2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

suzancım herşeyi en iyi şekilde halledeceğinden eminin ipleri eline almanın zamanı gelmiş bu senin düğünün senin evin senin hayatın onların karışmaya hakları yok zaten

neyse kızlar bende kaçayım da yemek yapmaya çalışayım bari :))

öpüyorum hepinizi ve de sizleri çok sevdiğimi söylemek istiyorum burda çok güzel şeyler paylaştık paylaşıyoruz da iyiki varsınız Şeniz

Ay canim, hiccc kafana takma bunlari ya... Nedense hep böyle karsi taraf. TV'de Kaynanalari gösterirler ya. Gercekten cogu böylelermis. Hic önemli degil. Ben böyle herseyi takmiyom. Sende takma canim.

Ne güzel iste canim. Bunlarin aldiklari ömür boyu evinde yapisik kalmiyacak ya? Takma bence. Ama Davetiye olayi cok yanlis yani. Bence git sen sec yani.

selammmm kızlarrrr...
taze gelin geldiii.....
düğünü de olaysız atlattıktan sonra huzura ermiş bir şekilde evimde oturuyorum şu anda...
gerçekten şaka gibi...2 gündür işe gidiyorum ve evde de işleri toparlamaya çalışıyorum...düğünün yorgunluğunu üzerimden atamadığım iiçin halaaa sersem gibiyim ama...
ama gerçekteeennn çoookkk mutluyummmm...:)
işte size ilk karee....

35589611.jpg

a.s.öncelikle herkese selamlar ben buraya yeni üye oldum.Amacım bir konu hakkında fikirlerinizi almak, 8 yıldır beraber olduğum yani liseden beri sevgilim herşeyim canım askere gidecek, ben ona öyle birşey armağan etmek istiyorum ki beni hiç unutmasın baktıkça hatırlasın. Vizontele diye bir filmde örneğin kız çocuğa yarasının kabuğunu veriyordu böyle değişik bir şey istyrm yardımcı olursanız sevinirim teşkrler.:asigim:

julide canım elbisen bi harikaaa. çok hoşuma gitti. güle güle mutlulukla giyersin o gün inşallah zemuszemus

suzan canım bunlar gerçekten laftan anlamıolarmış. davetiyeni kızlarında dediği gibi git bastır beğendiğini. gıcıklar yaa.karılı kocalı gıcık oldum görümcene :eek:klava: perde ve halıyıda evine geçtiğinde halledersin canım. lafını eksik etme görümcenden.

aysuncum çok çok çok güzel bi gelin olduğunu söylemiştim fotoları ilk eklediğinde tekrarlıyorum çok şugar gelin olmuşşun opuyorumnanaktan

aydiii hoşgeldinna.s. çok mutlu olduğun her halinden belli canım ne güzel. ömür boyu yüzün hep böle güler inşallah.

günaydııııııııııınnnnnnnnn bu arada hepinize güzeller :sm_cool:

a.s.öncelikle herkese selamlar ben buraya yeni üye oldum.Amacım bir konu hakkında fikirlerinizi almak, 8 yıldır beraber olduğum yani liseden beri sevgilim herşeyim canım askere gidecek, ben ona öyle birşey armağan etmek istiyorum ki beni hiç unutmasın baktıkça hatırlasın. Vizontele diye bir filmde örneğin kız çocuğa yarasının kabuğunu veriyordu böyle değişik bir şey istyrm yardımcı olursanız sevinirim teşkrler.:asigim:

hoşgeldin sedeflisiyah.. erkeklere hediye alma konusunda hiç becerikli diilimdir.kaydirigubbakcemile3 benim nişanlım askere gideceğinde içimden ne geliosa yazıp giydiği ceketin içine koymuştum opuyorumnanaktan yanınada ikimizin en sevdiği fotosunu koymuştum. otobüse bindirirken son sarılmamda, binince iç cebine bak hayatım demiştim. o mektubu hala saklar.hep cüzdanında :asigim:

aydiiiiiiiii gerçekten peri kızı gibi olmuşsun samimi söylüyorum çok beğendim tatlım...
hayırlı uğurlu olsun böyle sorunsuz bir düğün allah bizede nasp etsin inşallah....

enişt bey seçmiş birrde o kötü seçmezmişş

ayy deliricem yaaaaa
yeter bi insanın üstüne bu kadar da gelinmez ki canım

görümcem kendi eltisi evdeki koltukların yerini değiştirmiş diye kıyameti koparmış bana bunu kendi anlatıyo. şimdi kendisi ne demeye benim evime karışıyo acaba????

kesin zamanında onada karışmışlar içinde ukde kalmış oda sizden çıkartıyor acısını
delimidir nedirr:eek:klava:
bak kızdırmasın bizi toplaşır geliriz alimallah :mymeka:

Günaydın, hayırlı sabahlar.

ahh tubişim sormaa aradım görümcemi diyoki alt tarafı davetiye kötü olmaz kötü seçmez eşim dedi. bende kötü diye demiyorum ben seçme k istiyorum dedim. ya bana o bastıracağınız yerden katalog yollayın yada ben istediğim yerden bastırtıyorum dedim

gerçekten çok iyi dayanmışsın, ben olsaydım iç savaş çıkarmıştım :eek:lmaz:
davetiyeyi bastırdık falan derse kendiniz dağıtın o zaman dersin ben kendi istediğimi yaptırıcam diyebilirsin. herşeye karışmış nasıl biri bu :eek:klava:

aydi, hoşgeldin. ne kadar mutlu görünüyorsun ağzı kulaklarında tabiri vardır ya o misalsin aynı Allah mutlu mesut etsin canım.
kına resimlerinide ekle.

kızlar günaydınnnnnn
ben öyle diyince görümcem annemi aramış beni şikayet etmiş neden böyle yapıyo alt tarafı davetiye millet yüzüne bile bakmıyo. o niye o kadar sorun çıkarıyo demiş.
annemde kendi beğenmek istiyo bumu sorun demiş. herkes kendi beğenmek ister demiş. görümcem de biizm akraba vardı onada biz bastırdık götürdük onlar hçşeyini görmedi ama sorunda yapmadılar demiş. artık hiç bişeye karışmıyorum ne yapıyolarsa yapsınlar demiş.

annemde bana kızdı önce bırak ne halleri varsa görsün dedi. şimdi düğün üstü bu yüzden mi tartışıcaz dedi. sabahta dayanamadı onlar kendilerine bastırsın biz kendimize bastırırz artık bunlarla uğraşmayalım dedi

burcu, stresten ağrıyordur. zaman yaklaştıkça daha çok şey çıkar.

double, ne sinir bir kadın görümcen. annende keşke karışmasan sorun olmazdı zaten falandeseydi.
belki anlardı yaptıklarını. çok sinir oldum.

X