Benim daha çok var 4 günn kaydirigubbakcemile3
tubiş nasılsın canım benim?hayat nasıl,memnun musun?
kızlar herhalde bugünden sonra fazla görüşemeyiz balayı dönüşü herkes lütfen tekrar girip buluşalım burda şimdi hep düğün ile ilgili heyecanlarımızı üzüntülerimizi aile sıkıntılarımızı maddi sıkıntılarımızı herşeyimizi paylşatık beraber ağlayıp beraber güldük çözümler bulmaya çalıştık ve bunları hiç birbirimizi tanımadan bütün saminiyetimizle yaptık.iyi ki sizi tanıdım sayenizde evliliğin ne olduğunu bu süreçte yaşadığım zorluklara nasıl göğüs gereceğimi öğrendim sadece sıkıntıları mutlulukları benim yaşadağımı herkesin bu tür olaylar yaşadığını anladım sizle birlikte geçirmiş olduğum 7 veya 8 ay nasıl geçti anlamadım.yeni bir hayata adım atarken yanımda olduğunuz çok teşekkür ederim allah herşeyi gönlüme göre yapmak nasip etti umarım sizleri herşeyi benden çok ama çok daha güzel olur.herşeyin en iyisi sizlerin olsun yarın hazırlıklar cuma kına ve büyük gün c.tesi düğün ve pazar günü bambaşka bir hayat bambaşka bir ev bambaşka bir yatak beni bekliyo olacak
hepiniz inşallah çok ama çok mutlu olun kendinizi yanlız mutusuz hisettiğinizde bu geçirdiğimiz günleri nilayın okalavasınıklava: yada düğün listemizi hatırlayıp yüzünüzde içten bir tebessüm oluşsun..
nilay-suzan-elif-julide-roselin-nastasia-arzu-ve şuanda ağlamakta olduğum için ismini unuttuğum ama kalbimde olan arkadaşlarım hepiniziii çok ama çoookkk seviyorummmm.ben allahın çok şanslı bir kuluyumki sizleri ve bu yolculukta bana çok ama çok yardımı dokunan gelinliğimi oluşmasında büyük katkıları bulunan düğün sürecinde en güzel günlerimi onunla birlikte gelinlikçide geçirdiğim günler olan canım arkadaşım nilay iyiki varsın.iyiki vardınız..hepiniz allaha emanet olun ve kimsenin hayatınızın en güzel gününü mafetmesine izin vermeyin biz çok emek verdik bugünü yaşamak için bizi bizden başka kimse anlayamaz.arkadaşlar neden ağladığımı bilmiyorum yazdıklarımda bi hata varsa affola
kızlar herhalde bugünden sonra fazla görüşemeyiz balayı dönüşü herkes lütfen tekrar girip buluşalım burda şimdi hep düğün ile ilgili heyecanlarımızı üzüntülerimizi aile sıkıntılarımızı maddi sıkıntılarımızı herşeyimizi paylşatık beraber ağlayıp beraber güldük çözümler bulmaya çalıştık ve bunları hiç birbirimizi tanımadan bütün saminiyetimizle yaptık.iyi ki sizi tanıdım sayenizde evliliğin ne olduğunu bu süreçte yaşadığım zorluklara nasıl göğüs gereceğimi öğrendim sadece sıkıntıları mutlulukları benim yaşadağımı herkesin bu tür olaylar yaşadığını anladım sizle birlikte geçirmiş olduğum 7 veya 8 ay nasıl geçti anlamadım.yeni bir hayata adım atarken yanımda olduğunuz çok teşekkür ederim allah herşeyi gönlüme göre yapmak nasip etti umarım sizleri herşeyi benden çok ama çok daha güzel olur.herşeyin en iyisi sizlerin olsun yarın hazırlıklar cuma kına ve büyük gün c.tesi düğün ve pazar günü bambaşka bir hayat bambaşka bir ev bambaşka bir yatak beni bekliyo olacak
hepiniz inşallah çok ama çok mutlu olun kendinizi yanlız mutusuz hisettiğinizde bu geçirdiğimiz günleri nilayın okalavasınıklava: yada düğün listemizi hatırlayıp yüzünüzde içten bir tebessüm oluşsun..
nilay-suzan-elif-julide-roselin-nastasia-arzu-ve şuanda ağlamakta olduğum için ismini unuttuğum ama kalbimde olan arkadaşlarım hepiniziii çok ama çoookkk seviyorummmm.ben allahın çok şanslı bir kuluyumki sizleri ve bu yolculukta bana çok ama çok yardımı dokunan gelinliğimi oluşmasında büyük katkıları bulunan düğün sürecinde en güzel günlerimi onunla birlikte gelinlikçide geçirdiğim günler olan canım arkadaşım nilay iyiki varsın.iyiki vardınız..hepiniz allaha emanet olun ve kimsenin hayatınızın en güzel gününü mafetmesine izin vermeyin biz çok emek verdik bugünü yaşamak için bizi bizden başka kimse anlayamaz.arkadaşlar neden ağladığımı bilmiyorum yazdıklarımda bi hata varsa affola
he çoook var geçmez o günler.
iyim canım ne olsun ev iş ve kociş arasında gidip geliyorum. bir sorunumuz yok çok şükür geçiniyoruz.
