kızlar kına gecesini sorunsuz atlattık,ev de hazır bir şekilde yeni sahiplerini bekliyor...
yarın gece bu saatlerde evimde olacağım...zaman çok çabuk geçiyor gerçekten...inananmıyorummmmmmm halaaaaa...
bana yarın için şans dileyin lütfenn..
hepinizin tüm istedikleri olur inşallah...mutluluklarrr...
evli bir bayan olarak en kısa zamanda görüşme üzereee...:)
Günaydin kizceler.
Bugün cok sinirliyim. Offfffff
Dügün mekani 250 kisilik. Benim ailem 100 kisi olacak. Onlarda 150 idi ilk basta. Tam sigiyorduk, Ondan sonra biz 500 kisi olacagiz denildi. Sonra Biz 180 kisiyiz denildi. Dünde Biz 200 kisi olacagiz denildi. Üniversitenin bir yeri oldugu icin, Babam hal ediyo herseyi. Durmadan sayi degisiyo. Ama zaten o kadar kisi sigmaz ki!!!!!!
Sonra ben, Nisanlim, ve annem Istanbulda davetiyeleri sectik, begendik ve aldik. Kayinvalidem Kuaföre gitti o gün, gelmedi. Erkende Almanyaya döndü bizde. Ben gittim Davetiyenin yarisini aldim. yarisinida orada biraktim. Onlardan birisi Davetiyeleri alacakti. Ne dersiniz? Iki ay oldu, daha alinmadi. Belkide kayip olmuslardir. Sonra bide dün demez mi, niye davetiyenin üzerinde iki kisilik yazmadiniz? Neden gelirseniz bize dönün diye yazilmadi dedi. Madem öyle bir fikrin vardi? Neden bizimle beraber gelmedin, degil mi???
Bide saka olarak dedi ki. Eger fazla kisimiz gelirse, Julide sen ödersin dügünü. Ha ha cok komik.
Ay sinir oldum dün. Ha bide Nisanlimin Baba tarafindan kav kisi gelecek belli degil. Kari Baba tarafiyle konusmuyormus. Tamam da yani dügüne iki ay kaldi!!!!!
slm canlarım çok şükür artık bilgisayarım düzeldi artık hergün burdayım ya birçok şeyi paylaşamadım evlenenlerin yanında olamadım çok üzgünüm ama bundan sonra acısını çıkartacam 24 saat burdayım
Ay sakasi bile komik degil, degil mi? Ay hicbirsey istemedim simdiye kadar. Hersey ile ben ve ailem ilgilendi. Ben sadece davetiye sayisi istedim. Ve simdi bide iste isimler gerekiyo geleceklerin. Masa düzeni icin. Organizasyon firmasi bekliyo. Ay onlar birak sayiyi, daha davetiyeleri alip dagitmadilar bile. Offff....jülide ne demekmiş o öyle ya düğün parasını sen ödiceksin deli mi bunlar yaaklava:
hiç kimseyi takma kafana canım nişanlın senden yanaysa bırak onları ne halleri varsa görsün. ben onları ciddiye aldım da ne oldu herşeyi kendi kafalarına göre halletiler bana soan dahi ollmadi
bol şanslar cicim:)
bana o şansı bile vermediler(
kızlar kına gecesini sorunsuz atlattık,ev de hazır bir şekilde yeni sahiplerini bekliyor...
yarın gece bu saatlerde evimde olacağım...zaman çok çabuk geçiyor gerçekten...inananmıyorummmmmmm halaaaaa...
bana yarın için şans dileyin lütfenn..
hepinizin tüm istedikleri olur inşallah...mutluluklarrr...
evli bir bayan olarak en kısa zamanda görüşme üzereee...:)
hiç komik değil canım hemde.. nasıl insanlar anlamıyorum. benimkilerde halıyı perdeyi kafalarına göre aldıklar hala görmedim bana bile değil anneme demişler aldıklarını. davetiyiyide kendi kafalarına göre bastırıcaklar ama ben onlara gösteririm diyecek iki çift sözüm var onlara