2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ama elif dövsende sövsende olmuyo herşeyi kafama taktığım bi dönemdeyim üstelik ota boka ağlıyorummm (((

Tamam tamam :1rolleyes: ama hak etmedim bunu elif. Neyse allah herkese gönlüne göre versin.

yemek 2 haftalık menü yaptım onu döndürücem bi süre.mevsim değişsin menüde değişecek. :)
2 vakit dedin 2 gün geçti tık yok beya
Iki haftalik menümü :1shok: Ben bugün bile ne yapacagimi bilmiyorum cokacimcoook
Bu ara iki vakit=2 gün, 2 hafta, 2 ay cacikom ;=)) Kaldi 2 hafta, 2 ay. sırnaşık şey

kafasına göre gitmiş almış canım. anneme p.tesi telefonda söylemiş ama bana hala söylemedi. p.tesi akşam bize gelmişlerdi bekledim konuyu açsın diye ama açmadı. c.tesi geldiğinde iyi bir cevap vericem onlara

çeyiz serilecek haftasonu o zaman konuşucam

doublebump canım konuş valla. ne o şimdiden bu kadar burnunu sokuosa ilerde önüne geçilmeyecek herhalde klava: evlimi bu görümcen bekar mı onuda merak ettim çok.

herkeste bi dert nedir bu erkek tarafının kahrı kötükedihüso bende gitmiyorum artık hiç kayınbabamlara. onlar gelsin gitsin :dilcikar:

10 yıllık evli canım zamanında eltisi bunun evi yerleşirken koltukları istediği gibi yerleştirmiş diye kıyameti koparmış. bunu bana defalarca anlattı. şimdi bana aynısını yapıyor hatta daha beterini. keşke koltuğun yerleşimine karışsaydı da böyle yapmasaydıı

hayret birşey yaa ne insanlar var dalga geçer gibi kendisi kıyameti koparmış onu anlatıo.senin herşeyine karışıoklava: uyuz oluyorum böyle insanlara sana yapılmasını istemediğini nie başkalarına yaparsın ki be kadın kötükedihüso çok sinir oldum canım yaa. bugünlerde böyle şeyleri hiç hiç hazmedemiyorum

neyse kuzucuklarım ben çıkıyorum.mesaim bitmek üzere.eve gidip yemek yapıcam daha üzmeyin kendiziiii.hayat kısa değmez bi kaynanaya :))
hepinizi öptümmmmmmmmm

ya Jülide yaa yuh demek istiyorum izninle yani bu kadar da olmaz aptal yerine mi koymak istiyorlar bunlar insanı yaa
nişanlına bişey deme evet
nede olsa annesi
ama belki senin takmadığını görünce falan aklı başına gelir

double seninkinede şaşırdım yani hem başkasının karışmasını istemiyor kendi eşyasına hemde kendisi seninkine karışıyor vallahi pes

ya şu günleri niye zehir ediyorlar anlamıyorum ki
elif in dediği gibi takmamaktan başka çaremiz yok işte
sakın nişanlınızın üstüne de gitmeyin bence

elifin dediği gibi takmamak gerek ama takmadan da olmuo. ben illaki takıyorum. julide sana da çok ayıp etmişler gerçekten.allahtan nişanlılarımız biz taraftan :asigim:
istediğim gelinliği giyebilmek için kınalık giymicem bende.kınalık almıcaklar. kınada da gelinliğimi giyerim yada nişanlığımı. sizce hangisini giyeyim kızlarr

bence nişnada giydiğin elbiseni giyebilirsin canım
ama sadece bindallıyla da olsan olur yani bence

Bence git kendin al canim. Istedigini giy. Herkese kapak olsun...

şuan da kendim alacak durumum yok canım. dayım ben alayım dedi ama kayınbabam olay çıkarır diye kabul etmedim. ama içimde kaldı oda yaa. mor bi elbise beğenmiştim onu giyerim diyodum. belli etmiorum ailemede giymek istediğimi kıyamaz alırlar sorun çıkartır o taraf şimdi klava:

Yokya, ne alaka. Onlar almazlar ise, siz alabilirsiniz. Hem annen ve baban izin verdikten sonra onlara düsmez. Bence sen git ailen ile konus. Kendini böyle kücük düsürme. Onlarin her dedigin olamaz yani.Bu SENIN kinan. Ve Kina kiz tarafina ait. Senin ailen sana elbise alirsa onlar birkere düsmez.

canım haklısın aslında ama k.babam olay çıkaracak biliorum. beyfendi 500 milyona gelinlik bulup kirala dedi. beğenmedim hiç 500lüklerden.900e kiraladım. kınalık almaız o zaman başkasına aldırıp banada laf getirme dedi. şeytan dio git al boşver.bi kere olcak kötükedihüso ama kavga çıkarcak bu adam gene biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…