valla öyle sen güzel bişeyler anlat da bari keyfimiz yerine gelsinn vereliniortak
1 ay 28 gün kaldı canım sırnaşık şeycanım ben bu davetiyeyi gösterdim onlara ama onlar ne bastırır bilmem( cumartesi konuşucam o gün için dua edin banada gereken cevabı iyi verebileyim
canım hepsi çok güzel düğüne ne kadar kaldı senin:)
Trenin kompartımanında beyefendi ve alımlı bir bayan yolculuk yaparlar. Bayan okadar çok sıkışır ki tünelden geçiş sırasında hafiften osurayım der. Keskin bir koku yayılmaz mı...
Çok pişman bir yüz ifadesiyle
-Beyefendi ne olur aramızda kalsın.
-Aramızda niye kalsın be kadın. Aç şu pencereyi de koku uçup gitsin.
:lepi::lepi:
Temel in bir köpeği varmış adı da Hektormuş bir gün Temel in arkadaşı Dursun Temel in evine gelmiş hoşgeldin faslından sonra geçmiş bir sandalyeye oturmuş bizim Hektor da sandalyenin altına girmiş o akşam yemekte kuru fasulye yiyen Dursun un gaz çıkarası gelmiş ve yavaşça osurmuş bunun üzerine Temel kızgın bi sesle Hektooor demiş dursun iyi demiş köpek yaptı sandı daha yüksek bi sesle yine osurmuş temel yine hektooor demiş dursun daha şiddetli bi sesle osurmuş bu kez temel bu sefer Hektor kalk oğlum ordan yoksa Dursun birazdan üstüne sıçacak demiş.
1 ay 28 gün kaldı canım sırnaşık şey
seninopuyorumnanaktan
1 ay 28 gün kaldı canım sırnaşık şey
seninopuyorumnanaktan
ay inşallah bizde o zaman geliriz hemencikdelikafaduldenbizim bir ay 1 günn hihoyyyt
sağol canım, neden giyilmiyor sizde,sel hepsi çok güzel canımm :)) bizde giyilmio böle şeler olsaydı ne ii olurdu.
jtosik fıkraların harika allah razı olsun kafamızı dağıttın :roflol::roflol:
inşallah inşallah :Saruboceq:canım o günleri gelip geçiceksin bi bakmışsın düğün olmuş bitmişsırnaşık şey
sağol canım, neden giyilmiyor sizde,
jülidecim fıkraların süper:roflol:
kızlar bilgsayarımda sorun var gelemiyorum...
yarın tül perde işini halledicem bana şans dileyin...:)
bol şanslar cicim:)
bana o şansı bile vermediler(
bol bol şanslar canım
hem zevkine göre hemde bütçene güzel şeyler bulurusn işallah :1hug: