2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

helooooo beauty bride's ben geldim.duydum ki nilayın canı sıkılmış atladım geldim hemen :))

aslında atmayacaktım canım, ne o öyle gavur adeti diyodum :) Ama gecenin sonunda bi baktım elimde çiçek savuruyorum :)

valla o çiçek olayını ben çabuk çözdüm.ilk dansa başlamadan bi dakka dedim elimle millete gittim çiçeği koydum masaya,bidahada çıkana kadar elime almadım.hahaayyy çok akıllıyım canımm

geceyimben hoşgeldin bu arada canım.umarım düğünde herşey istediğin gibi gitmiştir.nasıl alıştın mı yeni hayatına birazda olsa.benim nerdeyse 1 ay oluyo hala daha sabah kalktığımda bu adamın benim yatağımda ne işi var diyorum.

aaaa kız daha ne pas verecem... Ben size verdiğim pasları beyime vermiş olsaydım şimdiye 8 defa evlenmiş olurdum.. Dakka başı bisey yazıyorum yahu...

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

iyiyim nilaycım koşturup duruyorum.iş biyandan ev işleri bi yandan.offfffffffffff

offlama kızz valla vazgeçerimm

Günaydın arkadaşlar,huzurlu bir hafta dilerim.

Elifcim,eşin kendi işnimi yapmak istiyor?Başka bir işte çalışır mı,bir şeyler yapmaya çalışayım.Kipa nın yanına Özdilek alışveriş merkezi açılıyor içinde epey mağaza olacak,koçtaş...........vs,oraları bir araştırın.15 gün sonra açılıyor.
Benim kek evi,şu anda askıda biliyorsun bizde yeni işyerini açıp umduğumuzu bulamadığımız için maddi olarak sıkıştık.Eski işyerimizi yeniden aldık,şimdi iki işyeri var,yeniyi satacağız.

mısracım oraya başvurdu bile.zaten markete veteriner arıyorlarmış et reyonlarının kontrolü için.başvurdu ama cevap yok henüz :KK43:

başka işte de çalışacak artık mecburen.2 ay oldu kendi branşında iş bulamıyo.varsa bildiğin eleman arayan yerler haber verirsen sevinirim canım.

Bu arada tüm arkadaşlara merhaba umarım keyifler iyidir.
Yasmincim noluyo tatlım sana böyle,üzülüyorum bak ama :KK43:

ay kızlar ben anca geldim, bugün sizinle yeterince ilgilenemedim toplantı falan filan kusura bakmayın... Yarın fotolarla hizmetinizde olacağımmmmm

X