- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne bilim. Kim bilir ne aldilar :sinifsinif: Ilk bohcam olacak, Biz diger bohcalari yapmadik. Insallahrezil etmezler beni....
inşallah canım sen gönlünü ferah tut:))
sen almayandasın ailen türkiyede onlarda türkiyede mi??
yani bohça verme işi burda mı olacak
Ay yok kiz, ben utanirim mafoldumben Sanirim serdirtmiyecegim. Zaten sacma. Sadece dis kilifini görürler hihoyyyt Nasil ama?AYY jülide kuzumm kullanılmış bişey koyarlarsa sen neden rezil olacakmışsın onlar olsun rezill kötükedihüso klava:
Ay yok kiz, ben utanirim mafoldumben Sanirim serdirtmiyecegim. Zaten sacma. Sadece dis kilifini görürler hihoyyyt Nasil ama?
Nisanlim Bosnak göcmeni. Teyzeside Bosnak ile evlendi. Zaten anneanneside pek türkce bilmez. Simdiye kadar (ki 4 senedirli nisanliyiz) ikinci kez teyzesi gelecek bize. Anneanneside ilk defa gelecek. Ailem pek onlar ile kaynasmadi. Ama bu hafta sonu tanisacaklar :sinifsinif:
benimki de bulgar göçmeni canım vereliniortak ailesinin konuşması farklı. annesi ii konuşuo. annesi özbek. babası bulgar göçmeni. bende özbeğim zaten a.s
Nisanlimin almanyadaki ailesi hem farkli konusuyo, hemde konusmuyo. Yani konusanlarda acayip bir sive. Dedigim gibi teyzesi türkce bilmiyo, ablasida pek bilmez. ANneannede pek bilmiyo. Türkiyede pek yasamamislar. Sancak'tan türkiyeye göc ettiler, ama türkiyede sadece 5 sene kalmislar.
kızlar düğünden sonrada dil derslerine gidin:))
eşleri öğretir o zaman :)))))))
bulgarlar farklı konuşmazki şive değişiktir, bazı kelimelerde oynanır sonuçta anlaşılır denilen.