2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarr herkese merhaba :)) topic tüm gün boştu yine.size Pembeden yani Rasibadan selam getirdim :)
Balayındalarmış kuşadasında,havuz başında içkilerini yudumlarken aradı beni :))

Yasminede balayındadır herhalde o da çok selam söylemişti dün size :))
ayyy herkesler evleniyo artıkın.................

8 güncük kaldı kızlar yaa 8 gün...
bilemezsiniz nasıl heycanlıyım....
doğru düzgün uyku uyumuyorum... dün akşam 2 de yattım sabah 7:30 dah kalktım... öff pöfff
neyseki dün gittiğim son gelinlik provası çok içime sindi....

Güzel gelinler,umarım çok ama çok mutlu olursunuz,mükemmel bir düğün sizleri bekliyor unutmayın,gecenizin tadını çıkarın,hepinizi çok çok öpüyorum...

yaz gelinleri canlarımmm nerdesiniz herkesler bırakmış burayııı

ben çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor birde gelinliğim çok pahalı oldu ona yanıyorum bir an önce kadın çağırsa da gitsem provaya herkescikleri öpüyorum çokkkkkkkkkkk

eveeetttt burcucum en başından beri hep dediğimiz gibi 8 gün sonra sen evlenirken ben 2. ayımı doldurmuş olucam evlilikte.herşey istediğin gibi olsun inşallah.bide ben senin evinin resimlerini göremedim düğün ve ev resimlerini görmek istiyorum artıkkkkkk klava:

canım hepsiiiniii ekliycem şu düğünü atlatayım evime geçeyim.. resim manyağı yapıcam sizi :roflol::roflol::roflol:

günaydın canlaaarrrrrr........

geceyimben hayırdır neden kavga ettiniz yaa biz hemen hemen her gün kavga ediyoruz ama en fazla 5 dk sürüyoooo.

canım hepsiiiniii ekliycem şu düğünü atlatayım evime geçeyim.. resim manyağı yapıcam sizi :roflol::roflol::roflol:

:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı yyuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…