- 10 Mart 2010
- 70
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar verilen linki açamadım ben
KIZLAR BEN VE DURU'M 19+1 sositososito
:lepi:
Vallahi Allah nazarlardan saklasın hepinizi. Ben de koymak isterdim, ama kocam aradabir ne yapmışım diye karıştırır mesajlarımı. Böyle bir şey yaptığımı görse topa koyar beni. Üüüf üf...
masallah canım ne guzel cıkmıs gobusun...:):)
CANIMCIM BENİM EŞİM DE KOYDUĞUM BİLMİYO, EMİNİM O DA AYNEN TOPA KOYAR kaydirigubbakcemile3
BİLİYOMUSUN 2 HAFTA ÖNCESİNE KADAR, HERKES "AYY BELLİ OLMUYO", "GÖBÜŞÜN ÇIKMAMIŞ" FİLAN DİYODU. NE OLDUYSA 2 HAFTADA Bİ ÇIKTI BEN BİLE ŞAŞIRDIM. HATTA ANNEM DEDİKİ "NEREYE SAKLADIN BU KADAR GÖBÜŞÜ".. DAHA DA HIZLANICAK SANIRIM... EE ARTIK ÇIKSIN DİMİ AMA
:roflol::roflol::roflol:
Maaşalah heps çok güzeller..Ben gene en sonuncusunu eşime çektrdim başka kızdı sor ben başlaynca zaten burda tekim canım sıkılıyor bi meşguliyetim var onuda elmden alma vıdıvıdıııvıııdıvıdı tamam ne yaparsan yap dedi kaydirigubbakcemile3 braz daha çıksın ben de eklyem yine :)
Tatlım aynennnn ınan aynen.... ıkı hafta oncesıne kadar dumduzdu karım... 4 aylıktık tam bıde sasırıyolardı... 2 hafat ıcınde bır buyudu masallah kocaman oldu...
ayyy canlarım maşallah göbüşlerinizede bebeklerinizede ne güzel çıkmışlar valla :CüvCüv: