2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu kadar heyecanlı mutlu stresli günlerimizi ve daha birçok sıkıntımızı hiç birbirimizi tanımadan burda paylaştık ve kimse birbirine ne kızdı ne sinirlendi sizleri tanımasam herşey bu kadar kolay ve zekli olmıyacaktı.heleki burda nilayı tanımasam gelinliğim bile hazır olmayabilirdi ama şimdi bu düğün heyecanını bana yaşattığınız için ve her konuda her sorunumu sabırla dinleyip bana hem moral hemde akıl verdiğiniz için hepinize ok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum

bu kadar heyecanlı mutlu stresli günlerimizi ve daha birçok sıkıntımızı hiç birbirimizi tanımadan burda paylaştık ve kimse birbirine ne kızdı ne sinirlendi sizleri tanımasam herşey bu kadar kolay ve zekli olmıyacaktı.heleki burda nilayı tanımasam gelinliğim bile hazır olmayabilirdi ama şimdi bu düğün heyecanını bana yaşattığınız için ve her konuda her sorunumu sabırla dinleyip bana hem moral hemde akıl verdiğiniz için hepinize ok ama çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum

ayy bugün çok duygusala bağladık ağlıcam şimdiii senağlama

haydee gene başlamışız ağlaşmayaaa:gitme:

hepimizin aynı dönem evlenmesi çok kötü oldu mübarek hepimiz aynıyız. tesellide veremiyoruz artık birbirimizee

kızlar bu günde benim eşyam kamoyona yüklenecek. kamyonu bekliyoruz şu anda. koliler koridorda yığılı durumda. bende epey burukum... off birde adet oldum bu gün tam psikopata bağladım...

hepimiz herşeyimizi paylaştık hep beraber güldük hep beraber ağladık :) iyiki varsınız:))
ama ağlamayalım artık :))

kızlar bu günde benim eşyam kamoyona yüklenecek. kamyonu bekliyoruz şu anda. koliler koridorda yığılı durumda. bende epey burukum... off birde adet oldum bu gün tam psikopata bağladım...

canım yavaş yavaş artık çeyizler evden çıkmaya başladıı :) hem heyecanlı hem hüzünlü bi an :)) inşallah herşey gönlünüzce olur

Günaydin kizceler mafoldumben
Beni sabah sabah üzdünüz. Bende sizi seviyom uleeeennn mafoldumben Tutmayin beni ;=)))
Bende dün aksam, odam bosalinca nasil olacak diye düsündüm, dün de hüzünlendim durduk yerde.
Nilay seni cok iyi anliyorum mafoldumben

Ay neyse Gece canim, cooooook tatli olmussun Kinandada. Resimlerin devamini bekliyoz...;=)))

slm kızlarrrr
nedir bu hüzün yahuuu :eek:lmaz:
kızlarımın çeyizleride gidiyo artıkk herkesi için hayırlısı olsunn

4917_1100945890530_1433160685_30468334_135734_s.jpg

X