- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuyumcular öyle şey satar m ı hiç canım. kaynanan uydurmuş inşallah nişanlın inanmamıştır. hem öyle kullanılmış satıyosada gitseydi şikayet etseydi değil mi?
hakketen herkese hakettiği değeri vermek gerekmiş çok iyi anlıyorum :) artık eski suzan olmam çok ararlar beni:)
Sende anlat canim:teselli:dertli biri olaraktan bende geldimmmmmmmmmm
Sende anlat canim:teselli:
dünkü dertlerim devam ediyoo kuşumm Çok üzgünüm çoook
valla jülidem ilk başlarda temizlik hastası olmuştum eşyalar yeni olunca oturmaya bile kıyamıyodum.bi ip düşse koltuğa içim gidiyodu.o yüzden çok yıprandım ilk hafta.aaa baktım olmuyo saldım gitti.canıma mı kastım yahuu!neyse şimdi hem iş hem evişleri,yemek falan götürüyorum yani.yoruluyorum aslında ama çok tatlı geliyo o yorgunluk bana.allaha şükür eşimin işsiz olması harici hiçbi derdim yok.
Neyde senin derdin? Kacirdim mi? Ay ben hala inanamiyorum yaaaaaaa. Kirli, kulak kiri, cizik bir set aldilar bana.... Offff. Bide dünkü konusmalar. Eger dügüne kadar isimiz, ve evimiz belli olmazsa. Belli oluncaya kadar Izmirde, bizim evde kaliriz. Hic almanyaya dönüp, onlarin evinde kalmam. Rüyalarinda görürler.
Aferim sana kiz. HIc yemege ne yapsam sorunun yok mu? Benim en büyük korkularimdan biridir... Esininde isi olur. Merak etme canim. Iki vakte. Demedin demeyani hihoyyyt