2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Yaşasın demek fotolar geliyor sevindirik oldum birden:)

valla haa foto eklendiğinde yeni bişeyler yaptığınızda sizler kadar mutlu oluyorum :1hug: benim nie olmuo yaa hiç şöle alınan felan da ekleyemiom laelaelaelaelae nese evi bi tutayım boş evi eklerim kızlarr delikafadulden

canım nerde olacak nikahın. benim nikahım oldu biliomusun soyadım felan değişti yaa da düğün dernek yapmadan kaydirigubbakcemile selçuklu nikah dairesinde kıydırdık biz

bilmiyorum cnm valla
olsunda nerde olursa olsun valla

yine gelin alma olacak
daha sonra nikah salonuna gidilip nikah kıyılacak opuyorumnanaktan

nikah gününü başvuruda hemen veriyorlar mı kızlar yaa

eski sille yolu varya tren yolunun orada
asya lahmacunun arka tarafına düşüyor
3 kat 450 tl
bireysel kombili 3+1

bizim ev tarafta kız :roflol: çok yakın yani asya lahmacuna. hayırlı olsun canım. mutluluk dolu bi yuva olsun inşallah :Saruboceq: çok da iyi tutmuşşunuz valla alkisalkisalkis

Biraz gülmeye ne dersiniz?

KESMECE BUNLAR
Yoğun bir günün ardından akşam eve gidilir. Giderken marketten de çok güzel bir karpuz alınır. Kapı çalınır ve makyajını yapmış, güzel bir kıyafetle karınız karşılar. Yemek masası tüm ihtişamıyla, mumlarıyla salonda kuruludur. Aranızda evlilik yıldönümünde karısına karpuz alan benden başka bir genetik facia varsa, bir adım öne çıksın lütfen. :roflol:

HAKKIMI KULLANIYORUM
Prezarvatiflerle siyah ayakkabılarımı parlatıyorum, süper oluyor. Doğum kontrol haplarını da çiçeklerime veriyorum, iyi geliyor. Ben kötü bir şey yapmıyorum, sadece istihkakımı kullanıyorumdelikafadulden

GÖNLÜMÜZ ZENGıN
7. sınıfa giden kızım karne hediyesi olarak Avrupa tatili, 1.sınıfa giden oğlum da havuzlu villa istiyor. Bu durumda ben de soyadımı Sabancı ya da Koç yapmak istiyorum. Aşağısı kurtarmaz bizi!

ANLATAMADIM SANIRIM
Out-door yapsak ya, değişiklik olur." dedim. "Tamam, kapıyı açık tutarız." dedi. Ben bu adamın ıngilizce bilgisinden çok seksle ilgili bilgisinden şüphe ediyorum artık. :sm_cool:

EŞŞEK ŞAKASI-HARBıDEN EŞŞEKLıK YAPMIŞLAR
Ev arkadaşından birine diğerleriyle anlaşarak hayaletli, bol korku motifi olan bir şaka yapılır. Korkudan bayılan ev arkadaşı uzun uğraşlarla ayıltılamaz ve acilen hastaneye kaldırılır. Arkadaşın ailesi memleketten apar topar gelir. Doktorun konuşamama, hatta felçli kalma riski var sözü üzerine kendi içimizde geçici felç yaşanır. Tüm bunların sonunda aileye açıklama olarak banyoda ayağı kaydı düştü denilir ve bir daha kimseye şaka yapmamaya yemin edilir.

KENE ÜMıDı
Kayınpederim kendisine kenesavar sprey almış. Kayınvalidemin bununla ilgili yorumu hepimizi gülme krizine soktu: "Bu adamdan kurtulmak için ümidim keneydi, o da gitti. Acaba yurtdışına mı yollasak? Belki domuz gribi kapar." :roflol:

Yok :roflol:
Kilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle rejim kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!" :roflol::roflol:

bizim ev tarafta kız :roflol: çok yakın yani asya lahmacuna. hayırlı olsun canım. mutluluk dolu bi yuva olsun inşallah :Saruboceq: çok da iyi tutmuşşunuz valla alkisalkisalkis

komşu oluyoruz desene :))
bizim alt kat vardı ama tutulmuş
aynı ev sahibinindi
o da 450

sen fiyat olarak ne civarda arıyosun

Biraz gülmeye ne dersiniz?

