2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok canım yaa şaka yapıyorum olabilir insanlık hali
hayrola neden keyfin yok

perdemi görümcem bana sormadan kafasına göre yaptırmış (bana hala demedi anneme söylemiş 2 hafta oldu)
halıları kafasına göre almış bana göstermedi görmek istediğim halde modelini tar,f etti
davetiyemide eşi beğenmiş onlar basılacakmış

bu sefer kıyameti koparttım tabiii

amanın tülden sonra onlardamı
yuh artık, kendi evlenirken ona ölemi yapmışlar

ahh tubişim sormaa aradım görümcemi diyoki alt tarafı davetiye kötü olmaz kötü seçmez eşim dedi. bende kötü diye demiyorum ben seçme k istiyorum dedim. ya bana o bastıracağınız yerden katalog yollayın yada ben istediğim yerden bastırtıyorum dedim

perdemi görümcem bana sormadan kafasına göre yaptırmış (bana hala demedi anneme söylemiş 2 hafta oldu)
halıları kafasına göre almış bana göstermedi görmek istediğim halde modelini tar,f etti
davetiyemide eşi beğenmiş onlar basılacakmış

bu sefer kıyameti koparttım tabiii

kesinlikle çok haklısın
kendi evinimi düzüyor ki kendi kafasına göre seçiyor
bence beğenmediğin halı olursa git değiştir ama perdeler ölçü alındığı için zor tabi
davetiye işinde de katalog göndersinler bari bu kadar da olmaz ki ay bak ben sinirlendim şimdi

canım eve bi geçeyim gidip dğiştiricem hepsini perdeyide halıyıda
ister kırılsınlar ister gücensinler

enişt bey seçmiş birrde o kötü seçmezmişş

ayy deliricem yaaaaa
yeter bi insanın üstüne bu kadar da gelinmez ki canım

görümcem kendi eltisi evdeki koltukların yerini değiştirmiş diye kıyameti koparmış bana bunu kendi anlatıyo. şimdi kendisi ne demeye benim evime karışıyo acaba????

bn geldimmmm kaydirigubbakcemile2
duşumu aldım yemekleri yaptım vede burdayımmm
doublebump canım bence bu kadar izin verme baksana kaptırmış bunlar resmen kendini :eek:klava:

bu sefer ki onlara ders olur canım aradım konuştum zaten. kendi bildiğim davetiyeyi bastırıcam
yeri geldiinde de lafımısöylicem ölene kadar da susmucamm

enişte bey kendi evlenirken kullansaymış davetiye seçme hakkını bu neya
herşeyin tadını çıkara çıkara evini döşemek isterken seni bundan nsl mahrum bırakırlar

sadece davetiye olsa neyse yine bişe demicem
gitti halıyı perdeyide kafasına göre aldı

illa adamı dile mi getiricekler

kızlar bn yine çıkıyorum annem söleniyo benim yanımda durmuyon pc başındasın diye :umursamaz:
naz yapıyp bna

X