2010 Ankara anneleri

üçüzmü tanrım nasıl baş edebiliyorsun? benim bir oğlum var 15 martta doğdu. onu deli gibi seviyorum tabi sende bu sevgi 3 katı inanılmaz bişey olmalı. bebeklerini sağlıkla büyüt :)

üçüzmü tanrım nasıl baş edebiliyorsun? benim bir oğlum var 15 martta doğdu. onu deli gibi seviyorum tabi sende bu sevgi 3 katı inanılmaz bişey olmalı. bebeklerini sağlıkla büyüt :)

sagol canım sende oglunu saglıkla büyüt evet biraz yorucu ama cok güzel bi duygu....tek başıma degilim henüz annem ve bakıcımız var...

hey bende 2010 nısan annesı güzellerındenım kendımden daha güzel bennu fatma yı dunyaya getırdım 08/04/2010 ankara sıncanda oturuyorum :1hug:

Kızlar selam Ankara yazısını okuyunca hemen atladım ama ben henüz adayım Allah izin verirse bir hafta ongüne bebeğimi kucağıma alıcam.:Saruboceq:
Bende çayyolunda oturuyorum..

bende 2010 ankara annesiyim 13 mayısta oğlum oldu Allah herkesin yavrusunu bağışlasın

ben de taze anneyim
zeynom 14mayısta doğduopuyorumnanaktan
eryamanda oturuyorum..

Kızlar selam Ankara yazısını okuyunca hemen atladım ama ben henüz adayım Allah izin verirse bir hafta ongüne bebeğimi kucağıma alıcam.:Saruboceq:
Bende çayyolunda oturuyorum..

merhaba inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

merhaba aslıcım,
eryaman anneleri olarak sayımız fena değil galiba,benim bildiğim 2 arkadaş daha var eryamandan:)

kızlar buarada prima fotoğraf yarışması düzenlemiş kazananlara 1 yıllık bez ödülü var :dance:
primapremiumcare.com burdan giriliyor benim eklediğim foğradın adı aslan.
belki sizde katılmak istersiniz

selamm kızlar bende aranıza geldim şubat 28 dede benim oglum dünyaya geldi 28 yaşındayım 3 çocuk annesiym bu arada hepside erkek etimesgutta oturuyom hepiniz bebeklerini güle güle büyüytsün sevgiyle kalınnna.s.

MERHABA ARAMIZA HOŞGELDİN ARAMIZDA EN TECRÜBELİ SENSİN O ZAMAN 3 ÇOCUK ANNESİ OLARAK GERÇİ OZİCELCİUS SENİ YAKALAMIŞ :roflol: İŞİNİZ ZOR VALLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…