Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun kızlar , sizin göbüşlerinizede maşallah. Göbeğim her geçen gün daha da büyüyor artık iyice zorlamaya başladı beni.
Kızlar bu th-shirte bayıldım ya çok güzel dimi siz de aynı renklerinimi aldınız? Merak ediyorum başka renkleri varsa ondanda almak istiyorum. Bu arada bilmeyen arkadaşlar için lcw den aldım.
evet canım aynı renk aynı desen:) başka renk bende göremedim..Çok sağolun kızlar , sizin göbüşlerinizede maşallah. Göbeğim her geçen gün daha da büyüyor artık iyice zorlamaya başladı beni.
Kızlar bu th-shirte bayıldım ya çok güzel dimi siz de aynı renklerinimi aldınız? Merak ediyorum başka renkleri varsa ondanda almak istiyorum. Bu arada bilmeyen arkadaşlar için lcw den aldım.
ist.da da aynısı canım.. bazılarının haberi bile yok.. başka şubelerine bak.. ben 2ayrı mağazada bile bundan görememiştim.. hamile kıyafetleri vardı ama bu yoktu..okadar gittim lcw mağazalarına ben hamile tişörtü bulamadım ya.bazı çalışanların haberi bile yoktu.izmir gibi biyerde hemde....
okadar gittim lcw mağazalarına ben hamile tişörtü bulamadım ya.bazı çalışanların haberi bile yoktu.izmir gibi biyerde hemde....
Şeymacım kocaman olmuş maşallah sana da kızımıza da ...
İşte annesinin melek oğlu DEMİRHAN. Resmi çekerken bile tepikliyor yaramaz oğlum =) 20.haftamızdayız.
canım çok tatlı olmuşsunuz maşaallah oğluşuna ama sende çok tatlı bi hamiş olmuşsun sanada yerimseniben
ayyy canım benım ne guzel masallah... bahcıvanına bayıldım cok tatlı durmus:):) gobusunede bebişinede sanada kocamn bı masallah canım:)
annesı olcak okadar demirhan baya bı sure ordan beslencek bol bol sut olsun ınsallah
İşte annesinin melek oğlu DEMİRHAN. Resmi çekerken bile tepikliyor yaramaz oğlum =) 20.haftamızdayız.