2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım ya bu ev sahipleri ne kadar aç gözlü hiç kiracının halinden anlamıyorlar insanlık kalmamış vallahi siz yapın giderken kırarsınız ne kadar söylemesi kolay nasılsa siz çıkınca birisi daha tutar oda kendi yaptırır allah inşallah kendinize nasip eder canım

valla aynen öyle canım yaa.napacağımı şaşırdım. ev sahibi beni hiçç ilgilendirmez diyor. ev yerleşince resim koyarım inş. görürsünüz. döküntüsü çok yaa. napcaz şaşırdım inanın. kayınbabam ben karışmam bundan sonrası size ait dedi çekildi. nişanlımın da durumu ii diil şuan. evin tüm boyasını gittim 55 milyona aldım.bi çokta eksik var daha. zamanla yaparız inşallah yaa. kalplerimiz bir olsunda ne diim :1hug:

evliliğin yorgunluğunu atamadınmı acabaaaa

Anlamadım ki şekerim, evliliğin bi yorgunluğu yok ki :)))))

Napıyorsunuz ciciler?

İş güç mısracım, sen napıyosun...

işyerindeyim çalışıyorum :sinifsinif: kızlar bu hafta işte son haftam büyük ihtimal. haftaya bi kaç gün ya gelirim ya gelmem belli diil kaydirigubbakcemile işi bırakıorum artık sositososito

Begüm neden ayrılıyosun işten?

açıköğretm canım bütünleme için son sınıftayımdaa

ders başına

380
325
150 buldum. 150 yi düşünüyorum napiimm

ay kolay gelsin, ben öğrenciliğe döndüğümü hiç düşünemiyorum valla. Ders calismak falan cok uzak seyler bana...

Anlamadım ki şekerim, evliliğin bi yorgunluğu yok ki :)))))

İş güç mısracım, sen napıyosun...

Begüm neden ayrılıyosun işten?

Canım işimi beğenmiyorum zaten. düğünden sonra daha uygun bi yer arıycam. huzurum yok burda,sevmiyorum hiç benneyaptımki ne zamandır zamda yapmadı söz verdiler durdular. öle bişe işte :çok üzgünüm: inş. uygun bi iş bulurum düğünden sonra

açıköğretm canım bütünleme için son sınıftayımdaa

ders başına

380
325
150 buldum. 150 yi düşünüyorum napiimm

bu sene bende girdim öss ye işletme okumayı düşünüyorum açıktan.. çok geç kaldım keşke daha önceden girseydim.şimdi bitirmiştim :nazar:

Pijama

Temel , Cemal e misafirlige gitmistir. Gece sagnak yagis baslayinca, Cemal
konukseverlik gosterir :
- Ula Temel , çok yagmur yagiyor, eve gitme , burada kal.
Temel bunu kabul eder ama biraz sonra ortadan kaybolur. Aradan epeyce
zaman geçtikten sonra, kapi çalar, kapidaki sirilsiklam bir bicimde islanmis
Temeldir... Cemal cikisir :
- Ula neredesun , merak ettum seni?
- Eve kadar gittim , pijamalarumu aldum da...

selam gelinler 2 gündür giremiyorum nasılsınız?hepinizin sayılı günleri kaldı artık bende sizinle yeniden heyecanlanıyorum valla.

evliliğe az kaldı of of. nasıl koruncaz peki bi sene felan çocuk olmasın bunun için ne yapıcaz. hap alıcam ama doktora gidip ne dicem utanırım ben.

X