2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar ben geldimmmmm
dün döndüm evisimi yerleştirdim çok cici olduuu
düğünede az kaldıay çok heycanlıyım. bu gün gelinlik provam var inş o konuda da herşey yolunda giderse deymeyin keyfimeeee....

kızlar ben geldimmmmm
dün döndüm evisimi yerleştirdim çok cici olduuu
düğünede az kaldıay çok heycanlıyım. bu gün gelinlik provam var inş o konuda da herşey yolunda giderse deymeyin keyfimeeee....

hoşgeldn kuşumm dün çeyiz topiğinde gördüm evinin resimlerini çok güzel olmuş allah güle güle oturmayı nasip etsinnn.. Şeniz

Günaydin kizceler,

demek hepiniz tek tek isten ayriliyorsunuz. Size ulasamiyacam mi artik? :gitme:
Burcucum evin cok cici olmus Güle güle eskit. Bende senin gibi sadeligi seviyom.

GELDıM TUBıŞŞ

üstelik size iki güzel haberim var

arzu ve suzi evlenmişş mesaj attılar ayy bi tuhaf oldummmmmm yaaaaaaaaaaaaaa

neyse kızlarr sona doğru yaklaşmışken kimseyi burada göremediğim ve vedalaşamadığım için çok üzgünüm....

artık gidiyorumm ve döndüğümde bende evli bi kadın olarak aranızda olucam..

bu zevkli keyifli ve bi okadarda yorucu yolculukta hepinizle vakit geçirmek inanılmaz keyifliydii.. herşeyimizi paylaşabildiğimiz bi forum yaptıkları için önce kadınlar kulubune sonra bütün paylaşımda bulunduğum arkadaşlarıma teşekkür ediyorumm. zaman zaman güldük zaman zaman hep beraber üzüldükk umarım kimseyi kırmamış üzmemişimdir..çünkü ben hepinizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevdim ve seviyorumm..

herşeydende önemlisi bunu bi çoğunuz bilmiyosunuz ama benim bi kardeşim olmadığı için sizlerle birşeyler paylaşabilmek beni anlamanız bu süreçte bana destek olmanız ve gerçekten bi kardeş ihtiyacı yaşatmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorumm..

ben yokken evlenecek arkadaşlarıma şimdiden mutluluklar diliyorumm hepinizi çok ama çok seviyorum kendinize iyi bakın vee beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnn
:a015: :a015: :a015:

Canım benim yaaa. kucak dolusu mutluluklarr opuyorumnanaktan herşeyy çok güzel geçer umarımmm canım benim çokk duygulandım ben yaa :gitme: herkes gidiyorrr

Offffff, kacirdimmmmmmmmm. Canim umarim cok cok mutlu olursun. Mutlulugu hak ediyorsun. Seni cok coooooooooooooook seviyorum. Senide dört gözle bekliyor olacagiz burada. Sabah uyandiginda, kocisine bakinca bizi düsün opuyorumnanaktan
Ha ha ha yok tamam Kahvaltidan sonra zemuszemus
Seniiiiiiiiiii kocaman kocaman öptüüüüüüüümmmmmm:asigim:
Oklavali arkadasim benimklava:

Gitti canım az önce çıktı.
Cumartesi girebilirmiş. sen buralarda oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…