2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

çok güzel yazmış rasibacım walla her seven insanın yaşadığı duyguları dile getirmiş.
ÇOOOOOK MUTLU OLUN opuyorumnanaktan

benim kociş böyle uzun mektup yazmadı hiç arada bulduğu kağıtlara notlar yazıyordu.

Rasibacımmm çok güzel mektuplar
şimdi duygulanma ağlama zamanı değil git evlen ve dönünce bize neler hissettiğini yazz

çok öpüyorum ve mutluluklar diliyorum

kızlar bu arada size bir haberim var. benim hep hayalimdi. balayında umreye gidiyoruz biz inşallah :Saruboceq:

ayy çok güzel

heyoooooooooo kızlarrr bakın kim geldiiii hihoyyyt
düğüne günler kala size bi cee diyim dedim
napıyosunuz ne var ne yok kim özet geçecek bakımmmm a.s.
çok özledim sizi çoookkk Şeniz

hoşgeldin arzu tam da seni soruyordum nilay a

bizler gün sayıyoruz sen ne durumdasın ? ne hazırlığı yaptın bakalım ? kuaför makyaj vs ?? zemuszemus

hoşgeldin arzu tam da seni soruyordum nilay a

bizler gün sayıyoruz sen ne durumdasın ? ne hazırlığı yaptın bakalım ? kuaför makyaj vs ?? zemuszemus

Hayatım valla yarın nikah var c.tesi düğün bitti günler ya saya saya..
hazırlıklar bitti kına keselerimi ben hazırladım nikah şekerlerimide ole bide arabalara havlu yerine tülden süsler yaptık. onlarında resimlerini çekip eklerim bi ara düğünden sonra büyük ihtimalle
işte evde önemli şeyler hazır ama eksikler var.
kuaför ayarlı yarın nikaha giderken provada yapcaz.
gelinliği aldım. ayakkabılar hazır.
heyecan yok stres var..
böyle işte senden ne haber

canım benim daha bir ay var eksik bir şeyim yok gibi gelinlik hariççç delikafadulden

inşallah onu da halledicem bu pazar

hazırlıklar bitti kına keselerimi ben hazırladım nikah şekerlerimide ole bide arabalara havlu yerine tülden süsler yaptık. onlarında resimlerini çekip eklerim bi ara düğünden sonra büyük ihtimalle
heyecan yok stres var..

hayırlı olsun canımmmmm. allah bi ömür boyu mutlu etsinnnn..
aynı gün evleniyoruz:)

canım benim daha bir ay var eksik bir şeyim yok gibi gelinlik hariççç delikafadulden

inşallah onu da halledicem bu pazar

inşallah halledersin canımm

hayırlı olsun canımmmmm. allah bi ömür boyu mutlu etsinnnn..
aynı gün evleniyoruz:)

amin canım sanada mutluluklar

arzu foto istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz

tamam kız çatlama gelinlik resmim vardı albümde zaten diğerlerini ekleyince yazarım buraya ordan bakıverirsiniz hatun gızlar

kızlar ben kaçar çok işim var bugün son iş günü ayın 13 üne kadar yokumzemuszemus

kızlar herhalde bugünden sonra fazla görüşemeyiz balayı dönüşü herkes lütfen tekrar girip buluşalım burda şimdi hep düğün ile ilgili heyecanlarımızı üzüntülerimizi aile sıkıntılarımızı maddi sıkıntılarımızı herşeyimizi paylşatık beraber ağlayıp beraber güldük çözümler bulmaya çalıştık ve bunları hiç birbirimizi tanımadan bütün saminiyetimizle yaptık.iyi ki sizi tanıdım sayenizde evliliğin ne olduğunu bu süreçte yaşadığım zorluklara nasıl göğüs gereceğimi öğrendim sadece sıkıntıları mutlulukları benim yaşadağımı herkesin bu tür olaylar yaşadığını anladım sizle birlikte geçirmiş olduğum 7 veya 8 ay nasıl geçti anlamadım.yeni bir hayata adım atarken yanımda olduğunuz çok teşekkür ederim allah herşeyi gönlüme göre yapmak nasip etti umarım sizleri herşeyi benden çok ama çok daha güzel olur.herşeyin en iyisi sizlerin olsun yarın hazırlıklar cuma kına ve büyük gün c.tesi düğün ve pazar günü bambaşka bir hayat bambaşka bir ev bambaşka bir yatak beni bekliyo olacak
hepiniz inşallah çok ama çok mutlu olun kendinizi yanlız mutusuz hisettiğinizde bu geçirdiğimiz günleri nilayın okalavasını :eek:klava: yada düğün listemizi hatırlayıp yüzünüzde içten bir tebessüm oluşsun..
nilay-suzan-elif-julide-roselin-nastasia-arzu-ve şuanda ağlamakta olduğum için ismini unuttuğum ama kalbimde olan arkadaşlarım hepiniziii çok ama çoookkk seviyorummmm.ben allahın çok şanslı bir kuluyumki sizleri ve bu yolculukta bana çok ama çok yardımı dokunan gelinliğimi oluşmasında büyük katkıları bulunan düğün sürecinde en güzel günlerimi onunla birlikte gelinlikçide geçirdiğim günler olan canım arkadaşım nilay iyiki varsın.iyiki vardınız..hepiniz allaha emanet olun ve kimsenin hayatınızın en güzel gününü mafetmesine izin vermeyin biz çok emek verdik bugünü yaşamak için bizi bizden başka kimse anlayamaz.arkadaşlar neden ağladığımı bilmiyorum yazdıklarımda bi hata varsa affola

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben Canim arkadasim, umarim ömür böyu mutlu olursun. Seni dört gözle bekliyecegiz :a015::a015:

kızlar bu arada size bir haberim var. benim hep hayalimdi. balayında umreye gidiyoruz biz inşallah :Saruboceq:
Canim umarim cooooook güzel bir balayi olur. Ne güzel insanlarin hayallerin gerceklesmesi...

napiim çok seviyorum sizi ve çok özlicem
mafoldumben Bizde seni mafoldumben

heyoooooooooo kızlarrr bakın kim geldiiii hihoyyyt
düğüne günler kala size bi cee diyim dedim
napıyosunuz ne var ne yok kim özet geçecek bakımmmm a.s.
çok özledim sizi çoookkk Şeniz

heyecan yok stres var..

Anaaaa sen yasiyon mu giiiiizzzz. Yani sende ciddi ciddi gidiyon?
Sanada ömür boyu mutluluklar bebisim. hihoyyythihoyyyt

kocamı özledim ben, istanbulda şimdi :KK43:

Hadi sanada gecmis olsun canim. marim vakit cabuk gecerde, kavusursunuz yine Şeniz

X