üçüzmü tanrım nasıl baş edebiliyorsun? benim bir oğlum var 15 martta doğdu. onu deli gibi seviyorum tabi sende bu sevgi 3 katı inanılmaz bişey olmalı. bebeklerini sağlıkla büyüt :)
hey bende 2010 nısan annesı güzellerındenım kendımden daha güzel bennu fatma yı dunyaya getırdım 08/04/2010 ankara sıncanda oturuyorum :1hug:
hey bende 2010 nısan annesı güzellerındenım kendımden daha güzel bennu fatma yı dunyaya getırdım 08/04/2010 ankara sıncanda oturuyorum :1hug:
Kızlar selam Ankara yazısını okuyunca hemen atladım ama ben henüz adayım Allah izin verirse bir hafta ongüne bebeğimi kucağıma alıcam.:Saruboceq:
Bende çayyolunda oturuyorum..
bende 2010 ankara annesiyim 13 mayısta oğlum oldu Allah herkesin yavrusunu bağışlasın
ben de taze anneyim
zeynom 14mayısta doğduopuyorumnanaktan
eryamanda oturuyorum..
merhaba aslıcım,
eryaman anneleri olarak sayımız fena değil galiba,benim bildiğim 2 arkadaş daha var eryamandan:)
ne güzel görüşüp tanışırız belki bizim ufaklıklarda arkadaş olur kaydirigubbakcemile5
merhaba inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
selamm kızlar bende aranıza geldim şubat 28 dede benim oglum dünyaya geldi 28 yaşındayım 3 çocuk annesiym bu arada hepside erkek etimesgutta oturuyom hepiniz bebeklerini güle güle büyüytsün sevgiyle kalınnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?