KESMECE BUNLAR
Yoğun bir günün ardından akşam eve gidilir. Giderken marketten de çok güzel bir karpuz alınır. Kapı çalınır ve makyajını yapmış, güzel bir kıyafetle karınız karşılar. Yemek masası tüm ihtişamıyla, mumlarıyla salonda kuruludur. Aranızda evlilik yıldönümünde karısına karpuz alan benden başka bir genetik facia varsa, bir adım öne çıksın lütfen. :roflol:

HAKKIMI KULLANIYORUM
Prezarvatiflerle siyah ayakkabılarımı parlatıyorum, süper oluyor. Doğum kontrol haplarını da çiçeklerime veriyorum, iyi geliyor. Ben kötü bir şey yapmıyorum, sadece istihkakımı kullanıyorumdelikafadulden

GÖNLÜMÜZ ZENGİN
7. sınıfa giden kızım karne hediyesi olarak Avrupa tatili, 1.sınıfa giden oğlum da havuzlu villa istiyor. Bu durumda ben de soyadımı Sabancı ya da Koç yapmak istiyorum. Aşağısı kurtarmaz bizi!

ANLATAMADIM SANIRIM
Out-door yapsak ya, değişiklik olur." dedim. "Tamam, kapıyı açık tutarız." dedi. Ben bu adamın İngilizce bilgisinden çok seksle ilgili bilgisinden şüphe ediyorum artık. :sm_cool:

EŞŞEK ŞAKASI-HARBİDEN EŞŞEKLİK YAPMIŞLAR
Ev arkadaşından birine diğerleriyle anlaşarak hayaletli, bol korku motifi olan bir şaka yapılır. Korkudan bayılan ev arkadaşı uzun uğraşlarla ayıltılamaz ve acilen hastaneye kaldırılır. Arkadaşın ailesi memleketten apar topar gelir. Doktorun konuşamama, hatta felçli kalma riski var sözü üzerine kendi içimizde geçici felç yaşanır. Tüm bunların sonunda aileye açıklama olarak banyoda ayağı kaydı düştü denilir ve bir daha kimseye şaka yapmamaya yemin edilir.

KENE ÜMİDİ
Kayınpederim kendisine kenesavar sprey almış. Kayınvalidemin bununla ilgili yorumu hepimizi gülme krizine soktu: "Bu adamdan kurtulmak için ümidim keneydi, o da gitti. Acaba yurtdışına mı yollasak? Belki domuz gribi kapar." :roflol:

Yok :roflol:
Kilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle rejim kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!" :roflol::roflol:

süppersinnnnnnnn mısraaa :roflol::roflol::roflol:

:lepi:

orkide düğün salonunda kule sitenin karşısında canım.2 ağustos pazar akşam 6 dan 12 ye kadar. gelsene valla düğüne sositososito seninki nerde ne zaman

26 temmuz olacak sanırım
12 temmuz istedim teyzesinin kızının düğünü varmış
19 temmuz kandil
bari 26 sı olsun dedim
ama kesin değil inş.olur

bende seni nikahıma beklerim
haber ederim o zaman
hem tanışmış oluruz

komşu oluyoruz desene :))
bizim alt kat vardı ama tutulmuş
aynı ev sahibinindi
o da 450

sen fiyat olarak ne civarda arıyosun

300 le 400 arası gibi arıyoruz canım bizde inşallah. ben evlendikten sonra bi müddet çalışmıcam çünkü ondan uygun arıyoruz. yatcam dinlencem biraz kaydirigubbakcemile3

26 temmuz olacak sanırım
12 temmuz istedim teyzesinin kızının düğünü varmış
19 temmuz kandil
bari 26 sı olsun dedim
ama kesin değil inş.olur

bende seni nikahıma beklerim
haber ederim o zaman
hem tanışmış oluruz

tamam canım çok memnun olurum.kocişimle geliriz :kedi: inşallah istediğin tarihe olur nikah. bence gidip başvurup gün alın. bu aralar yoğunmuş çünkü. şimdiden başvurursan istediğin tarihe verirler canım

300 le 400 arası gibi arıyoruz canım bizde inşallah. ben evlendikten sonra bi müddet çalışmıcam çünkü ondan uygun arıyoruz. yatcam dinlencem biraz kaydirigubbakcemile3

oohh oohh ne güzel
sen nerde çalışıyorsun
yani sekreter yazıyorda
nerde sekreterlik yapıyorsun

X