2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla öyle sen güzel bişeyler anlat da bari keyfimiz yerine gelsinn vereliniortak

Trenin kompartımanında beyefendi ve alımlı bir bayan yolculuk yaparlar. Bayan okadar çok sıkışır ki tünelden geçiş sırasında hafiften osurayım der. Keskin bir koku yayılmaz mı...
Çok pişman bir yüz ifadesiyle
-Beyefendi ne olur aramızda kalsın.
-Aramızda niye kalsın be kadın. Aç şu pencereyi de koku uçup gitsin.

:lepi::lepi:

Temel in bir köpeği varmış adı da Hektormuş bir gün Temel in arkadaşı Dursun Temel in evine gelmiş hoşgeldin faslından sonra geçmiş bir sandalyeye oturmuş bizim Hektor da sandalyenin altına girmiş o akşam yemekte kuru fasulye yiyen Dursun un gaz çıkarası gelmiş ve yavaşça osurmuş bunun üzerine Temel kızgın bi sesle Hektooor demiş dursun iyi demiş köpek yaptı sandı daha yüksek bi sesle yine osurmuş temel yine hektooor demiş dursun daha şiddetli bi sesle osurmuş bu kez temel bu sefer Hektor kalk oğlum ordan yoksa Dursun birazdan üstüne sıçacak demiş.

1 ay 28 gün kaldı canım sırnaşık şey
seninopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süpersin yaaa

sel hepsi çok güzel canımm :)) bizde giyilmio böle şeler olsaydı ne ii olurdu.
jtosik fıkraların harika allah razı olsun kafamızı dağıttın :roflol::roflol:

sel hepsi çok güzel canımm :)) bizde giyilmio böle şeler olsaydı ne ii olurdu.
jtosik fıkraların harika allah razı olsun kafamızı dağıttın :roflol::roflol:
sağol canım, neden giyilmiyor sizde,
jülidecim fıkraların süper:roflol:

Ay benimde 2 ayim var. Ama hiiiiiiccc acele etmiyom. Zaman kendi kendine akiyor. Kendimi hic strese sokmuyorum. Annemde kiziyo -tatlicadiarzu- Bende onun depresyona girmemesini saglamaya calisiyorum -tatlicadiarzu-

Ben asil is ariyorum ;=)) Daha ne is belli, ne yasiyacagimiz sehir, ne ev filan. Ay bende mi depresyona girsem kizlar???? Çok üzgünüm çoook

kızlar bilgsayarımda sorun var gelemiyorum...
yarın tül perde işini halledicem bana şans dileyin...:)

kızlar kına gecesini sorunsuz atlattık,ev de hazır bir şekilde yeni sahiplerini bekliyor...
yarın gece bu saatlerde evimde olacağım...zaman çok çabuk geçiyor gerçekten...inananmıyorummmmmmm halaaaaa...
bana yarın için şans dileyin lütfenn..
hepinizin tüm istedikleri olur inşallah...mutluluklarrr...

evli bir bayan olarak en kısa zamanda görüşme üzereee...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…