Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuşummm :asigim: . Ben de fiyakalı resim koymak istiyorum. Babamlara göndermek için giyinip kuşanıp resim çektirecektik, onu photofiltre de göbüş kısmına indirip koyabilirim. Ya ben de istiyom, pis kedi kocam takip ediyor beni hep mafoldumben
a_seyma maşallah göbüşüne, Allah nazardan saklasın...
dmtumt84 canım çok güzel bir hamile olmuşsun maşallah...
İşte annesinin melek oğlu DEMİRHAN. Resmi çekerken bile tepikliyor yaramaz oğlum =) 20.haftamızdayız.
canım çok tatlı olmuşsunuz maşaallah oğluşuna ama sende çok tatlı bi hamiş olmuşsun sanada yerimseniben
İşte annesinin melek oğlu DEMİRHAN. Resmi çekerken bile tepikliyor yaramaz oğlum =) 20.haftamızdayız.
maşşallah sanada oğluşunada canım cok yakışmış hamilelik valla bende resim koyucam ama benim göbiş sıgarmı diye düşünüyorum yani boshayallersmile
selam demetcim nasılsın
bak sen bizi unuttun ama ben seni unutmadım canımcım opuyorumnanaktan
kocaman olmuş meleğin maşallah
allah nazarlardan saklasın tatlım
Çok teşekkür ederim canım. Annelik kimeyakışmaz ki maşallah...yenı gordum canım resmını cok tatlı bı anne olmussun bende bı dunyayım cok sıstım benımde gogusler yakında dızımde sektırcem :):):):):):dance:
ayyyyy çok tatlı cıkmıs göbüdüğün ya :)maşallah:dance: