2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

neyse kızlarr sona doğru yaklaşmışken kimseyi burada göremediğim ve vedalaşamadığım için çok üzgünüm....

artık gidiyorumm ve döndüğümde bende evli bi kadın olarak aranızda olucam..

bu zevkli keyifli ve bi okadarda yorucu yolculukta hepinizle vakit geçirmek inanılmaz keyifliydii.. herşeyimizi paylaşabildiğimiz bi forum yaptıkları için önce kadınlar kulubune sonra bütün paylaşımda bulunduğum arkadaşlarıma teşekkür ediyorumm. zaman zaman güldük zaman zaman hep beraber üzüldükk umarım kimseyi kırmamış üzmemişimdir..çünkü ben hepinizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevdim ve seviyorumm..

herşeydende önemlisi bunu bi çoğunuz bilmiyosunuz ama benim bi kardeşim olmadığı için sizlerle birşeyler paylaşabilmek beni anlamanız bu süreçte bana destek olmanız ve gerçekten bi kardeş ihtiyacı yaşatmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorumm..

ben yokken evlenecek arkadaşlarıma şimdiden mutluluklar diliyorumm hepinizi çok ama çok seviyorum kendinize iyi bakın vee beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnn
:a015: :a015: :a015:

canım :gitme: duygulandırdın beni...
inş çok çok mutlu olursun balım
ben gidene kadar dönmezsen sende benim için dua et.
elbett döndüğümüzde yine burda görüşücez....
seni çok seviyoruzŞeniz

canım :gitme: duygulandırdın beni...
inş çok çok mutlu olursun balım
ben gidene kadar dönmezsen sende benim için dua et.
elbett döndüğümüzde yine burda görüşücez....
seni çok seviyoruzŞeniz

burcuş, ayın 20de dönecek sen balayındayken zemuszemus

herkese slm kızlarrrrr
telaşlar bitti

isteme söz nişan kına düğün gelinlik herşeyyy bittii evlendimm

nasılsınız görüşmeyeliii

burcuş, ayın 20de dönecek sen balayındayken zemuszemus
ayyy dönünce görüşürüz o zamann :1hug:
herkese slm kızlarrrrr
telaşlar bitti

isteme söz nişan kına düğün gelinlik herşeyyy bittii evlendimm

nasılsınız görüşmeyeliii

delikafadulden ay foto ekledin mi balımmmmmmm
nasıl geçti her şeyyyy
anamm hepimiz düştük kendi derdimize iyimii ayy resim istiyorum acilennn:sm_cool:

Burcuözgecim dönmüşsün naptın cici evin yerleştimi?

Rasiba ve yasmincim mutluluklar dilerim

pembecim canım benim mutluluklar dilerim,herşey istediğin gibi olsun inşallah.....allah huzurlu bi yuva nasip etsin sana :)

neyse kızlarr sona doğru yaklaşmışken kimseyi burada göremediğim ve vedalaşamadığım için çok üzgünüm....

artık gidiyorumm ve döndüğümde bende evli bi kadın olarak aranızda olucam..

bu zevkli keyifli ve bi okadarda yorucu yolculukta hepinizle vakit geçirmek inanılmaz keyifliydii.. herşeyimizi paylaşabildiğimiz bi forum yaptıkları için önce kadınlar kulubune sonra bütün paylaşımda bulunduğum arkadaşlarıma teşekkür ediyorumm. zaman zaman güldük zaman zaman hep beraber üzüldükk umarım kimseyi kırmamış üzmemişimdir..çünkü ben hepinizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevdim ve seviyorumm..

herşeydende önemlisi bunu bi çoğunuz bilmiyosunuz ama benim bi kardeşim olmadığı için sizlerle birşeyler paylaşabilmek beni anlamanız bu süreçte bana destek olmanız ve gerçekten bi kardeş ihtiyacı yaşatmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorumm..

ben yokken evlenecek arkadaşlarıma şimdiden mutluluklar diliyorumm hepinizi çok ama çok seviyorum kendinize iyi bakın vee beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnn
:a015: :a015: :a015:

canım benim çoookkk amaa çookk mutlu ol hep mutlu ol.....
seni kaçırdığım için içinde çok üzgün olduğu mu bil ama yarın arıcam seni :)

günaydınn canlarım.bir pazar sabahı yine yalnızım buralarda.

bugün Nilayın büyük günü!Canımsın eşinle beraber sürecek hayat yolculuğunuzu hiçbir engele takılmadan geçirmeni dilerim.Mutluluklar seninle olsun bitanem....

Burcuözgecim dönmüşsün naptın cici evin yerleştimi?

Rasiba ve yasmincim mutluluklar dilerim

burcuözgem gelmmiiişşş naler yaptın hemen anlat bakalım

evet canlarım döndümmm... :1hug:
evisim çok cici oldu :1rolleyes: daha eksikleri var mesela salon sandalyeleri mesela kilimler gibi ama hepsini balayı dönüşü halledicez. onun dışında hiç bir sorun yaşamadık herşeyyolunda ilerliyor. sadece gelinliğimin son provası var yarın heycanlıyım. birde inşallah düğün günü yağmur yağmaz diye dua ediyorum başka hiç bir derdim yok çok şükür... :1hug::nazar:

Günaydın şekerler.Burcu cum sevindim herşey hallolmuş.Heyecanla düğün ve ev resimlerini bekleyeceğiz.

gözünaydın burcucum,allah düğününde de herşeyin yolunda gitmesini nasib etsin inşallah.
bu arada Nilayın herkese çok selamı var :)))))

günaydın kızlar, baktım kocacım gelmiyor, cuma günü ben gittim istanbula, dün de döndük... Aklım evlenecek olanlardaydı :)

X