2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nilay canım davetiyen harika:))

begümcük yaa beğenebileceğim şey olup olmaması sorun değil istediğim şeyi bastırmak isterdim ben :)

sağolun kızlar ama üzülmeyin artık yaaa davetiye çok önemsiz bişey ciidden diğer bütün herşeyiniz iyi ve güzel olacak eminim bennn

nilay canım davetiyen harika:))

begümcük yaa beğenebileceğim şey olup olmaması sorun değil istediğim şeyi bastırmak isterdim ben :)

istediğimizi bastırabilmeyi hepimiz istiyoruz canım ama anlasalar ah bi klava: ben demiştim hatta beğendiğim olsun parasını ben vereim die onuda kabul etmemişlerdi :dilcikar: nişanlın ne dio davetiyeyle ilgili canım.

ne halleri varsa görsünler diyo canım.
iki yerle anlaştım hepsind sorun çıkardılar. şimdide kendi hallerine bıraktıkklava:

sen kaça anlaştıydın ki 2sinde de sorun yaptılar. bırak kendi hallerine valla canım. ama sonra benim gibi hiç ummadığın bir şey çıkmasın karşına

170 liraya anlaşmıştım 250 tanesi için davetiyeyide göstereyim

Son düzenleme:
ayy kızlar kafayı çizmek üzereyimmm ((((((

evi tutalı 1 ay olacakk ve tuttuğumuz zaman ev sahibi kapılarla yerleri yaptırcağını söyledi.

oyy pıtırcığımm üzülme diycem ama biliyorum üzülüyorsun
bazı şeyler elimizde değil canım benim
bunun içinde ne nişnalını ne de kendini sıkıntıya sokmaya değmez
hallolur Allahın izniyle herşey Şeniz

oy oy davetiyesini yerim ben onun çok şirin kız :lepi:

saol canım benimmmm kaydirigubbakcemile

çok ii anlıyorum canım seni. ama içinde ukte olacaksa bu onlara bırakma. nasıl yaptıracaklar şimdi. benim yapacak bişeim yok artık basıldı yani

canım ben bu davetiyeyi gösterdim onlara ama onlar ne bastırır bilmem( cumartesi konuşucam o gün için dua edin banada gereken cevabı iyi verebileyim

kızlar kına örtümü ve eldivenlerimi ekliyim size :teytey:

canım hepsi çok güzel düğüne ne kadar kaldı senin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…