Sen napıyorsun kocişinin iş konusu dışında bir yaramazlık yoktur umarım.
Kızlar gidiyorlar artık. lsiteyi görünce tuhaf oldum. kendi günlerim aklıma geldi ne güzel zamanlar hemen geçiyor.
burcucello, artık hiç gelmiyor.
bizde de aynısı canım.sadece kociş evde oturuyo bana yemek yapıyo kafamçokkarıştı bende işe gidip geliyorum.burcuların ikisini de çok özledim gelsinler artıkkk
canım sewgilim
aşkım,bitanem,hayatım,sewgilim,bebeğim,hayatımın anlamı,yaşama sebebim,yaşam
kaynağım,mutluluğum,aldığım nefesim,yaşama sewincim,herşeyim....
inan bunlar sana olan sewgimi anlatmaya yetmiyor bile,çünkü seni okadar
sewiyorum ki inan anlatamam.seni sewdiğim için hiç pişman değilim,seni
özlediğim için hiç pişman değilim,sana aşık olduğum için hiç pişman
değilim.çünkü sen herşeyin en güzeline laiksin.inan bazen kendimi sana
yakıştırmıyom,çünkü sen hayatta herşeyin en güzeline ,en iyisine
laiksin...ama ben yinede beni sewmeni istiyorum.benimle hayatını
birleştirmeni istiyorum.eğer bir gün olurda benimle ewlenirsen,beni dünyanın
en mutlu erkeği yapacaksın.benim ve bizim hayatımız senin ağzından çıkacak
EVET kelimesiyle değişecek.ben seninle gerçekten çok mutlu olacağıma
inanıyorum ,umarım sende benimle ne kadar mutlu olacağına inanırsın vede
benimle ewlenmeye karar verirsin..inan her dakikamı seninle geçirmek
istiyorum.seni beklerken bile çok heycanlanıyorum.seninle buluştuğum zaman
,hiç zaman geçsin istemiyorum.seni okadar çok sewiyorum ki,sana
doyamıyorum.hep senin yanımda olmanı istiyorum.hiç ayrılmak istemiyorum.hiç
beni bırakmanı istemiyorum.inan bunları sana yazarken elim titriyor ,içimde
bir burukluk varrr.çok üzgünüm seni göremiyorum sana sarılamıyorum.seni
koklayamıyorum.ya ben düşünüyorumda sen olmasaydın hayatımda, acaba ben ne
yapardım.bu mutluluğu hiç yaşayamayacaktım.bu duyguları hiç
tatmıyacaktım.inan allahıma her akşam dua ediyorum
;iyiki seni tanımışım vede allahım nolur bizi ayırma diye.inan şimdi yanımda
olsan sana öle sarılırdım kii ,seni hiç bırakmazdım.bunları yazarken bile
seni okadar çok özlüyorum kii gözlerimden yaş geliyor.demek ki sewgi insana
özlem duygusunu yaşatıyormuş.ama ben çok mutluyum seni özlemek bile çok
güsel.sen özlenmeyi hakediyorsun ,sen sewilmeyi hakediyorsun.bu zamana kadar
seni kırdıysam senden çokk özür diliyorum.inan seni kırmak istemem.sana ben
kıyamam bebeğim.sen benim deniz gözlü sewgilimsin.sen yanımdayken o güsel
gözlerine bakmaya bile doyamıyıorum.okadar güselsin ki sana bakmaya
doyamıyorum.allahım diyorum bu kızı bu kadar güsel yaratmak
zorundamıydınn!!!benim ne suçum varr ,benim ne günahım varda ,aşkıma
doyamıyorumm.ben inanıyorum ki seninle ewlenince zaman çok çabuk geçecek.bir
bakmışız yaşlanmışızz.ben gerçekten seninle yaşlanmak istiyorum.allahıma dua
edicem ondan önce benim canımı al.yoksa ben senin hasretinle yaşayamamm
bitanem.(bir saniye aşkım aradı telefonda konuşuyorum ve telefonla
konuşurken okadar çok mutluyum kii anlatamam)ben ewlilik teklifi etmeye çok
korkuyorum.çünkü senin kabul etmemenden vede seni kaybetmekten çok
korkuyorum.ama bir gün herşeyi göze alarak sana ewlenme teklifi yapıcam.
SENİ ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK SEWİYORUM BİTANEM........
SENİ ÇOOOOOOOOOOOOKKKKK ÖZLEDİM BİTANEM.......