı gidiyorsun. süper bir doktordur o yaaa acaip tatlı dilli. ilgili bir doktordur. tesettürlü bir hanım. ben çok sevmiştim.
slm ankaralı anneler bende ankaradanım.etlik zubeyde hanımda doğum yapanınız varmı?? ben ozel lina kadın sağlığı merkezine gidiorum ama doğumu etlikte duşunuorum bilgisi olan verebilirmi özel oda tutma konusunda felan
Tamam canım en yakın optımuma benim.Gelirim Allahın izniyle.Hangi hafta sonu peki?
hani derler ya hay ağzını öpim diye pardon emelcim ama aynen öyle valla iyi çözdün:) geçen üstte bir komşum var o zeyneple oynamak istedi temizlik şirketi vardı evde iyi olur evden uzaklaşması diye yolladım 1 saatliğine kadın dediki ee sen yemiyor diyordun tam 6 küçük kase nohutlu pilav yedi dedi ben bir şok yaşadım. geçen alışveriş merkezinde tatlı yerken bende istiommm dedi dedim kesin öyle dicek verincede hayır diye kafasını sallıcak demedi!!!!! yarım tabak ekmek tatlısı tarzı bir tatlıydı(eşim almış ismini bilmiyorum) ve üstünde kaymak vardı o kadar ağır bir tatlıyı yedi yani.
ama evde sabah kalktığımda başlıyor yeme eziyetimiz. tamam dışarıda her zamanda değil arada yiyor ama ben her öğün dışarı çıkaramamki bu kızı yahu.... tek olsa gene bayılırım bende dışarıda yemeye gezmeye tozmaya ohhh bende çıkarım gordiona giderim tüm gün iki gezenti gezerizde oziyi nereye atçaz:)))
seneye kreşe vercem onlar adam etsinler valla napim seneye kadar ben akli melekelerime sahip çıkabilirsem inşallah
Hamileyim dersem şaşırmayınEşimde istiyor ama daha eski kiloma dönemedim ki,,doğuma 100 le falan giderim artık :97:Eren de büyüdü artık,yapayım bir tane daha,beraber büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?