2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydınn kızlarr

aydi çok şeker bi gelin olmuşsun bi ömür boyu mutluluklar diliyorum..

suzi takma kafanı boşver çok terbiyesizce davranıyorlar haklısın ama üzme kendini :KK43:((

bugün beyaz eşyalarım geliyo halılar geliyo yatağım geliyoo ama evdeki tadilat hala tam olarak bitmedi ev hiç de istediğim gibi temizlenmiyo sinir oluyorum kızlar yaaa

yasmin ne tadilatı yapılıyor eve bu hafta bitmicekmiydi.
temzilenir ev merak etme çeyiz serilince biter işiniz.

günaydınn kızlarr

aydi çok şeker bi gelin olmuşsun bi ömür boyu mutluluklar diliyorum..

suzi takma kafanı boşver çok terbiyesizce davranıyorlar haklısın ama üzme kendini :KK43:((

bugün beyaz eşyalarım geliyo halılar geliyo yatağım geliyoo ama evdeki tadilat hala tam olarak bitmedi ev hiç de istediğim gibi temizlenmiyo sinir oluyorum kızlar yaaa

heyecandandır kuşum bende aynı durumdayım aklıma geldikçe kalbim sıkışıyo sankii

ayyy 24 gün kaldıııııııııııııııı

ay canım bende 24 gün kala falan evi yerleştiricem nasipse. delikafadulden
önümüzdeki salı eşyalar gidiyor hafta sonuda biz gidiyoruz allahın izniyle. 1 hafta falan kalırım herhalde. delikafadulden

lanet falan deme kız olurmu öyle, o senin en güzel günün olucak.
eğer ki görümcen o günde birşeyler derse sakın duyma umursama onu düğün bitsin balayın geçsin yaptıklarının ve söylediklerinin acısını çıkartırsın.
davetiye olayınıda annecinin dediği gibi yapın.
çeyiz sermeye gelmeyi düşünmüyordur umarım.
öyle bir ihtimal varsa bizde erkek tarafı gelmez deyiver o günde onu kafana takmazsın.

kızlarr evleriniz hayırl olsunn:)))
nilay kız boşver temiz olmasın sen temizlersin sonra:)))

burcu kız seni göremicek miyiz 1 haftaa:KK43:

lanet falan deme kız olurmu öyle, o senin en güzel günün olucak.
eğer ki görümcen o günde birşeyler derse sakın duyma umursama onu düğün bitsin balayın geçsin yaptıklarının ve söylediklerinin acısını çıkartırsın.
davetiye olayınıda annecinin dediği gibi yapın.
çeyiz sermeye gelmeyi düşünmüyordur umarım.
öyle bir ihtimal varsa bizde erkek tarafı gelmez deyiver o günde onu kafana takmazsın.

maalesef canım çeyiz sermeye gelicekler :KK43:((
ama ev temilziğine hiç karışmıcam ya gitsin kendileri temizlesin yada gitsin birisini tutsun
bende bundan sonra fazla karışmıcam istediğim gibi hareket edicem yoksa olan bana oluyor.
dün akşam nişanlıma demişti m beni anneme şikayet etti diye oda gitmiş bi sürü şey söylemiş kocası için o kim oluyoda davetiyeme karışıyo demiş. ohhh iyi olduuu

ama ev temilziğine hiç karışmıcam ya gitsin kendileri temizlesin yada gitsin birisini tutsun
bende bundan sonra fazla karışmıcam istediğim gibi hareket edicem yoksa olan bana oluyor.
dün akşam nişanlıma demişti m beni anneme şikayet etti diye oda gitmiş bi sürü şey söylemiş kocası için o kim oluyoda davetiyeme karışıyo demiş. ohhh iyi olduuu

yani yazdıklrını okuduğumda canım iyiki görümcem yok dedim inan :teselli:

yasmin ne tadilatı yapılıyor eve bu hafta bitmicekmiydi.
temzilenir ev merak etme çeyiz serilince biter işiniz.

ya kuşum ev sahibi yerleri parke kapılarıda amerikan yaptırdı ama adamlar hala kapıları bitiremedi bitek mutfağın kapısı kaldı ama bizi mahvettiler.. ben akşam evi temizliyorum adamlar gündüz eve girip içine ediyolar :KK43:((

bende 2009 yaz gelini olacaklardanım.15 gün sonra düğünüm.
bi atlatsam diye bakıyorum.her ne kadar rahatım stres yok desemde yinede var bişiler :kedi:

benim evlenip yerleşeceğim şehir farklı.4 saatlik bir yol var arada.pazar günü eşyalarımı götürüp pazartesi yerleştirip döndüm.yarın yine gideceğim

bu yol işi beni geriyor.aynı şehirde olsam hergün gidip bi işimi yapsam daha rahat olur.aileler uzak karşılıklıı çoğu zaman konuşulamıyor.bişey olduğunda gelin ve damat olarak biz önce birbirimize iletiyoruz.buda bazen sorun yaratıyor.

henüz br sorun yaşamadık ama zaman daraldıkça hazırlıklar daha somut bir hal aldıkça ufak ufak sıkıntılar kendini gösteriyor.

tatlı telaş bunlar ama öfff valla ne yalan söliimm bazen sıkıntı basıyo :eek:lmaz:

geliceklermi :eek:klava:
ama erkek tarafı gelmez gerçektende çeyiz sermeye bizde öyledir.

evet:roflol: aşkım askeri tır ayarladı alıp getiriyor:roflol:

yok annem görüşemiycez:gitme:

oo iyi o zaman rahat rahat sığarsın kaydirigubbakcemile3

ya kuşum ev sahibi yerleri parke kapılarıda amerikan yaptırdı ama adamlar hala kapıları bitiremedi bitek mutfağın kapısı kaldı ama bizi mahvettiler.. ben akşam evi temizliyorum adamlar gündüz eve girip içine ediyolar :KK43:((

tatlım, tek kapı kalmış olur oda bugün dert etme. dış kapının kilidini değiştirin.

bende 2009 yaz gelini olacaklardanım.15 gün sonra düğünüm.
bi atlatsam diye bakıyorum.her ne kadar rahatım stres yok desemde yinede var bişiler :kedi:

hoşgeldin,

kızlar gün yaklaştıkça mı oluyor ne oluyor böyle. stresler artıyor valla. iila ki sorunlar çıkıyor. takmadan olmuyor.. ama susuyordum herşeye şimdi herkese cevabını yapıştırınca hiiiç stres kalmıyor valla :sm_cool::teytey::smiley-cool:

X