2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nasılsınız millet.artık işler sıkıştı iyice ama daha çok eksik var geçengün annemle alışverişe gittik damat bohçasını aldık diğer bohçalara konulacak gömlekleri aldık bide annemin düğün kıyafetini aldım 500 tl yı yarım saatte bitirip geldik.bugünde nişanlımın ablaları,annesi ve yengesi için yapılacak bohçaların malzemelerini alcam iç çamaşırı havlu falan batttttttttıııııımmmmmmmm bennnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnn kızlar.Umarım hepiniz iyisinidir

iyiz demek isterdim ama aşırı bunlatan sıcaklar annemin evi,kendi evim ve kaynanamın evi arasındaki koşuşturmacalar ve arada .ıkan dünyaca lüzumsuz masraflar giden paralar ve evimizin bitmeyen eksikleri nasıl iyi olabiliriz söyle bana

Tatlım şu bohça olayına falan hiç girmeseydiniz keşke.Gerçekten fuzuli masraf oluyor,yorgunluğuda cabası :KK43:

Tatlım şu bohça olayına falan hiç girmeseydiniz keşke.Gerçekten fuzuli masraf oluyor,yorgunluğuda cabası :KK43:

canım ya nişanlımın tarafının bişey istediği yokda annemin hevesleri öldürecek beni 1 haftadır evde çeyiz toparlamakla meşguluz hala hiç bişey toparlayamadık

nilaycım nasılsın dün aramışsın duymadım selçuklardaydım babalar günü nedeni ile pazar günü gidemedim dün gittim sonra seni aradım ama sende duymadın

nilaycım nasılsın dün aramışsın duymadım selçuklardaydım babalar günü nedeni ile pazar günü gidemedim dün gittim sonra seni aradım ama sende duymadın

İYİYİM CANIM öylesine aradım sayılır sonradan aradığını duymadımm gördüğümde geç olmuştu :))))

Günaydin kizceler ;=)))

Ay Rasiba kizzzz, evleniyon mu ;=))
Benimde bu Cuma Kinam var. Ay keske olmasa. Ben su an hiiiic istemiyom. Aglamiyacagim!!!!

Günaydin kizceler ;=)))

Ay Rasiba kizzzz, evleniyon mu ;=))
Benimde bu Cuma Kinam var. Ay keske olmasa. Ben su an hiiiic istemiyom. Aglamiyacagim!!!!

canım ya senle beraber bende heyecanlandım şimdi bende kına istemiyorum davetiyelere yazdırmadım kendi aramızda ufak bişey yapcaz

Ya benim Kinama sirf kadinlar davetli. Yinede 60 kisiyi astik :umursamaz:
Ay bide yapilacak daha cok is var. Bugün askimin is görüsmesi var saat 16'da. :Saruboceq:
Ikimiz ayni pozisyona bas vurduk. Ikimizide davet ettiler. Insallah iki kisi alirlar :Saruboceq:

Wow 12 gün, ne güzel ama evin, herseyin belli ;=))
Askin ile ayni evde kalacaksin. Uyandiginda onu göreceksin ;=)))

canım ev bugün temizleniyor. yarından itibarende eşyalar gelmeye başlıyo :)))))
hayatımın yeni sayfası 12 gün sonra açılıyor. bakalım gelen günler bize neleri gösterecek :)

X