2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarrrrrrrrrrr :)))))))))))
Aydii canım bi ömür boyu mutluluklar dilerim.allah bi yastıkta kocatsın sizi

günaydın kızlarr:))

aydii canım mutluluklarr artık sende evliler kervanına katılıyorsunn:))

ay ağlayıcam şimdi senağlama

canım Allah mutluğunu daim etsn :1hug:

umarım gittiğin gibi mutlu dönersin Şeniz

heycanla bekliyorz seni a.s.

Günaydin kizceler.

Bugün cok sinirliyim. Offfffff

Dügün mekani 250 kisilik. Benim ailem 100 kisi olacak. Onlarda 150 idi ilk basta. Tam sigiyorduk, Ondan sonra biz 500 kisi olacagiz denildi. Sonra Biz 180 kisiyiz denildi. Dünde Biz 200 kisi olacagiz denildi. Üniversitenin bir yeri oldugu icin, Babam hal ediyo herseyi. Durmadan sayi degisiyo. Ama zaten o kadar kisi sigmaz ki!!!!!!

Sonra ben, Nisanlim, ve annem Istanbulda davetiyeleri sectik, begendik ve aldik. Kayinvalidem Kuaföre gitti o gün, gelmedi. Erkende Almanyaya döndü bizde. Ben gittim Davetiyenin yarisini aldim. yarisinida orada biraktim. Onlardan birisi Davetiyeleri alacakti. Ne dersiniz? Iki ay oldu, daha alinmadi. Belkide kayip olmuslardir. Sonra bide dün demez mi, niye davetiyenin üzerinde iki kisilik yazmadiniz? Neden gelirseniz bize dönün diye yazilmadi dedi. Madem öyle bir fikrin vardi? Neden bizimle beraber gelmedin, degil mi???

Bide saka olarak dedi ki. Eger fazla kisimiz gelirse, Julide sen ödersin dügünü. Ha ha cok komik.
Ay sinir oldum dün. Ha bide Nisanlimin Baba tarafindan kav kisi gelecek belli degil. Kari Baba tarafiyle konusmuyormus. Tamam da yani dügüne iki ay kaldi!!!!!

slm canlarım çok şükür artık bilgisayarım düzeldi artık hergün burdayım ya birçok şeyi paylaşamadım evlenenlerin yanında olamadım çok üzgünüm ama bundan sonra acısını çıkartacam 24 saat burdayım

jülide ne demekmiş o öyle ya düğün parasını sen ödiceksin deli mi bunlar yaa klava:
hiç kimseyi takma kafana canım nişanlın senden yanaysa bırak onları ne halleri varsa görsün. ben onları ciddiye aldım da ne oldu herşeyi kendi kafalarına göre halletiler bana soan dahi olmadı

hoşgeldin canımm
bi daha bırakmayız seni ona göre:)

SLM MİLLET GÜNAYDINa.s

AYDİİ SANA DA MUTLULUKLAR DİLERİMa.s. ALLAH BİR YASTIKTA KOCALTSIN CANIM:sm_cool:
HAYIRLISIYLA BİZİM DÜĞÜNDE BİR DAHAKİ AYhihoyyyt

Ay sakasi bile komik degil, degil mi? Ay hicbirsey istemedim simdiye kadar. Hersey ile ben ve ailem ilgilendi. Ben sadece davetiye sayisi istedim. Ve simdi bide iste isimler gerekiyo geleceklerin. Masa düzeni icin. Organizasyon firmasi bekliyo. Ay onlar birak sayiyi, daha davetiyeleri alip dagitmadilar bile. Offff....

hiç komik değil canım hemde.. nasıl insanlar anlamıyorum. benimkilerde halıyı perdeyi kafalarına göre aldıklar hala görmedim bana bile değil anneme demişler aldıklarını. davetiyiyide kendi kafalarına göre bastırıcaklar ama ben onlara gösteririm diyecek iki çift sözüm var onlara

selam kızlar,
bunalım oldum geçmişi okurken bu neya hepinizde bir sinir stres durumu var.
rahat olun azcık, zaman yaklaştıkça herşeye takılmaya başlamışsınız.

yasmincim, kapılar takılırken çok pislik olmaz eşyaları örtesin sonra bir sürüp silndimi tamamdır. sakin ol.

bol şanslar cicim:)

bana o şansı bile vermediler(

nasıl yani vermediler, tüllerin olmadımı sen seçmedinmi?

çook mutlu oldum, seni unutmuşum cidden okuyunca anam bu kız evlenmiş takvimdeki günlerde gitmiş dedim.

jülide, sakin ol canım sende eğerki öyle bir şey olursa sakın karışma, fazla insanınız gelicekse ona göre hazırlık gelin deyiver laf arasında sende şaka gibi. o zaman anlar kızdığını.

rasiba, hoşgeldin canım.

canım senindekide sabır taşı yanii ben olsam varya düğünden falan vazgeçerim ben halıları tek seçtim annemin evine gönderttim kaynanamın haberi bile yok ben bu kadar rahatken bile evlilik sıkıyor allah sabır versin sana

ahh tubişim ahhh

gitmiş görümem kafasına göre evin tüllerini yptırmış bana demedi de. anneme p.tesi söylemiş kaç güdür arar diyorum aramıyo

aynı şekilde halılarıda almış kafasına göre onları da görmedim sadece birisini gördüm

defalarca dedim bensiz gidip almayın die ama almışlar. ne diyim ben bunlara şimdi?? ne denir cnımm

Ay bunlarin hepsi mi deli yaaaa??? Bunlarin modelleri bozuk galiba.
Ne Nikah fidanina, ne davetiyeye, ne resimciyle, ne video cekim yapan kisiyle, ne süsleme ile, nede Oturma düzeni, ne müzik ile, Hicbirsey ile ilgilenmediler. Onlar misafir olarak gelecekler galiba dügüne.

rasiba canım kafayı yicem resmen yaaa(

haftasonu gelicekler bize o zaman konuşucam kim kırılır üzülür umrumda bile değil

Ay double, bide hali, perde'de her zaman degisecek seyler degil. Hani atamazsinda öyle. Yani cok yanlis birsey. Seni gercekten cok iyi anliyorum.

Ay bide birsey diycem.

Gecen gün annem mangal partisi yapti. Üniversite bitti diye. Simdiye kadar (5 senedirli nisanliyiz) hic birsey alinmadi bana. Sadece sözde ir yüzük taktilar. Yani birtek halasi bana bir kolye aldi. Iste herneyse. Üniversite bitti diye bana (sözde) bir taki almislar. Nasil cizik anlatamam. Bide kirliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…