2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım kullanılmış mı takmışlar yanii

terbiyesizler çok sinirlendim kızlar ben yaaaaaaa
valla parçalıcam bunlarıııı

sepetin çok hoş bu arada canım

Evet canim. Hemde bir defa filanda takilmamis. Bayagi cizik filan var. Hemde dedigim gibi küpelerde pislik vardi. Kimse görmesin diye sakliyorum. Ben utaniyorum yani. Insan en azinda kulak pisligini temizleyip verir. Ben nisanlima dedim. Oda gitmis annesine sormus. Oda demiski. Galiba kuyumcu öyle satmis.
Ben inanmiyorum buna. Kuyumcularin makinalari var. Hem cizikler gidiyo, hemde tertemiz oluyo.

ayyyy kızlar kıyamam size ben yaaa.neyse azcık sıkın dişinizi.köprüden geçene kadar ayıya dayı hesabı..!!ipler size geçsin o zaman görürler ....

herşeyin yenisi alınır merak etmeyin.sadece geçen zamanı geri alamayız.o yüzden alınanlara üzülmeyin,paranız olunca daha güzellerini alırsınız eşlerinizle.takılmayın bunlara üzdüğünüze değmez kendinizi,rahat olun azcık yahuuuuuuuuu

Ay gercekten Elifcim ya. Ben insanlara, bana deger verdikleri kadar deger verecegim. Biraz kendimi tutmaya calisiyorum. Ama insan patliyo iste. Dün bütün gece uyuyamadim.

kuyumcular öyle şey satar m ı hiç canım. kaynanan uydurmuş inşallah nişanlın inanmamıştır. hem öyle kullanılmış satıyosada gitseydi şikayet etseydi değil mi?

hakketen herkese hakettiği değeri vermek gerekmiş çok iyi anlıyorum :) artık eski suzan olmam çok ararlar beni:)

kuyumcular öyle şey satar m ı hiç canım. kaynanan uydurmuş inşallah nişanlın inanmamıştır. hem öyle kullanılmış satıyosada gitseydi şikayet etseydi değil mi?

Inaniyo canim. Naapsin annesi. Annem yalan söylemez diyo. Bende üstlenmedim ona. Cünkü annesine inanmasi cok dogal. Ama hic bir kuyumcu öyle birsey satmaz. Kulak pislikli, cizilmis taki satmazlar. Onlarin makineleri var. Onlar icin temizlemek cok kolay.

hakketen herkese hakettiği değeri vermek gerekmiş çok iyi anlıyorum :) artık eski suzan olmam çok ararlar beni:)

Bende mesela eskisi kadar gitmiyorum onlara. Eskiden gittigimde hep pasta yapip giderdim. Her aile ferdin dogum gününe hediye alip gittim. Ki ben bu sene ilk defa bir tane ucuz ayakkabi alindi annesinden. Teyzesi, annanesi filan. Hic bir hediye, taki, yemek daveti filan bile görmedim. Bende gitmiyorum, almiyorum artik.

double, şok oldum resmen sana hiç fikri sormadan gidip almış öylemi, walla büyük sözüme tövbe ben onları kapıdan içeri sokmazdım. gidip kendim beğenir alırdım. onlarıda kendin kullan derdim.
nasıl bir şey bu ya insan bir fikir sorar.

valla jülidem ilk başlarda temizlik hastası olmuştum eşyalar yeni olunca oturmaya bile kıyamıyodum.bi ip düşse koltuğa içim gidiyodu.o yüzden çok yıprandım ilk hafta.aaa baktım olmuyo saldım gitti.canıma mı kastım yahuu!neyse şimdi hem iş hem evişleri,yemek falan götürüyorum yani.yoruluyorum aslında ama çok tatlı geliyo o yorgunluk bana.allaha şükür eşimin işsiz olması harici hiçbi derdim yok.

Neyde senin derdin? Kacirdim mi? Ay ben hala inanamiyorum yaaaaaaa. Kirli, kulak kiri, cizik bir set aldilar bana.... Offff. Bide dünkü konusmalar. Eger dügüne kadar isimiz, ve evimiz belli olmazsa. Belli oluncaya kadar Izmirde, bizim evde kaliriz. Hic almanyaya dönüp, onlarin evinde kalmam. Rüyalarinda görürler.

valla jülidem ilk başlarda temizlik hastası olmuştum eşyalar yeni olunca oturmaya bile kıyamıyodum.bi ip düşse koltuğa içim gidiyodu.o yüzden çok yıprandım ilk hafta.aaa baktım olmuyo saldım gitti.canıma mı kastım yahuu!neyse şimdi hem iş hem evişleri,yemek falan götürüyorum yani.yoruluyorum aslında ama çok tatlı geliyo o yorgunluk bana.allaha şükür eşimin işsiz olması harici hiçbi derdim yok.

Aferim sana kiz. HIc yemege ne yapsam sorunun yok mu? Benim en büyük korkularimdan biridir... Esininde isi olur. Merak etme canim. Iki vakte. Demedin demeyani hihoyyyt

Neyde senin derdin? Kacirdim mi? Ay ben hala inanamiyorum yaaaaaaa. Kirli, kulak kiri, cizik bir set aldilar bana.... Offff. Bide dünkü konusmalar. Eger dügüne kadar isimiz, ve evimiz belli olmazsa. Belli oluncaya kadar Izmirde, bizim evde kaliriz. Hic almanyaya dönüp, onlarin evinde kalmam. Rüyalarinda görürler.

sende takma artık kıçı kırık bi küpeye.allah allah yaaa.yeryüzünde insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar sizin dert ettiğiniz şeylere bak.valla sıra dayağına çekicem hepinizi az kaldı haaaaaaaaaaaaa :eek:klava: :mymeka: :tomato:

Aferim sana kiz. HIc yemege ne yapsam sorunun yok mu? Benim en büyük korkularimdan biridir... Esininde isi olur. Merak etme canim. Iki vakte. Demedin demeyani hihoyyyt

yemek 2 haftalık menü yaptım onu döndürücem bi süre.mevsim değişsin menüde değişecek. :)
2 vakit dedin 2 gün geçti tık yok beya

X