2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlarr:))))

off nişanlım arıyıp duruyo illa sen bastır istediğini diye. davetieci bana çok yakın ne yapcam şaşırdımmm

bneim annemde hapa kesinlikle kızıyor başka yolumu yok diyo hatta balayında denize girmeme bile kızıyokaydirigubbakcemile3

kızlar düğünden bir hafta önce regl olucam ve düğünde de balayında da rahat edicem :)))))

günü şaşşasa 1 aydan fazla şaşmaz herhaldee:))düğünüm 5 temmuzda ve bne 28 mayısta regl olmmuştum :))

Kafan niye karisti dalinacim?

canım dış mekan çekimi istiyorum ama bütçemiz kısıtlı fotocuyu takı parasıyla ödemeye karar verdik çünkü, izmirde foto remzi diye bi yer var herkes orada çektirir düğün fotolarını ama bn nişanda gittim 3 poz çektirdim ama hiç memnun kalmadım :gitme: pek bi kötü oldular bence
düğündekilerde kötü olsun istemiyorum bak aysunun ne güzel kayınperi halletmiş gerçi aşkım babasıyla görüşmüyo bitek annesi var ama taki annesinden bin beter teyzesi bide ablası hiç destek vermiyolar sadece köstekler yaaaa

bnde her ayın 1de regl olurdum geçen ay 5de oldum bu ay hala tık yok, yüzüm bütün sivilce dudağımda kocaman ucuk sinir sıkıntı üstümde
temmuzda 5ile 15 arasında falan olursam hap kullanmaya başlıcam ve iki düğünüde ve balayınıda atlatçam
dublenin gibi davetiye mevzusu bizdede açıldı neymiş tekirdağdakileri onlar orda bastırcakmış yok öle bişi dedim aşkıma burdaki başka ordaki başka olmaz dedim sanki parayı kendileri vercek sinir şeyler
asıl kıyamet 15inde kopçak aşkım izine geldiğinde bi ara telde annesiyle baya kavga ettiler çok üstüne geldiler aşkımın çok üzülmüştü tabi bizde onların yüzünde çok kavga ettik, 2 haftadır çok çok güzel anlaşırken çıkarcaklar bi maraza yine, oğlu askerde aydan aya belkiii arıyo kinerde bni arıcak
geçen yine şu arama mevzusundan çıktı konu aşkım çok üzülüyo boşver aşkım dedim 2 ayımız kaldı biz kalcaz başbaşa dedim hiç üzülme biz birbirimize yeteriz dedim demezmi ozamanda biz küçüğüz diye bizden beklicekler aramamızı bn temmuzdan beri bekliyom aramalarını ama bikere aradılar dedim bnde senede 1 kere ararım dedim :umursamaz:

bunlardan daha çok çekçez gibi duruyo ama bnde aşkımı ailesinden soğutmayı bilirim ama yapmıyom aşkım kırma geri dönülemicek sözler sarfetme o senin annen vs diyorum

kızlar bn kaçar
annişkomun canı su böreği çekmiş kaydirigubbakcemile3
ona yardım edim biraz yufka açim

Ay kizlar birsey diiycem. Bizim dügün Istanbulda olacak ya? Bizlerde su an almanyadayiz ya? Bohca haftaya gelecekmis. Annem bir sürü insan cagirdi :gitme: Yengemler, teyzemler filan.
Ay bohcada umarim güzel seyler vardir. Kullanilmis birsey yokturdur insalla. Rezil olurum ailemin önünde. Ay bide Teyzesi gelecek. O türkcede konusamiyo...

Ay kizlar birsey diiycem. Bizim dügün Istanbulda olacak ya? Bizlerde su an almanyadayiz ya? Bohca haftaya gelecekmis. Annem bir sürü insan cagirdi :gitme: Yengemler, teyzemler filan.
Ay bohcada umarim güzel seyler vardir. Kullanilmis birsey yokturdur insalla. Rezil olurum ailemin önünde. Ay bide Teyzesi gelecek. O türkcede konusamiyo...

yok artık bohçanı da kullanılmış koymaya utanırlar artık. senin nişanlın nereli canım.teyzesi nie bilmio yani türkçe CADIARZU merak etme sen oralardan taa buraları. inşallah herşey gönlünce geçer opuyorumnanaktan

Nisanlim Bosnak göcmeni. Teyzeside Bosnak ile evlendi. Zaten anneanneside pek türkce bilmez. Simdiye kadar (ki 4 senedirli nisanliyiz) ikinci kez teyzesi gelecek bize. Anneanneside ilk defa gelecek. Ailem pek onlar ile kaynasmadi. Ama bu hafta sonu tanisacaklar :sinifsinif:

X