2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

double, çeyizinde hafta sonu gidip yerleşince tamamdır. çeyiz alma merasimi yapıcakmısınız?

kızlarr toplaşın bana yardım edin.......................

çıkış parçası dans müziiği ve pasta müziği arıyorummm

yasmine biz pastayi kestigimizde Sibel can'dan Askimiz icin parcasini istiyoruz..

ama ilk dans icin hala bir fikrim yok mafoldumben

yasmin, benim istediğim fakat cddeki problemden dolayı çalamayan şarkımız.
despina vandi : Thelo Na Se Do

Türkçeye çevrildiğinde sözleri biraz ayrılığı analtıyor ama müziğini çok seviyorum.

pasta, çıkış falan hiç ilgilenmedim ne çaldıklarını bile ahtırlamıyorum.
kaseti yaptırırsam öğrencem :)

günaydın kızlar :)))))

Alışmışım sizi günaydın demeye, sabahları işe gelince ilk burayı açıyorum da... Bu aralar acaip yogunum gelemiyorum. Bi selam vereyim diye geldim ilk boşlukta...

Biz Leonard Cohen - Dance me to the end of love ile dans etmiştik.

Bu arada evlilik çoook güzel bişey yahu :KK66:

Optum sizi.

heveslenin kız, valla güzel...

tek sıkıntı şu anda yemek yapmak benim için... Yemek yapmayı severim, kolay da yaparım ama sevgilimle olan saatlerimden çalıyo diye hoslanmiyorum. Sabah 8'de evden cikiyoruz. Akşam da 7'de geliyoruz. O yüzden akşam yemeği hazır olsun istiyorum. Geceden yapıyorum yemeği... Genelde programımız şöyle... 7'de geliyoruz, 7.30 gibi oturuyoruz yemeğe, 7.35 de bitiyo :) heheheheehe ikimiz de hızlı yeriz de, toparla vs derken 8.15 gibi çıkıyoruz evden. 9'a kadar yürüyüş. Biz şehre biraz uzak bir yerde oturuyoruz ama yazlık yer gibi evimiz. Bisiklete binen çocuklar vs... Hatta dün kirpi gördük :) O yüzden ve zayıflamak icin yürüyüş yapıyoruz her akşam... 9'da yemek yapmaya başlıyorum, o bitiyor anca oturuyorum kocamin yanına... Ve anında uyuklamaya başlıyorum :KK43:

selam güzeller sanırım kimse yok.evet geceye katılıyorum evlenin evlenin çok güzel evlilik.heleki popcorn eşliğinde kocişinizin omzunda film izlemek ise süper.heleki bizimki gibi rahat koltuklarınız varsa :)))

X