2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar herhalde bugünden sonra fazla görüşemeyiz balayı dönüşü herkes lütfen tekrar girip buluşalım burda şimdi hep düğün ile ilgili heyecanlarımızı üzüntülerimizi aile sıkıntılarımızı maddi sıkıntılarımızı herşeyimizi paylşatık beraber ağlayıp beraber güldük çözümler bulmaya çalıştık ve bunları hiç birbirimizi tanımadan bütün saminiyetimizle yaptık.iyi ki sizi tanıdım sayenizde evliliğin ne olduğunu bu süreçte yaşadığım zorluklara nasıl göğüs gereceğimi öğrendim sadece sıkıntıları mutlulukları benim yaşadağımı herkesin bu tür olaylar yaşadığını anladım sizle birlikte geçirmiş olduğum 7 veya 8 ay nasıl geçti anlamadım.yeni bir hayata adım atarken yanımda olduğunuz çok teşekkür ederim allah herşeyi gönlüme göre yapmak nasip etti umarım sizleri herşeyi benden çok ama çok daha güzel olur.herşeyin en iyisi sizlerin olsun yarın hazırlıklar cuma kına ve büyük gün c.tesi düğün ve pazar günü bambaşka bir hayat bambaşka bir ev bambaşka bir yatak beni bekliyo olacak
hepiniz inşallah çok ama çok mutlu olun kendinizi yanlız mutusuz hisettiğinizde bu geçirdiğimiz günleri nilayın okalavasını klava: yada düğün listemizi hatırlayıp yüzünüzde içten bir tebessüm oluşsun..
nilay-suzan-elif-julide-roselin-nastasia-arzu-ve şuanda ağlamakta olduğum için ismini unuttuğum ama kalbimde olan arkadaşlarım hepiniziii çok ama çoookkk seviyorummmm.ben allahın çok şanslı bir kuluyumki sizleri ve bu yolculukta bana çok ama çok yardımı dokunan gelinliğimi oluşmasında büyük katkıları bulunan düğün sürecinde en güzel günlerimi onunla birlikte gelinlikçide geçirdiğim günler olan canım arkadaşım nilay iyiki varsın.iyiki vardınız..hepiniz allaha emanet olun ve kimsenin hayatınızın en güzel gününü mafetmesine izin vermeyin biz çok emek verdik bugünü yaşamak için bizi bizden başka kimse anlayamaz.arkadaşlar neden ağladığımı bilmiyorum yazdıklarımda bi hata varsa affola

Benim daha çok var 4 günn kaydirigubbakcemile3

he çoook var geçmez o günler.

tubiş nasılsın canım benim?hayat nasıl,memnun musun?

iyim canım ne olsun ev iş ve kociş arasında gidip geliyorum. bir sorunumuz yok çok şükür geçiniyoruz.
Sen napıyorsun kocişinin iş konusu dışında bir yaramazlık yoktur umarım.

Kızlar gidiyorlar artık. lsiteyi görünce tuhaf oldum. kendi günlerim aklıma geldi ne güzel zamanlar hemen geçiyor.

burcucello, artık hiç gelmiyor.

ayyy beni mahvettinnn :gitme: :çok üzgünüm: :a015:

CANIMSIN YAAAAA :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

valla bende ağlıcam şimdi

öyle bi yazmışşın ki canım. ayy hiç görmeyecekmişim gibi geldi sizi bidaha mafoldumben

bizde de aynısı canım.sadece kociş evde oturuyo bana yemek yapıyo kafamçokkarıştı bende işe gidip geliyorum.burcuların ikisini de çok özledim gelsinler artıkkk

suzan gitti nilay ve rasiba da gidiyor. balayından sonra hemen dönün :1hug: özletmeyin çokkk kendinizi :gitme:

kızlar bu arada size bir haberim var. benim hep hayalimdi. balayında umreye gidiyoruz biz inşallah :Saruboceq:

rasiba topiği sel alacak şimdi ((

hep mutlu olun arkadaşlar
en güzel gününüzde ne olursa olsun hep gülümseyin

rasiba beni çok fena etkiledin ağladım
allah cok ama cok mutlu etsin hepiniziiiiii

bizde de aynısı canım.sadece kociş evde oturuyo bana yemek yapıyo kafamçokkarıştı bende işe gidip geliyorum.burcuların ikisini de çok özledim gelsinler artıkkk

burcuözge, bugün geldi gelir burayada birazdan çeyiz topiğinde.

arkadaşlar bundan 3 yıl önce nişanlımın bana evlenme teklifi yapmaya hazırlandığı dönemde yazdığı mektubu yollamak istiyorum

vay beeee rasiba gercekten bir insan hislerini ancak bu kadar güsel anlatır...

gercek seven olduğu belli.. umarım bi ömür böle sevilirsin ve seversin...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…