- 10 Kasım 2007
- 11.953
- 2
- 39
rasibam vallahi stresli kuzum yaa inş herşey yolunda gider. biz aracıda ayarladıkta bir gelinlik kaldı sorun işte. inş oda güzel olur kafama takılan başka br şe yyok allahın izniyle a.s sende ne var ne yokgünaydın kızlarr bigün daha geride kaldı zaman gittikçe daralıyo neler hissediyorsunuz
benim evlenip yerleşeceğim şehir farklı.4 saatlik bir yol var arada.pazar günü eşyalarımı götürüp pazartesi yerleştirip döndüm.yarın yine gideceğim
bu yol işi beni geriyor.aynı şehirde olsam hergün gidip bi işimi yapsam daha rahat olur.aileler uzak karşılıklıı çoğu zaman konuşulamıyor.bişey olduğunda gelin ve damat olarak biz önce birbirimize iletiyoruz.buda bazen sorun yaratıyor.
henüz br sorun yaşamadık ama zaman daraldıkça hazırlıklar daha somut bir hal aldıkça ufak ufak sıkıntılar kendini gösteriyor.
tatlı telaş bunlar ama öfff valla ne yalan söliimm bazen sıkıntı basıyo lmaz:
canım sen gene iyi 4 saat uzağa gidiyorsun ben 12 saat uzağa gidiyorum :çok üzgünüm: salı eşyam burdan çıkacak ben cumartesi gidicem haftaya bir kaç günde halletmeye çalışıcam. betern beteri var :çok üzgünüm: