2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

teşekkür ederim kızlar.haftaya inşallah ultrasonda da çıkacak ayyy çok heyecanlıyımmmmmm :))) :ecrin_bebek:

allah bu heyecanı herkese nasip etsin yaa valla dün geceden beri gözüme uyku girmiyor.çok garip bi duyguymuş ooofffff

valla canımcım testi yatağın üstüne koydum çağırdım baktı apışıp kaldı sonra :)))) sevindi çok o da

inanmıyoruuum elifciiim harikasın tebrik ederim:)))) çok sevindimmm:))))) darısı başımıza inş:))))

merhaba kızlar sizinle konuşmayı özledim bu topiğe giren kalmadı bende yeni bi topik açtım evlilik sohbet bölümünde 2009 yazı evlenenler diye oraya bekliorum sizi:)))))

Kızlar mrblarr :1hug: uzunnnn bi aradan sonra ben geldim. evlendikten sonra nete hiç giremediğim için yazamadım sizlere. işe başladım artık girerim zemuszemus elif canım nasıl sevindim. Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım yaa:emir_bebek:

eveettt kızlar toplaşın yavaş yavaş bakalım.dökülün nerelerdeydiniz? begüm teşekkür ederim canım çok istiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir.sende ne var ne yok?

neeeeeeeeeee elif hamile misin??? anam tebrik ederim sağlıklla mutlulukla büyüsün bebiş!!

kızlllllllaaaaaaarrr merhabaaaaaaaa! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hepinizi çok ozledim..

eveettt kızlar toplaşın yavaş yavaş bakalım.dökülün nerelerdeydiniz? begüm teşekkür ederim canım çok istiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir.sende ne var ne yok?

her şey çok güzel canım çok şükür. evlilik çok zevkli fakat zor yaa kaydirigubbakcemile3 yemek temizlik felan kaydirigubbakcemile3 resimleri yüklicem sizin için bi ara kaydirigubbakcemile5 çok özledim burayı

neeeeeeeeeee elif hamile misin??? anam tebrik ederim sağlıklla mutlulukla büyüsün bebiş!!

kızlllllllaaaaaaarrr merhabaaaaaaaa! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hepinizi çok ozledim..

kuzucuuummmmmmmmmmmmm nerelerdesin sen yaaa.evet bebiş geliyo doğurup boşayacağım kocayı lülülülülülü zaten evlenmek istememin en büyük nedeni çocuktu allah nasip etti canım :ecrin_bebek: sende kaybolma artık gel yine buralara özlüyorum seni çok Şeniz

her şey çok güzel canım çok şükür. evlilik çok zevkli fakat zor yaa kaydirigubbakcemile3 yemek temizlik felan kaydirigubbakcemile3 resimleri yüklicem sizin için bi ara kaydirigubbakcemile5 çok özledim burayı

sorma begüm benimde canım çıkıyo valla.ev de o kadar büyük ki nereyi temizleyeceğimi şaşırıyorum artık.yemekten yana derdim yok.kocam çok seçiyo ama artık neleri yediğini biliyorum döndürüp döndürüp aynı şeyleri yapıyorum işte
kaydirigubbakcemile3

sorma begüm benimde canım çıkıyo valla.ev de o kadar büyük ki nereyi temizleyeceğimi şaşırıyorum artık.yemekten yana derdim yok.kocam çok seçiyo ama artık neleri yediğini biliyorum döndürüp döndürüp aynı şeyleri yapıyorum işte kaydirigubbakcemile3

hehe kaydirigubbakcemile3benim ev o kadar büyük olmadığı halde işe başladığımdan beri zorlanıorum.büyük olsa napardım :kedi: ben yemek yapmaı pek bilmiodum ondan zorlanıorum kafamçokkarıştı ama sağolsun taştan yumuşak bulduğunu yiyo sırnaşık şey

hehe kaydirigubbakcemile3benim ev o kadar büyük olmadığı halde işe başladığımdan beri zorlanıorum.büyük olsa napardım :kedi: ben yemek yapmaı pek bilmiodum ondan zorlanıorum kafamçokkarıştı ama sağolsun taştan yumuşak bulduğunu yiyo sırnaşık şey

süpermiş yaaa delikafadulden :roflol:

X